Pek bilgim yok hocam ut oynamıyorum 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (45. sayfa)
-
-
Mobilden mi aldınız ?
-
hayır pc üzerinden google chrome
-
Mısır VPN nasıl bulacagiz hocam ahaha.
-
Önceki mesajlarda var VPN adı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fm den Fifaya geçiş yaptım fakat anlayamadığım kısımlar var.
25 Aralıktayım ve oyuncuya baktığımda 6 ay sözleşmesi kalmış. Oyuncuyla görüşmeye hemen başlayabılırsınız ……… maaş teklif etmeliyiz diyor fakat sadece satın alma teklıfı gönderebiliyorum. On sözleşme yapamıyorum. Bu oyunun bug ı mı yoksa başka birşey mi var.
Birde 1 yıl içinde sözleşmesi bitecek oyuncular diye talimat veriyorum. Listede 100 tane futbolcu varsa en fazla 5 tanesinin sözleşme bitimine 6 ay kalmış olarak gösteriyor. Bu da bir hatamı yoksa bu oyunda ön sözleşme yapmak çok mu zor.
Ocak PES2025 derken hocam? E Football olarak çıkmamış mıydı zaten yeni çalışma mı var?
-
Oyun sizde de aniden kapanıyor mu ? Maç ortasında aniden kapanıyor bazen ekran kartı hatası veriyor bazen hiç bir uyarı bile vermiyor tüm güncellemeleri yaptığım halde böyle, wl de 3 kere oyun çöktü çıldırmamak elde değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba bu yöntemle alırsak oyun içi türkçe dil seçeneği oluyor mu?
-
Oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Genelde dil problemi pek olmuyor.
-
oyun sene cokmu cok cok zor yoksa rakiplermi cok zor benmi oynuyamiyorum bu sene oyunu anlamadim
-
arkadaşlar bu rivals'da 45 puan topladıktan sonra, rank atlasak puan sıfırlanıyor mu. yoksa her perşembe mi sıfırlanıyor?
-
Hiçbiryerde çözüm bulamadım. Allah aşkına birisi yardımcı olsun. Oyunu. Sözleşme bitimine 6 ay kalmış ve Aralık 25 deyim. Fakat ön sözleşme yapamıyorum. Tekrardan bonservisle satın almaya yönlendiriyor direk.
Arkadaşlar Türkiye serveri açılmadan bu oyunu nasıl oynuyorsunuz?
Full icon milyonluk kadroyla bile oyun kağnı gibiydi. Çok uzun yıllardır oynuyorum durum hep aynı.
Bence server olayını çözmeleri gerekiyor.
Her perşembe haftalık ödüller verildikten sonra tekrar 45 puan toplamaya başlarsınız.
Beyler TurkNet kullanıyorum ama bağlantım iğrenç resmen oynanmıyor ms 50 altına düşmüyor. Oyuncular duruyor birden hızlanıyor vs. Bunun çözümü var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, çok yardımcı olmak isterdim ama teknik direktör kariyerine henüz başladım ve bu sene bayağı bir yenilik gelmiş bu moda. İleriki zamanlarda faydam dokunur umarım...
Bu arada, teknik direktörlük kariyerinde yaptıkları değişikliklerden olan, yaşları 14-15-16 civarı oyuncuları bildiğin çocuk bedenleri ve yüzleriyle yapmaları çok tatlı olmamış mı yahu? Hele, altyapı maçları getirmeleri de şahane olmuş; Fenerbahçe altyapısındayken çıktığım maçlar aklıma geldi.
-
Klavyeden oynanmaz bu oyun hocam en yakin zamanda bir kol alın. Ben de zamanında çok klavye ile oynadım.
-
Eski Pes için Ocak 2025 için tarih vermişler,
www.sozcu.com.trPES 2025 ne zaman çıkacak? PES 2025 heyecanla bekleniyor: Yeni güncelleme nasıl olacak? - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/pes-2025-ne-zaman-cikacak-pes-2025-heyecanla-bekleniyor-yeni-guncelleme-nasil-olacak-p81471 -
indirime girdi mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X