Şimdi Ara

EA 10K İÇİ SAYISAL TAHMINI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakkında çok bilgi kirliliği var bazıları sayısal klasik miktarda var bazıları nerdeyse yok diyor. Bilgili ea arkadaşlarla bu konuyu sonuca vardiralim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vardıralım kardeşim. ilk 10k tertemiz ea. 20k ile 50k arası baya bi sayısalcı var bunu yaptığım anketler ile kanıtladım.
  • Yani siralamalar nasıl oynar etkisi nasıl ve ne kadar olur ?

• Friedrich Schiller kullanıcısına yanıt
    Bu tezime göre edindiğimiz sonuç ilk ea ilk 15k da fazla oynama olmaz 1k 2k oynama olur en fazla. fakat 20k 50k arası uçurumlar görülebilir
  • Inşallah hocam siz ea misiniz

• ilk 10k tertemiz eaysa bu seneki ealar tarağı yedi demektir, tüm eada revaçta olan ilk 15kdaki bölümlerin kontenjanı kaç aç bak bakıyım bi,

misal odtü iktisat 5kdan kapatıyosa bunun sebebi geçen sene ea ilk 5kdaki sayısalcı sayısıdır, ilk 5k saf eacı olsa hakettiği sıralama belkide 3k falandır

eğer 20-50k arası sayısalcı çoksa bu aralıktaki eacılara tercihte büyük rahatlık var demektir zira o sıralamalarda olan sayısalcı eadan pek tercih yapmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayısal 329K'dan 30K'ya
    6 yıl önce açıldı
    2021 yks sayısal 1.si İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    Her ağzı olan konuşuyor hocam.İlk 10k saf eacıymış.Hadi çoğu dese anlarım da saf diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mülgâ kullanıcısına yanıt
    10k nın hepsi nasıl ea olsun zırcahil
  • Burdan daha isabetli yorum yapabiliriz.
    EA 10K İÇİ  SAYISAL TAHMINI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz-06 -- 8 Ağustos 2020; 21:57:25 >

• 3k dan sonraki bolum siralamalari felaket firlayacak gecmis olsun hepimize

• Ben bunu söylemek istedim. Bazı beyinsizler 5kya DEÜ hukuk gelir mi diye beni trolledi aklı sıra.

Demek ki neymiş yks sınav zekayı ölçmüyormuş. Ben de EA 12kdayim ben de köpürdüm. Ben aglamıyorsam sen de aglamayacaksin kardeşim. Demek ki hakedecek kadar çalışmadık...

• DevilsAdvocte D kullanıcısına yanıt
    10k-20k arasinda yine sayisalci var zaten verideki sayisalcilarin cogu 10k-20k arasinda ilk 10k da sayisal yok denecek kadar az eyvah ki eyvah hocam

• 10k da en fazla 500-1000 kişilik azalma olabilir. Bunu da kontenjan artışları nötrleştirir.

• İhsanoğlugaffur kullanıcısına yanıt
    Benim de umudum kontenjan arttırımından. Belki bir nebze dengeler.

• İhsanoğlugaffur kullanıcısına yanıt
    ilk 10k’daki kontenjan artisi yetersiz hocam maalesef

• 10k'da 200 artış var.

• Genel olarak 20-30k arası hukuklarda nasıl bir oynama olur hocam tahmininizce?

• DevilsAdvocte D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizle her başlıkta denk geliyoruz okuyorum şiniz gücünüz felaket tellallığı bizde biliyoruz kardesim EA'larin ön sıralarda var olduğunu bu sene ama bu kadar da abartılmaz ki.. neredeyse size göre hiç bir EA hukuk fakültesine gidemeyecek bütün kontenjanları sayısallar dolduracak...

(Okuduğum postları tek tek bulup atmak isterdim ama üşendim açıkçası beni bazı arkadaşlar anlamıştır..)

• quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

ilk 10k’daki kontenjan artisi yetersiz hocam maalesef
    Herhalde AÜHF gelmiyor bana,yani ne diyim sevindim aslında top sende ÖSYM, ben karar veremedim. ÖSYM ne derse tamamım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.