Şimdi Ara

E39 520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar 2001-2003 arası bmw e39 5.20 170 hplik almayı planlıyorum birkaç sorum olacak ilk başta aracımı haftanın her günü kullanıcam zevk+ihtiyaç için alıcam 2.arabam olmucak bu durumda araba bana çok masraf çıkarır mı? ,5.20 nin LPG de yakıtı ne kadardır? ,Metal yorgunluğu olayı ile karşılaşırmıyım (gerçi ne olduğunu tam bilmiyorum sadece duydum :) ) ,e39 ların güvenliği nasıldır? parça sorunu yaşar mıyım??

Kusura bakmayın başınızı ağrıttım sorularıma cevap verirseniz sevinirim :)

İyi forumlar...

• LPG olayından hıc anlamıyorum

M52 motor ise sorun cıkarma ıhtımali yüksek M54 motorlarda sorun yok

ve bildigim kadarıyla 170 hp degil onlar.. Güvenligi fena degıl yol tutusu sınıfına gore oldukça iyi..

Metal yorgunlugu yaşamazsın kım kıcından uydurduysa artık 7-8 yasında kı araçlarda meydana gelme ıhtımalı zor..

Parça sorunu kesınlıkle yaşamazsın cıkması bol ve oldukça ucuzudur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

LPG olayından hıc anlamıyorum

ve bildigim kadarıyla 170 hp degil onlar.. Güvenligi fena degıl yol tutusu sınıfına gore oldukça iyi..

Metal yorgunlugu yaşamazsın kım kıcından uydurduysa artık 7-8 yasında kı araçlarda meydana gelme ıhtımalı zor..

Teşekkür ederim m54 hangi motor oluyor?

Yine burdaki bir forumda "M54 2200 cc 170 hp yeterli ideal bir motor...." denmiş o zaman benim istediğim m54 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuscubasıesref -- 7 Mart 2010; 22:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuscubasıesref

quote:

Yine burdaki bir forumda "M54 2200 cc 170 hp yeterli ideal bir motor...." denmiş o zaman benim istediğim m54 oluyor

whisper nerdesinn

• 2001 -2003 arası m54 oluyor 2200 cc 170 hp

parça sıkıntısı olmaz... araç iyi durumdaysa masraf çıkarmaz...

lpg olarak şehir içinde 16 litre yakar 100 kmde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuscubasıesref

quote:

whisper nerdesinn

geldim abicim burdayım

• bu 97-98 523i lerde ki motor 2.5 170hp mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

2001 -2003 arası m54 oluyor 2200 cc 170 hp

parça sıkıntısı olmaz... araç iyi durumdaysa masraf çıkarmaz...

lpg olarak şehir içinde 16 litre yakar 100 kmde.

Yani lpg ile 300-400 krş arası yakar diyosunuz aslında çok fazla değil 1.6 benzinli kadar yakıyor nerdeyse :)

Ben güvenliğe çok önem veriyorum yukarıda bir arkadaşım fena değil dedi siz ne düşünüyorsunuz?
  • 13-14Litre arası tüketimleri gösteriyor yabancı forumlarda LPi uygulaması gözükmekte 12 lt LPG den bahsedenler var bu uszun seyirler 8*9 lt civarına düşecektir..

bence temiz az km li benzinli aracı 2lira ucuza alıo LPi sistemi tercih edilebilir...528i-530i çok daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

13-14Litre arası tüketimleri gösteriyor yabancı forumlarda LPi uygulaması gözükmekte 12 lt LPG den bahsedenler var bu uszun seyirler 8*9 lt civarına düşecektir..

bence temiz az km li benzinli aracı 2lira ucuza alıo LPi sistemi tercih edilebilir...528i-530i çok daha mantıklı

Teşekkür ederim aslında 530 veya 528 düşünmüyo değilim ama vergisi daha yüksek ve yakıtının da daha yüksek olacağı kanısındayım..

Bir de e39 ların motoru kaç km gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuscubasıesref -- 8 Mart 2010; 10:36:22 >
  • lpg taktırabilrisn benim kuzenimde vardı 2001 model 5,20 lpg taktırmıstı gayette memnundu
  • http://www.youtube.com/watch?v=xLbTFvae5U4

Bu da crash testi ben pek anlamıyorum sizce iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

bu 97-98 523i lerde ki motor 2.5 170hp mi acaba ?

aynen öyle 523iler 2500cc 01-03 arası ise 520ler 17o hp ve 2.2 oldu ve gene 01-03 arası 525i 190 hplik 2.5 motor çıktı bence alınabilcek en mantıklı araç bu hem yakıt hem vergi hem gidiş olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.