Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
47
Favori
49.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de 7 dakikalık ayarda oynuyorum hocam. Ne uzun ne kısa; en ideali.

• Dostlar Galatasaray ile kariyer mod yapıyorum. Osimhen’in bonservisini almak istiyorum fakat değeri çok yüksek. Alma imkanı oluyormu veya oyuncu satarak alabilir miyim?

Eğer gelme imkanı düşükse Ferguson tarzı oyunculara yöneleceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Bu sorunu Fc24 den berı bende yaşıyorum. “bu oyuncuyu …….. maaş ödeyerek kadrona katabilirsin” ibaresi yazıyor fakat sadece bonservis ödenerek satın alınabiliyor. Yanlış yapılan birşey mi var çözemedim fakat çok sinir bozucu.

• Iki gündür ping sorunu başladı,zaten oyun oncedende takılıyor gibiydi şimdi hiç oynanmıyor

• ownerplus kullanıcısına yanıt
    ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun High ve ultrada oyun saçmalıyor.

benim bulduğum optimum ayarlar şöyle:

ea fc ayarları :
    baş üstünde çıkan oyun tarzları işareti kapalı
    reaction time modifier kesinlikle kapalı

grafik ayarları:
    monitörün çözünürlüğüne göre çözünürlük
    windowed borderless tam ekran olmayacak
    medium kalite
    vsync off
    dynamic grafik off
    ara sahneler full frame rate
    geri kalan herşey low
    en alttaki ayar motion blur sanırım off

Nvidia ayarları:
    dikey senkronizasyon hızlı
    low latency ultra
    gsync kapalı (monitörde de)
    mümkün olan en yüksek kare hızı
    geri kalan ayarlar için resim koyuyorum.

bunlara ilave olarak
    gizli dosyaları görüntüle deyip app data klasöründe ea fc 25i bulup oradaki ini uzantılı ayarlar dosyasını açın. frame rate kısmını monitöre göre değiştirin örneğin 60 yerine ben 180 yapıyorum. sizin monitör kç hz ise ona göre yapın.
    save etmek için sağ üstten değil notepad in açtığı sol üstten tab i kapata tıklayın o zaman soruyor save edilsin mi diye yoksa save etmiyor.

bunların dışında ben xbox orijinal 9. nesil game pad yerine t28 adlı ps5 dualsense görünümlü Ps4 replika kolu aldım bariz bir gecikme farkı var inanılmaz hızlı tepki veriyor.

inşallah yardımcı olabilirim birçok kişiye çözene kadar her maçı kaybettim sinirimden deli olacaktım. deneme yanılma ve yabancı forumları okuya okuya çözdüm sonunda. EA FC 25 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Kasım 2024; 20:28:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• oyun mısırdan 1000 küsüre düşmüş

Steamda da 1210 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 13 Kasım 2024; 22:4:17 >
  • İndirim gelmiş.. Oyunu alacağım , umarım pişman etmez.

• O kadar yazdık, bu oyuna 3000 TL verilmez, beni burada taşladılar. Bana kalırsa bu da çok, Aralık ayında % 75 indirim olursa belki düşünebilirim. Bana göre hala çok pahalı. Futbol ile yanıp tutuşan belki düşünebilir.

• Korgeneral kullanıcısına yanıt

Gerçekten 70 dolar çok yüksek. Ancak, genellikle hızlı bir şekilde indirime giriyor. Ben genelde Ocak veya Şubat aylarında satın almayı tercih ediyorum. Eğer arkadaşlarınız yeni oyuna geçtiyse ve yıl boyunca başka bir oyun oynamayı planlamıyorsanız, almak mantıklı olabilir. Özellikle Pro Clubs oynayanlar için bu önemli olabiliyor. Aksi takdirde, indirimleri beklemek daha iyi olur.

• Beyler selam, ben de indirimden dolayı oyunu almayı düşünüyorum, ancak aklima takilan birsey var, bilmedigimden soruyorum, bende xbox series s var ve xbox game pass aboneligim var, su anda FC 24 ü oradan oynuyorum fakat ultimate team modunda butun turnuvalari kapatmislar vs oyunun tadi kalmadi fc 25 te indirimdeyken alayim diyorum, gamepass a her ay 200 kusur para odeyip sadece fifa oynadigim icin gamepass imi iptal edip oyunu satin alsam her ay para odemeden ultimate team modunu online oynayabilir miyim, çünkü oyunu satin alacagim kisimda, Xbox gamepass core, standart veya ultimate aboneligi gerektirir (abonelikler ayri satilir) diye bir ibare var

2. Sorumda fc25 şuanda 1500 tl ye düşmüş bir de FC 25 ultimate sürüm diye bişey var, aralarindaki farklar neler

• bu oyunun en büyük problemi, kesinlikle oyuncuları mal gibi izleyen cpu. eski fifalarda böyle değildi. hangi ayarı taktiği yaparsam yapayım buna engel olamadım, o yüzden keyif alamıyorum oyundan. bütün oyunculara hakim olmak imkansız, en azından cpu markajı iyi yapmalı, yanından geçen oyuncuyu mal gibi izlememeli. cezasahası içerisinde bile izliyorlar :)

dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey olamaz. ceza sahasında koşarsın müdahale etmeye çalışırsın, mal gibi izlemezsin.

biz ne zaman gerçek futbola yakın bir oyun oynayabileceğiz?

• tactical defans dediğimiz şey tam olarak bu, cpu sadece markaj yapıyor müdahele yapmıyor. En doğru zamanda oyuncuyu seçip müdahele tuşuna basmak bu tactical defansın bir zorluğu . Kısacası tactical defans; müdahele , alan markajı, pas yollarını kapatmak oynayanın yeteneklerine bırakıyor.

• ByAliTR kullanıcısına yanıt

EA’den kurtulunmadığı sürece gerçek futbol kalite ve zevkini asla alamayacağız. Bu NHL buz hokeyinde de geçerli bu yüzden oynamak istediğim oyunu başkası üretmediği için oynayamıyorum. Neyse ki basketbolda 2K var da bu EA’in tekeline girip mahvolmaktan kurtuldu.

• tolga.cn kullanıcısına yanıt

hocam, benim dediğim olayın taktik defans ile alakası yok. ilk defa fifa oynamıyorum. tactical defans çıktığından berirdir, bu defans sistemini çok sevmiştim, sırf bu yüzden pesi eleştiriyordum hatta. pese de böyle bir şey gelmeli diye.

bütün oyuncuları kontrol etme şanşımız yok. defansın yapay zekası çok düşük, bu kadar boş boş izlenmez. ceza sahasında özellikle hiç izlenmez. ben demiyorum ki; cpu defans yapsın topu alsın, ama tehlike yaratan futbolcuya yakın olmalı, mal gibi izlememeli.

eski fifalarda böyle değildi. fifa 22-23-24-25 ile devam etti bu maalesef.

• arkadaşlar, bu soruya cevap yok mu ya.

Beyler selam, ben de indirimden dolayı oyunu almayı düşünüyorum, ancak aklima takilan birsey var, bilmedigimden soruyorum, bende xbox series s var ve xbox game pass aboneligim var, su anda FC 24 ü oradan oynuyorum fakat ultimate team modunda butun turnuvalari kapatmislar vs oyunun tadi kalmadi fc 25 te indirimdeyken alayim diyorum, gamepass a her ay 200 kusur para odeyip sadece fifa oynadigim icin gamepass imi iptal edip oyunu satin alsam her ay para odemeden ultimate team modunu online oynayabilir miyim, çünkü oyunu satin alacagim kisimda, Xbox gamepass core, standart veya ultimate aboneligi gerektirir (abonelikler ayri satilir) diye bir ibare var

2. Sorumda fc25 şuanda 1500 tl ye düşmüş bir de FC 25 ultimate sürüm diye bişey var, aralarindaki farklar neler

• Arkadaşlar 4070 ekran kartıyla inanılmaz FPS düşmedi oluyor.Oyun içerisinde 17'lere düşüyor.Daha önce bunu yaşayan ,çözüm bulan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xbox'ta oyunu satın alsak bile online oynamak için ek olarak gamepass satın almak gerekiyor. PC'de de böyle bir şey var mı yoksa steam'den almak yetiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 21 Kasım 2024; 21:32:50 >
  • SoldaTr kullanıcısına yanıt

PC'de böyle bir durum söz konusu değil. Steam, EA App ve internet bağlantınızın olması yetiyor.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.