Şimdi Ara

EA 6.6 ===>>> 959

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
15
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sorularınız varsa alabilirim. Geçen yıl kontrol etmemiştim en kötü 3 bin geleceğini düşünüyordum ve neredeyse tahmin ettiğim gibi çıktı netlerim buna rağmen kendimden hiç beklemediğim bir sonuç elde ettim. Keza bu yıl da yapabileceğimin çok altında kaldım orası çok ayrı bir konu :D Mezuna kalmaya düşünenler sorularınızı alabilirim

    netlerim 33-6 türkçe 17-3 sosyal 14-5 fen 34-2 tyt mat
    37.75 ayt mat 20-4 edebiyat 9-1 tarih 6-0 coğrafya.

    2019 netlerim türkçe 27-13 sosyal 15-5 tyt mat 29-2 fen 9-4
    26 ayt mat 23-1 edebiyat 7-2 tarih 5-1 coğrafya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batikonn -- 27 Temmuz 2020; 20:7:55 >







  • Up
  • Tyt mat kaynak tavsiyesiiiii

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tebrik ederim hakkinizda hayırlısı. TYT türkçede kaç net yaptınız, nasıl çalıştıniz, her gün paragraf mi cozdunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihi nasıl yaptınız hocam çok kuytudan avladılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarabusevlm Y kullanıcısına yanıt
    Tavsiye vermemem gereken yerden geldi biraz. Türkçe netlerim sene içinde 33-36 arasıydı çok basit sınavlar haricinde. (Sarmal deparlarda 40tı mesela). Son 1 ay kala da altın karmanın çıkmış paragraf kitabını bitirdim. Sınavdan 1 hafta önce çok stres oldum çünkü ameliyat olmuştum 20lik dişimden ve son hafta hiç tyt denemesi çözmeden girdim sınava. Bence tyt türkçenin anahtarı yüksek beklenti olmaması ve soruyla inatlaşmamak. Ben Türkçede iki sayfayı açardım ve gözüme kestirdiğim soruları bitirirdim ilk. Apotemi 3lü tyt çok zordu mesela onda direkt boş bıraktığım sayfalar falan da oluyordu ve netlerim 28-29 arasıydı. Sınavda da bu yüzden çok düşük beklentiyle girdim geçen seneden yüksek olsun türkçe netim yeter zaten tyt fen ve matematik çok çalıştın dedim kendime ve böyle geldi sonuç. Bu arada türkçeye aşırı emek verip karşılığını verememe ihtimali de var özellikle son yıllarda sınav artık bu yöne kaydı o yüzden yapabiliyorsanız tyt de sosyal fen ve sonrasında matematiği yükseltmeye bakın.
    (Bu arada 2019 da da matematikte 0 beklentiye girmiştim 25 üstüne çıktığım sınav yoktu gerçek sınavda 29.5 gelmişti :D )




  • mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tyt mat tavsiyesiyle başlayayım. Acil tyt soru bankasını çözdüm ben. Ama problemlerini sınava yakın bulmuyorum. Endemik problemler soru bankası çok ösym mantığında. Ayrıca altın karmanın tyt problemler soru bankasını sınavdan birkaç hafta önce çözmeden girmeyin sakın aynı mantıkta çok fazla soru vardı. Bunun dışında ben apotemi deneme konseptli sb yi kullandım ama polinom parabol ikinci dereceden denklem gibi konularını çözdüm sayılar problemler kısmı falan çok kasıntı. Denem olarak da başlangıç toprak kesinlikle sonrasında 345 en son da bilgi sarmal olmalı. Bunun dışında çok fazla tyt denemesi çözdüm branş ve genel.

    AYT TARİH ise bu işte benim alanım. Ben lisede tarihe aşırı meraklıydım çok da ukalayımdır bilgim konusunda. 2018 sınavı açıklanır açıklanmaz çözüp full yapınca geçen yıl kendime dedim ki tamam sen bunu halledersin baştan çalışmana gerek yok. Sonu. 7-2 idi bir soru iptal oldu. Bir soru dikkatsizlikten kaçtı diğer ise tapo kağandı. Ben baya yıkıldım sonuçta tapo kağan da kimin nesiydi tüm sene osmanlı kültür medeniyetin falan detayına kadar bakan ben ilk defa görmüştüm adını. Sonra mezunken dedim ki ben en iyisi kpss tarih çalışayım. Ramazan yetginin el kitabını altını çize çize çalıştım videolar eşliğinde. Bence not çıkarma öyle sıkılırsın ve bırakırsın çünkü çok uzun ve detaylılar. Ben şahsen yıl boyunca altını çizip tekrar tekrar okudum denemelerden sonra yapamadığım yerleri. Yalnız içinde islam tarihi yok unutma bunu :D Son 3 hafta kala da ramazan yetgin el kitabımda önemli gördüğüm bir türlü ezberleyemediğim yerleri kağıda yazdım. Sınavdan 5 dk öncesine kadar tekrar tekrar okudum.
    Bir diğer önerim de şu: tonguç son tekrar videoları. Bir tek bu tekrar videolarını izledim ve osmanlı bankaları sorusunu bu sayede yaptım. 2018 de de tapo kağanı tutturmuşlardı baya detaylı ve hoş bir seri bence.




  • Hocam yanlış anlamayın ama 6.6 yapan adamda 1000 yapma kapasitesi kesin vardır.
    Siz de çalışıp yapmışsınız
    Bence üst düzey bir başarı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • decolo65 D kullanıcısına yanıt
    Yok canım ne yanlış anlayacağım :D normalde ilk 100 gelebilirdi zaten. Benim amacım aslında nasıl çalıştımdan çok mezuna kaldığıma pişman oldum mu gibi sorulara cevap vermekti. Çünkü bu yıl 4-10 bin sıralamadan mezuna kalmak isteyen çok kişi gördüm ben de bunu geçen sene yapmış biri olarak başlık açmak istedim :)
  • Batikonn B kullanıcısına yanıt
    Acil tyt soru bankası +endemik problemler ile ilerliycem o halde. Apotemiden fasiküller noktasında faydalanırım. Ardından paso deneme.
    Ayt tarihi Ramazan Yetginden dinledim ben ama yks için olanını. Bankaları vurgulamıştı ama sınavda ne alaka dedim yanlış yaptım :) bu sene medeniyetten soru bekledim ayrıntı çalıştım yok hep çalışmadığım yerden geldi en iyisi KPSS den bakmak çok mantıklı teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaç net yaptığınızı soylememissiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarabusevlm Y kullanıcısına yanıt
    sonradan eklemiştim hocam.
  • Hocam keşke sayısal olsaydıniz. Şimdi üzüldüm sayısalda çok bölüm var ea da cok az. İyi netler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fen kısmını nasıl hallettiniz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve tyt,Ayt netlernizi bu seviyeye getirmek için nasıl bir yol izlemeliyiz aynı şekil fen için de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batikonn B kullanıcısına yanıt
    HOCAM EDBSOS İÇİN KAYNAK,DENEME,ÇALIŞMA,PLANLAMA TAVSİYELERİ VERİR MİSİSNİZ

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • makyol801 kullanıcısına yanıt
    Ben çok başarılı bir kurumda matematik ve geometri dersleri aldım bunun kesinlikle çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Geometride bazen saatlerce Karekök AYT nin bir testiyle uğraştım. Tyt fen adına benim baya kötü geçti aslında dikkat hataları yaptım. 12. sınıfta kimyayı bitirmişti biyoloji ve fizik hiç bilmiyordum. Fiziği Altup Güneş ve Fiziklebarıştan izledim sene başından beri. Mesela elektriği 4 defa çalıştım sonuncusunda anca oturdu. Biyolojiden limit el kitabı okudum habire lise temelim vardı ama 12 de çalışmamıştım. Birde biyoloji sarmal biyoloji denemeleri aldım. Kimyada bir ara Gülçin hoca 7 hamlede tyt yi bitirdim bence gayet yeterli ama tyt fende işin sırrı burası çok gereksiz demeden her kısıma aynı önemi vermek. Denemelerde hep belli başlı şeyleri soruyorlar son 5 yılda çıkmış soru tiplerini karma yapıyorlar sonra o yıl farklı uzun süredir çıkmamış bir alt başlıktan çıkınca insanlar şaşırıyor. Fizik için yayın denizi el kitabı bence kesinlikle alınması gerekiyor. İçinde yoruma dayalı soru tipleri de var çok hoş.
    Ayt matta ben apotemide de 38 civarı yapıyordum ve dikkat hatam çıkıyordu sınavın çok kolay olması beni batırdı açıkçası. Benim dershane sınavlarımda 25-26 yapan insanlar da 39-40 yaptı bende :D ve beni geçti çoğu. Ayt matta sadece acili bitirdim bir kitabı hakkını vererek çözünce ayt matta çok sıkıntısı kalmaz biraz temeli olan birinin. Çok az temelin varsa da emin ol 2 kitapla hallolur. Biri karekök diğeri acil olmalı bence ya da 345.




  • Hocam tarihi yukarıda yazdım. Coğrafyada tyt ayt yavuz tuna defter tuttum. 11. sınıfta zaten yavuz tunadan 11 i deftere geçirmiştim tabii mezuna kalacağımı bilmediğim için attım o yıl. Soru bankası olarak da 3d tyt coğrafya ve supara ayt coğrafya ideal gibi (supara aşırı ince zaten). Edebiyat için çok yorum yapmaya hakkım var mı bilmiyorum ben yıl içinde hiç 23.75 altına düşmedim şanssızlık ve dikkatsizlikten kaçtı. 12 sınıftan yaklaşık 7-8 soru bankası bitirmiştim dershanem zorunlu tutmuştu o yüzden bu yıl hiç edebiyat çalışasım gelmedi zaten her şeyi hatırladığımı düşünüyorum. Kadir Gümüşün kitabını aldım orada konu okudum edebiyatta sadece
  • Obp kaçtı hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

    89.2

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.