Şimdi Ara

E3, Rime İçin Uygun Yer Değildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oyun dünyasının en büyük fuarı E3'ün heyecanını bu ayın başında yaşadık. E3'te hem mevcut oyunların son durumlarını gördük, hem de yeni oyunlarla tanıştık. Fakat bir yandan da bazı oyunların eksikliği dikkat çekiyordu. Örneğin PS4'e özel bağımsız yapımlardan Everybody's Gone to the Rapture ve Rime bunlardan bazılarıydı.
     
        Konuyla ilgili Rime'ın resmi Twitter hesabına yöneltilen bir soruya, "E3, Rime için uygun yer değildi. İşler şu an için iyi gidiyor." cevabı verildi. ICO'ya benzerliğiyle dikkat çeken Rime, Tequila Works tarafından geliştiriliyor. Oyunun 2015'te çıkacağı tahmin ediliyor.
     




  • Bu açıklamalar da saçma gelmeye başladı, yok uygun yer değildi yok zamanı değildi yok ortama uymazdı, durumu kurtarma olarak görüyorum bunları artık

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ICO ve Rain'den sonra benzer türde ise Rime adlı oyunu da takibe alıyorum. Oyun dünyasında elini sallasan shooter'a değmeye başlamıştı, böyle oyunların eksikliğini şahsen hissediyorum.
  • Evet ummarim İCO gibi kaliteli Platform / puzzle oyunu olur çünkü inanılmaz bir hass alarak oynamıştım ve hiç bir oyun sevk vermemeye başlamıştı ..
    The Shadow of clossus ve İCO dan sonra İlaç gibi gelecek .

    The Last Guardian artık duyrulmali kanımca ..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tamamen yapımcının tercihi, demek ki istedikleri kadar gelişmedi ve göstermediler. Ama Final halinin sağlam olacağını düşünüyorum, merakla beklediğim yapımlardan...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.