Şimdi Ara

e51 mi e61i mi????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce genel olarak e51 mi daha iyi yoksa e61i mi??sebepleriyle yazarsanız güzel olur

• Boyutlarından ötürü e51 tabi ki, taşyabilecekmisin e61i, bence çok zor.
    Öne çıkan özellikleri açısındanda e61i.

E61'in işlemcisi düşük olması dışında ekranı ve batarya ömrü ile daha iyi.
  • bu arada e61 de radyo-görüntülü görüşme-gps yok.
    e51de sadece görüntülü görüşme yok.
  • Ben olsam e51 alırım radyo filan daha gelişmiş e61 komple fason bir telefon bence onun yerine ben olsam ya e60 yada e65 alırım illa 6olı seri istiyorsan
  • Tabiki e51 ona göre daha karizma ...

e61 zaten çok büyük şuna bak

e51 mi e61i mi????
  • Buradan ayrıntılı karşılaştırmalara bakabilirsin.

İşlemci, boyut ve radyo açısından E51'i, büyük ekran q klavye ve uzun batarya ömrü açısından E61i modelini tavsiye ederim.
  • Her iki telefonu da kullandım

E61 yanında taşımak ölüm onun dışında iki telefonun özellikleri arasında ciddi fark yok

Ben olsam E51 alırdım kesinlikle
  • e61i nin bana eksik gelen tek yönü taşınamaz olmasıydı, yani yeterince mobil hissetmiyor insan kendini, bana göre biraz daha fedakarlıkla laptop taşımak daha mantıklı olurdu heralde, şaka bir yana her yönüyle çok kullanışlı, mükemmel bir cihaz ama taşıması mesele işte, hele yaz aylarında taşıyabilmek daha bir zor olsa gerek...

Düzeltme : Türk Dili Kurallarına aykırı yazın biçimi, anlatım bozukluğu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 25 Mart 2008; 21:08:18 >
  • Ekran boyutlari ile dogru orantili kullanim amaclarin acisindan internet ,video vb beklentilerin varsa ve bunlara bagli olarak gereksinim duyacagin uzun batarya performansi senin icin onemliyse,E61i modelini tavsiye ederim.

Ayrica E61 ve E61i modellerinde goruntulu konusma nin disinda hizli veri transferine olanak saglayan,3g baglanti ozelligi mevcuttur.
  • Genel olarak Nokia E61i daha başarılı model. Ekran boyutu, batarya performansı vb.
  • zaten bende e61i aldım daha önce e61 kullanmış biri olarak.ama toplumun nabzını ölçmek istedim e51 ile karşılaştırmada.taşıması öyle zor değil.inanın kot cebinde bile çok rahat taşınıyor.yani taşınmaz demek falan biraz abartılmış.sonuçta e51 den 50 gr daha ağır.bu ağırlıkda insanı bel fıtığı yapmaz yani geniş ekran ve tam q klavye için göze alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 25 Mart 2008; 21:48:14 >
  • ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 25 Mart 2008; 21:47:35 >
  • Nokia E51'in işlemci hızı (369 MHz ARM11), RAM (96 MB SD RAM); Nokia E61i'nin ise ekran boyutu (2.8 inç) ve batarya kapasitesi (1500 mAH) avantajı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efee09

zaten bende e61i aldım daha önce e61 kullanmış biri olarak.ama toplumun nabzını ölçmek istedim e51 ile karşılaştırmada.taşıması öyle zor değil.inanın kot cebinde bile çok rahat taşınıyor.yani taşınmaz demek falan biraz abartılmış.sonuçta e51 den 50 gr daha ağır.bu ağırlıkda insanı bel fıtığı yapmaz yani geniş ekran ve tam q klavye için göze alınır

Bir nevi anket yaptin yani,oda guzel.
  • evet anket yaptım denebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.