Şimdi Ara

EA, Immortals of Aveum için Yeni Oynanış Videosu Yayınladı: Savaş ve Platform Mekanikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Ascendant Studios, büyü temelli birinci şahıs nişancı oyunu Immortals of Aveum için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Video içerisinde Sandrakk ve ekibi hedeflerine doğru ilerlemeye devam ederken Ölümsüzler de onu durdurmak için mücadeleye başlıyor. Jak, Devyn ve Zendara adlı karakterler Sandrakk güçlerini alt etmek için için tüm gücünü kullanıyor.
     
    Tek oyunculu hikaye odaklı bir deneyim sunuyor
     
     
     
    Immortals of Aveum oyununda Jak adlı bir karakteri kontrol ediyor ve uçurumun kenarındaki bir dünyayı kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Savaş büyüleri üzerinde ustalaşabildiğimiz oyunda tek oyunculu hikaye odaklı bir yapı bizleri bekliyor. Oyunda farklı farklı büyü grupları bulunuyor ve birçok büyü arasında geçiş yapabiliyoruz.
     
    Oyunda farklı türde düşmanlar bulunuyor. Bu düşmanların her birinin zayıf noktası yer alıyor. Zayıf noktalarından vurmak için belirli renkteki büyü gücünü elimize almamız gerekiyor ve o büyüyü ile düşmanı vurmamız önemli. Diğer taraftan yeni büyülerin kilidini açabiliyor ve istediğimiz büyü üzerinde ustalaşabiliyoruz.
     
    Immortals of Aveum, 20 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
     
    Immortals of Aveum oynanış fragmanı 
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.