Şimdi Ara

E39 530İ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yakın bir arkadaşım zamanında e60 530d aldı yaptı bindi sonra sattı. Şimdi ise e39 530i aldı. Onuda yaptı sayılır. Amcası özel bmw servisi beraber çalışıyorlar. Beraber yapıyorlar arabaları. Aracı cidden çok temiz yapıp biniyor.

Bizde 2006 c5 var. Değişip 1.0 tsi caddy almayı düşünüyoruz. Bi yandan da otomatik araba istiyoruz. Bmw Mercedes her zaman almak isterdik nasip olmadı. Caddye 120 130 vereceğimize bu arabaya 90 bin lira vermek nasıl olur sizce?

E39 E36 gibi araçlara zaten bakmıyorum ama yakın arkadaşım ve bildiğim güvendiğim biri olduğu için o yüzden benim aklıma yatıyor. Babam 52 yaşında onunda caddy yerine böyle bir arabaya binmesini istiyorum şahsen.

Ne yorum yaparsanız bu konu hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 10 Eylül 2020; 10:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenciyim e36 kullanıyorum 2.8, çok güzel ve konforlu araçlar ancak sizin durumuza gelecek arabalar değiller. Her an bir şeyinin bozulma, yolda kalma ihtimalleri var bu arabaların. Kaç yıllık kasalar bunlar, zamanında da çok ağır kullanıldığı kesin. Babanız temiz sakin sakin caddy kullansın en azından yolda kalma ihtimali olmaz. Ben öğrenci halimle işte yanlaması olsun gazlaması olsun bu kadar zevk aldığım halde yine de sorunlarıyla uğraşmak yoruyor.
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Arabayı babam normal ve senelik 3 4 kez uzun yolda kullanır. Bende zaten motosiklet var bende arada alıp heves almak için binerim. Ama ciddi anlamda bmw falan bakmam. Hatta ilk sahibi bmw ye biner sonraki sahiplerine bmw biner düşüncesindeyim. Ama arkadaşım cidden çok sağlam biri. Arabasına aşırı titiz davranır ve alıp yaptığı arabanın da geçmişini bilir. Yani tabiri caizse boş araba almaz. Bu yüzden böyle bir seçenek var yoksa asla eski kasa bmw aldırmam.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bu konuda kesin bir şey yok, araba çok temizdir arkadaşınız da çok iyi bakmıştır ama öyle bir ana denk gelir ki babanız kullanırken hararet yapar fark etmez motor yer vs. Belki de hiç sorun çıkarmaz yani negatif düşünmemek lazım. Ama ben kendim kullanıcı olarak diyorum babama eski kasa BMW almazdım %90 ihtimalle.
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunuz. Ama biz babamla elimizi kirletmekten korkmuyoruz. Yağını suyunu koyup unutup binen adamlar değiliz. Ben kendi motosikletimle kaza yapıp kendim topladım vs. Yani eski arabaları yürütme konusunda tecrübeliyiz maalesef. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Kesin bir şey yok zaten sadece fikir alıyorum.

• Valla başkan e46 aldım, aracın aldığımdan beri sunroofu farları kapı döşemelerini vites el freni konsolınu vs açıp gözüme batan yerleri yaptım. Motorda ufak tefek ihtiyaç olan parçalar vardı imaj bmwden aldım. Bmw arabası nazlı arabadır öyle marşa basıp gideyim olayı çok yok. Her çalıştırmadan önce bi yağına suyuna bak devam et. Ha benim araç 3.18 ona rağmen 92 tllik gazla 248 km civarı gitti 5.30 nasıl olur bilemiyorum yakıtıda düşünmek lazım otomatiktir büyük ihtimalle. Yapacağın en iyi şey bmw ustasına gidip göstermek sağlam bir ustaya sonra ekspertize gidip kaporta vs baktır derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Yakıt mesele değil LPG takmayız. Üstte de yazdığım gibi eski araba yürütme konusunda bol tecrübemiz var maalesef. Yoksa çok niyetlendik almaya emin olmadığınız arabayı almazsınız zaten o yüzden almadık. Dağın tepesinde turbo hortumu tamir ettik daha 3 hafta önce bu ufak bi örnek sadece

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Valla öyleyse al hiç düşünme 2014 superb vardı babamda benim aracın kondisyonu az daha düzgün olsa onun içinden geçer. Keyifli ve güzel araç bunlar. Sadece fabrikadan nasıl çıktıysa öyle olanını bulacaksın

• Derdine tasasina katlanirim diyorsan cok lezzetli bir arabadir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.