< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (47. sayfa)
-
-
500 TL altına düşer mi ki acaba ya? Düşerse hiç boşuna vpn ile falan almaya çalışmayayım şimdi...
-
500 ün altına düşmez anca epic in kuponları ile birleştirilirse belki
-
Bu akşam itibariyle PC'de büyük bir ban dalgası oldu. Tanıdığım bir kaç kişi patates oldu :) Rivals'e girdim ve o kadar akıcıydı ki oyun input lag yok gibiydi. Demek ki Hileciler serverların bile anasını belliyormuş :))) Yarın bilançosu belli olur bu durumun PC de oyuncu fiyatları düşmeye başlar bence.
WL'de hilesi iyi olan kazanıyordu bu sene. Yeşil vurma hilesini kullanmayan yoktu zaten. Üstüne oyuncuları yavaşlatma ve insta win alan hatta sana maçı da kaybettiren hile kullananlar vardı. İnşallah onlar büyük bir oranda temizlenmiştir de bir nebze oynanabilir olur şu oyun.
-
oyunu steamden satın aldım..
biraz oynadım ancak menajerlik bölümünü denerken 2 saati geçtiğim için iade edemedim.
bu oyuna ÇÖP demek ÇÖP'e hakaret olur.
100 üzerinden bir puan versem 15 veririm.. her sene daha kötüye giden bir oynanış var.. bu sene de değişiklik olsun simülasyon adı altında çakalım milette derken oynanış tamamen çöp'e dönmüş..
bu oyuna verilen her kuruş haram.. ea sports komple batsa yada bir felaketle tüm çalışanları ölse oyun dünyası için hayrlı birşey olur.. f1 oyunlarını da satın alıp içine ettiler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 27 Ekim 2024; 18:47:50 > -
2 yildir ps olmadigi için pcden oynuyordum bu sene yeniden ps'e gectim cidden insan sinirlenmeden keyifle oynuyor ne hile var ne bir şey mis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acil yardıma ihtiyacım var :(
Fc25'de L1'e bastığımda top ayağımdayken oyun donuyor. Aynı şekilde top rakibin ayağındayken de rakip L1'e bastığında oyun yine donuyor. Sonra bi bakıyorum gol olmuş
-
Bu oyun 500 TL ye de düşse alınmaz. Sırf kelepir diye 400 TL ye alırım. Oyun bug dolu, yorumları okuyunca bedava olsa alası gelmiyor insanın. FC24 daha derli toplu.
-
Kesinlikle.
-
Arkadaşlar RX4070'te oyunu donarak oynuyor gibiyim rahatsız edici derecede donma hissiyatı var.Grafii ayarları olarak ne kullaniyosunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler Türknet kullanıyorum 35 36 ping alıyorum ve oyun oynanmayacak derecede kötü. Oyun dıruyor birden hızlanıyor ve gpl yiyorum vs çözümünü bilen vsr mı? Modemden ekstra bir ayar vs?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilerek faul yapma kapanmıyor mu ya? Saçma sapan kırmızı görüyorum her maç
-
Vdsl mi fiber mi?
Fiber hocam 100 mbit ama
Bende vdsl var milisaniyelik takılmalar oluyor her 20snde bir basende hızlanıp yavaşlama oluyor o yüzden sordum üstat dedim acaba vdsl bakır kablo olduğu için kablo kaynaklanan sorunlar olabilir mi diye
ancak sizde fiber ilken böyle olması ilginç çünkü fiberde bakır yok ışık ile iletim yapıyor
konsolda deneme imkanınız oldu mu acaba bu sıkıntılar pc tarafında mı oluyor herkes farklı fps ve dikey senkronizasyon ile oynadığı için tutarsızlık mı oluyor acaba
kimi 60 fps kimi 144 vs gibi
Menajer Modu oynayanlar Simulasyon modu ne kadar iyi? Klasiğe tercih eder misiniz?
Benimkinde o ayar açık sanırım. Rakip oyuncular daha mantıklı oynuyor/defans yapıyor ve oyunlar gerçektekine benzer yavaşlıkta oynanıyor.
-
Abi oyunda kariyer yapayım dedim 6 ay sözleşmesi kalana sözleşme önerilmiyor.Kiralık oyuncun var satın almak istiyorsun seçeneklerde sadece oyunuyu geri gönder var satın alınamıyor.
Saçma sapan kariyer oldu bu sorunları çözen var mı ?
-
Peki bu mod için kaç dk ideal maç süresi olarak?
Ben hep devreyi 5 dk yaparak oynadım klasikte.
Ben süreyi maçına göre değiştiriyorum. Ciddi bir rakipse ya da ciddi bir maçsa (finaldir, üst sıraya çıkmadır vs) 7 dk yapıyorum. Daha önemsiz rakip ya da maç ise 5 dk yapıyorum.
Simülasyon ayarının da yavaş olması dışında bir numarasını göremedim. Rüzgar etkisi falan koymuşlar ama pek fark hissettirmiyor. Ama yine de futtaki pinpondan bunaldığımdan bana ilaç gibi geliyor simülasyon modu. Düşünerek, çayımı kahvemi içerek insan gibi oynayabiliyorum bir nebze.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 3 Kasım 2024; 3:51:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X