Şimdi Ara

EA Yetkilisi: 'Zavallı Black Ops II' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
1
Favori
27.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok mu şu Vurun Daha Ölmedi isimli resmi koyacak olan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

    COD ilk kez bir değişikliğe gitmişken insanların bu kadar kötü tepkiler vermesine şaşırdım açıkcası. Grafik önemli tabiki ama motorun değişmeme sebebini parasal yönden daha çok motor değiştirmenin oynanış dinamiklerine zarar verebilecek olması. Yoksa yeri geldiğinde 5 stüdyonun birden çalıştığı ve her sene 2 milyar dolara yakın cirosu olan bir seride motora gidecek paraya acıyacaklarını sanmıyorum.

    Ayrıca gerçek savaştan bıkmadınız mı daha yahu? Ne güzel bir dünya teknolojik alet geliyor seriye, niye beğenilmedi anlmadım açıkcası.

    Bu konuda bende cok saskinim bizim millet yeniliklere tamamen kapali

    Ama ben cok heyecanliyim ve bu heyecani ilk defa cod 4 de yasamistim cunku hep boyle birsey bekliyordum 2.dunya savasindan baska fps yoktu simdi de modern savastan baska bise yok...

    Ve bo2 nin cod4 etkisi yaratacagini dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buraya yorum yapan herkes multi olarak BF3 ü oynadımı ? Bence oynamadı. Coğu kişi gibi benimde multi oyunlara karşı bir ön yargım vardı ne kadar eğlenceli olabilirki o kadar paraya değer mi? Bir arkadaşım epey 1 haftalık oyunu bakmam için bana verdi. Şu anda ben ve çevremde 7 kişi, çalıştığım yerde yaklaşık 14 kişi aldık. Çoğumuzda Limited Edition var. Almak isteyen arkadaşlarım da var PC yetersiz geliyor. Ben BF multi oynadıktan sonra ne single player modunu bitirebildim nede COD un korsan olmasına rağmen oynayamadım.
    Ayrıca CODMW ilk oyunu 2.dünya savaşından moderne geçişte acaba sorusunu düşünürken müthiş birşey sunmuşlardı önümüze peki şimdi aynı motor ile;
    MW2
    MW3
    BOPS1
    BOPS2
    WORDWAR
    ne lan bu kabak tadı vedi. Tamam seneryo iyide Ateş ederken vb durumda BF3 den sonra counter Strike oynuyormuş gibi oluyor. Bari oynanışta birşeyler düzelt. Biraz gerçekçilik kat. MW2 çıkmadan hemen önce Band of Bothers hell's highway oynamıştım yine aynı hisse kapılıp yine zar zor oynadım.
    Hiç Company Of Heroes dan sonra herhangi bir C&C serisi gibi Strategy oynu oynayan varmı? Dediklerimi daha iyi anlayacaktır




  • EA yı savunduğum için söylemiyorum ama COD 'un yeni motora ihtiyacı var kabul edin bunu. COD'a yeni motor gelmedikçe COD hayranları enayi yerine konulduklarının artık farkına varmalıdır. zaten farkına varmaya da başladılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_


    quote:

    Orijinalden alıntı: pastadanadam

    Ahada buraya yazıyorum.Gün gelecek COD düştüğünde onun tahtına Medal of Honor oturacak.

    MW2 den sonra en son 2, 3 seneyi yakindan takip edenler bilir. Activision Infinity Ward sutudyosunun bunyesinden 50 kisilik cekirdek kadro ayrilmis (OnlineJason West , Vince Zampella ve ekibi) 2,3 yil once . Daha sonra Respawn Entertainment sutudyosunu acmislardi simdide henuz Activision Infinity Ward sutudyosundan ayrilan Robert Bowling "Robotoki" oyun sutudyosunu kurdu hayirlisi. Bir sonraki nesilde Call of Duty ye bir kactane saglam rakip gelirmi gorecegiz. Ozellikle Robert Bowling in yeni kurdugu "Robotoki" sutudyosundan Next-Gen de cikacak FPS dikkatleri uzerine cekecek ama bu nesil bitene kadar Call of Duty.

    EA Yetkilisi: 'Zavallı Black Ops II'


    EA Yetkilisi: 'Zavallı Black Ops II'


    CoD'a sağlam rakip yapıyoruz derken başarısız olabilirler.İlk CoD 4'ün iptal edilip,CoD 4 Modern Warfare'ın çıkma sebebi seriyi kurtarmaktı.Oyuncuların modern savaşlara olan ilgilerini gördüler. Şimdi durum farklı.

    Medal of Honor ismi şimdiden kulaklarda.
    Bana göre CoD düşüşe geçtiğinde,oyuncular yeni bir oyun arayışına girecekler.O anda EA MoH'u o oyuncuların istediği gibi yapıp önlerine sürecek.Battlefield'a dokunmayacak EA,BF oyuncularını kaybetmek istemez.MoH belki CoD'u kopyalayıp,üzerine bir şeyler katacak.CoD'un isminden sıkılmış oyuncular,daha önceden kulaklarında olan ismi yeni haline heyecanlanacaklar ve MoH yükselecek.Tıpkı FİFA'nın yükselişi gibi.

    Tabi ummadık taş baş yararmış.Respawn Entertainment veya Robotoki,MoH'tan önce davranıp,oyunculara istediğini verebilir.




  • Birbirinin kopyası oyunlar serisinin en rezaletini gerçekleştirecekler satışlar malum yerde bi patlasında ozaman görelim COD un düşeceği hali. Şu resimlere trailerlara bir bakın sanki PC ye değilde amiga ya felan oyun yapıyorlar trailerdan hiç bahsetmek istemiyorum tam bir fiyasko olacak bu oyun EA sonuna kadar haklı yerin dibine sokmak lazım bu oyunu ...
  • Close Quarters DLC, Seine Crossing, Grand Bazaar ve Op. Metro ne diye sorarlar adama o zaman. Madem COD zavallı durumda, sen de zavallı oyunun hayranlarını çekeceğim diye 10 yıllık BF'nin ezberini bozmayacaksın, ufak haritalar getirmeyeceksin. Kısacası güzelim oyunun içine etmeyeceksin.
  • Cod bu çıkar 1.5 milyar satar ortalık susar nokta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uranus666

    EA iyi güzel konuşuyorda konsolda COD tan çok mu ileri grafikleri vardı da biz mi görmedik

    Çok farkı vardı bence, Battlefield 3 te grafik ayarı low ve ultra arasında göze çarpan aman aman bi farkta yoktu, zaten oyun her şekilde mükemmel görünüyor grafik kalitesinde bi standartı vardı ama cod gerçekten eski nesille bu nesil arasında bi yerde kalmış gibi duruyor; düşük poligonlu karakterler BF ye oranla çok kötü kaplamalar, statik çevre vs vs..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 3 Mayıs 2012; 2:14:30 >
  • Sanki COD'a özenen EA değil ya...Kimin zavallı olduğunu BF3 koyduğu COD özentisi haritalardan belli....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01deadman01

    Sanki COD'a özenen EA değil ya...Kimin zavallı olduğunu BF3 koyduğu COD özentisi haritalardan belli....

    Cod 4 Modarn Warfare yokken,Battlefield 2 Modern Combat vardı ve konsol sürümünde Singleplayer'da mevcuttu.İkinci dünya savaşını konu alan CoD 4 iptal edilip (http://forum.bolumsonucanavari.com/m_57982726/tm.htm ) ,Modern Warfare yapıldı.

    İsimleri karşılaştıralım.
    Battlefield 2 Modern Combat
    Call of Duty 4 Modern Warfare

    Black Ops'ta kullanılan,sorgu sırasında anılarını yaşama şeklindeki hikaye modu,önceki nesilde çıkan,Codemasters yapımı Black'ten alınma.Daha sonra Battlefield 3'te kullanıldı.

    İsimleri karşılaştıralım:
    Black
    Black Ops.

    Şimdiki Black Ops 2'de akıllara Battlefield 2142'yi getiriyor.

    Bir daha düşün kim özenti ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01deadman01

    Sanki COD'a özenen EA değil ya...Kimin zavallı olduğunu BF3 koyduğu COD özentisi haritalardan belli....

    Bf serisi yeni bir seri değil.Bu işin mihenk taşlarındandır.Multiplayer olayına yeni bir bakış açısı getiren de onlardır.
  • Malesef hak vermek lazım. Artık sıktı bu oyun motoru...
  • half-life neredesin itin köpeğin oyununa meydanı bırakıyorsun, yetiş ya muhammed yetiş ya gaben.
  • Moden warfare serisini bu oyunla bozdular helal olsun bee
  • Ah Mass Effect 3 üm ah, EA bir yıl daha dinlendirmedi ki seni...
  • Aman Ea'cım ne yorulacak Activision Kopyala Yağıştırla geliyor oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    half-life neredesin itin köpeğin oyununa meydanı bırakıyorsun, yetiş ya muhammed yetiş ya gaben.

    bu senede bi bilgi gelmeyecek anlaşılan
    http://oyungezer.com.tr/haberler/45-oyun-dunyasinda-olup-bitenler/9004-half-life-3u-unutun
  • Ben oyundan gayet umutluyum, flashbacklerle 1980'li yıllarda at sürüp sonra 2025 yılında uçağa binip robotları taramak bence çok zevkli olacak.. Kaldı ki grafik motorunun nesi varmış ? Evet daha iyisini ve yenilikleri istemek hakkımız, ama çamur gibi grafik tanımlaması nedense ağır oluyor biraz.. Cod oyunlarının yarattığı savaş atmosferi ve sinematik aksiyon sahneleri hangi oyunda var başka ? Battlefield 3'ün grafiklerini konsollarda gördük ne halde olduğunu.. Anca sağlam bi PC'in varsa BF3 oynarsın, onda da çalıntı bi senaryo,sıfır yapay zeka ve script manyağı bir oyun anlayışı ile.. Hala o saçma 5 saniye uyarıları gözümün önünde ! EA böyle seviyesiz yorumlar yapacağına Medal Of Honor Warfighter ile cevap versin o zaman da mahçup olalım biz de..




  • Hangi oyunda 25 metreden bicakla HeadShot atiyorsan o oyun benim icin zavallidan otedir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.