Şimdi Ara

Eagle eye converter kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eagle eye converter almayı düşünüyorum kullananlara birkaç sorum olacak,

Çok gecikme oluyormu,hissedilecek kadar yoksa bilgisayar gibimi ?

Tuş atamalarında problem oluyormu yoksa PC ayarında problem olmadan atama yapabiliyormuyuz ?

Forum Donanım '' Popular Scıence'' Dergisi Kulübü
  • Up

zaten eagleyi ebaydan almıştım 155tl civarıdan iyi almıştım ...

hiç ayar yapmadım sadece cd taktım standart ayaları kullandım.

mouse kalibresi için oyun içinde F2 ye basman yeterli adam olduğu yerde bi,r kaç dakika donuyor ve klavye ve moıuse sorunsuz calısıyor.

bir kaç ince ayar çekmesini bildikten sonra sorun çıkmıyor. %85 oranında performansa sahip....

ilk başlarda bende sıkılıdım ama sonrada araştırarak öğrendim :)

• ps3 üm çalınana kadar gayet sorunsuz bir şekilde kullandım çok faydası oldu eğer ds3 ile oynayamıyorsanız tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 31 Ağustos 2012; 18:35:48 >

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.