Dediklerinizi uyguladım. Tarayacıdan hata verdi dediğiniz gibi app'e geçtim ve sorunsuz bir şekilde aldım. Şuan iniyor. Teşekkürler |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (44. sayfa)
-
-
Arkadaşlar topu kaldırma tuşu ne?
-
top ayağınızdayken sağ analog tuşuna basabilir misiniz ? bir kere yanlışlıkla yapmıştım :D
-
Eskiden öyleydi zaten de değişmiş olmuyor.
-
rttk 3 gorevinden ne kartlar cikaranlar var bana da 82 lik kart cikiyor
-
Arkadaşlar online dostluk maçında kadroları online yapınca oyun başlar başlamaz oyunda atıyor bizi sebebi ne olabilir ?
-
Oyunda sağ altta fc hub ödülleri var orda jeton seçtiğim halde ödüller yansımadı başına gelen var mı?
-
O seçtiğiniz jeton ödülü ultimate team için değil clubs modu için :)
-
Arkadaşlar Merhaba.Fc 25 e internet bağlantınızı kesip çevrimdışı oynayabiliyor musunuz? Fc 24 de internet bağlantısı olmadan kariyer vs oynama imkanı veriyordu.25 de buna izin vermiyor.Deneyimleyen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam funpay'in fiyati artmis, yine ea play pro nasıl alabiliriz
-
Arjantin yöntemi GG, hepsi fiyat yükseltti. 60 usd dışında çözüm yok maalesef. 🩵
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye böyle bir şey yaptılar ki anlamadim. 32 dolar iyiydi
-
EA Arjantin üzerindeki alışverişi engelledi. ✖️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mısır vpn bulamadım yardım edermisiniz
-
Vpn ile Mısır üzerinden uyguna alınıyor ama mısır VPN bulamadım ben ücretsiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc için mısır vpn bulmak çok zor. Mobil için VPN Egypt uygulamasıyla işinizi halledebilirsiniz. Ben geçen gün mobil üzerinden satın alım yaptım.
-
VPN buldum az önce mısır üzerinden 1400 tl ye yıllık ea play pro aldım herkese teşekkürler
-
pc uygulaması mı yoksa mobil uygulama mı buldunuz? pc bulduysanız ismi nedir?
-
tuxler vpn chrome üzerinden sanal kart ile aldım mısır vpn ile
-
Hayırlı olsun. Acaba mısır üzerinden coin satın alınabiliyor mu? :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X