Şimdi Ara

Earpods, 200 TL verdiğim Urbanears kulaklıktan daha kaliteli ses veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetteki olumlu yorumlara aldanarak, Astoria AVM D&R mağazasından, 199 liraya, Apple cihazlar için özel olarak tasarlanmış Urbanears Reimers Black Belt kulaklık satın aldım. Tam bir hayal kırıklığı oldu, benim için. Ne bass'ı bass, ne tiz sesleri tatmin edici, ne de vokal. Earpods çok daha kaliteli ses veriyor. Distribütör firma Aztek Teknoloji ile irtibata geçtim. Ortada bir memnuniyetsizlik olduğunu, bu memnuniyetsizliği gidermek için ne yapabileceklerini sordum. Ciddiye alıp, cevap dahi yazmadılar. Açıkçası pişman oldum.

    Not: AVM'de, bir kat aşağıda, Vatan Bilgisayar Mağazası vardı ve 249 liraya Sennheiser CX 300-II kulaklık satıyorlardı. Keşke o ürünü alsaydım







  • Firma merkezine İngilizce mail gönderdim, daha doğrusu web sitesinden form doldurdum. Ürün hakkındaki memnuniyetsizliğimden ve distribütörün ilgisizliğinden bahsettim. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanla ses kalitesi düzelebilir burn in için zaman ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cntrl C kullanıcısına yanıt
    Firmanın yurt dışındaki merkezi cevap yazmış. Zaman kaybetmeden, aldığım mağazaya gidip, iade etmemi söylemişler. Ben de "Burası Türkiye, yok öyle" tarzında cevapladım. D&R 30 gün iade süresi veriyor, ama kutunun açılmamış olması gerekiyor, şikayetvar.com yorumlarında öyle yazıyordu.

    D&R'a da form doldurarak mail gönderdim, gelecek yanıtı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselhantal -- 8 Ocak 2019; 22:40:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Earpods berbat bir kulaklık. Aldığın diğer kulaklığı bilemeyeceğim. 100 küsür liraya airpods almak yerine xiaomi gibi markaların 50-100 lira arasında fiyatları değişen kulaklıklarını almak daha mantıklı. Kat be kat üstün çünkü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Daha önce mi wi-fi dağıtıcı, taşınabilir şarj aleti, akıllı bileklik, akıllı saat aldıktan sonra, xiaomi cep telefonu almıştım, bir güncelleme ile fotoğraf çekim kalitesini düşürmüşlerdi, tövbe ettim xiaomi'ye, büyük konuşmayayım.

    Earpods ya da airpods almadım. Urbanears aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.