Şimdi Ara

ea çıkmışları çözeyim dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapılan ayt denemelerinde fazladan süre kalınca sos1 bakmıştım ayt fenden daha çok net geldi. Acaba bu kadar kolay mı diye merak ettim. 2023 edeb 14d6y/tarih 8D1Y/cog 3d 3y 22.50Net
    2022 edeb 14d5y/tarih 6d4y/cog6d0y 24.75 net
    2021 i de cozdum ama brans brans yazmamisim o da 22 net falan gelmişti. Hepsi ortalama aynı gelince ayt kimya çözmeye devam ettim Sandığım kadar çok basit bir şey değilmiş anlayacağınız üzere. Uzmanlık gerektiren tarafları da var. Ancak okul derslerinden gördüğüm kadarıyla yarısını yapıyorum. Forumdaki ealar ne yorum yapmak isterler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2022 ve 2023 sos1 tarafı bence gayet kolaydı.geçen sene çoğu kişi mehmet akif ersoylu soruda takıldı. orda yazar-eser ezberini iyi yapan zaten tekte yapar onu

geçen sene ben 38/40 yaptım 1 soru tarih 1 soru coğrafyadan kaçtı. sos 1 e iyi çalışan biri çok rahat +35 yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyleyse say olarak ea kısmı kafamı karıştırmaya devam edecek. ben de o soruyu yanlış yapmışım ama benim zaten eser bildiğim yok sezgilerle yapmaya çalıştım. bu arada tebrik ederim hocam çok iyi yapmışsınız üniversite tercihi yaptınız mı?

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

yok hocam mezuna kaldım matematik yaktı bizi geçen sene

• Hocam konuları nereden çalışmıştınız

• sadece matematik ile bu sene eada 9k geldi şu konuyu açtığım zaman ea hazirlansam 1k gelir miydi acaba . ea kısmından 20 net çıkıyordu sıfır hazırlıkla

• 1 ay çalışıp çıkmışları temizlesen çok rahat gelirdi  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz kırıkla mı hazırlanmıştınız

• deli gibi pişmanım 11e geçerken keşke aşık olmasaydım da bölüm seçme videoları çıksaydı önüme veya yönlendiren biri çıksaydı şimdi koç ekonomi okuyorduk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vinteuil kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 12ydim ilk defa girdim sınava

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.