Şimdi Ara

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.877
Cevap
21
Favori
51.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maalesef üzülürek söylüyorum hocam MMO olucakmış hatta Destiny 2 gibi galiba Anthem..

    EA artık single player oyun yapmadığı için bitti gözümde. Kıytırık senaryo olursa olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 23 Şubat 2018; 19:54:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Maalesef üzülürek söylüyorum hocam MMO olucakmış hatta Destiny 2 gibi galiba Anthem..

    EA artık single player oyun yapmadığı için bitti gözümde. Kıytırık senaryo olursa olur.

    Yazık, böylesine güzel atmosferli grafikli bir oyun hiç olacak.
  • 60-70 tl ye düştügü zaman anca alırım denemek için onun dışında battlefield anthem çokta matah oyunlar değil benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Maalesef üzülürek söylüyorum hocam MMO olucakmış hatta Destiny 2 gibi galiba Anthem..

    EA artık single player oyun yapmadığı için bitti gözümde. Kıytırık senaryo olursa olur.

    Bende hiç bulaşmam büyük ihtimal öyle olursa. Multi olmazsa olmaz belki çoğu firma için buna öncelik veriyolar artık ama benim için sağlam bi single modu barındarmayan oyun oyun değildir.
  • DarkSaga D kullanıcısına yanıt
    Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bioware gibi güzelim şirket gidip EA gibi kan emiciyle çalışırsa o oyun hiç oluyor. Visceral Games vardı ey gidi günler Dead Space şahaserdi, onun tarzında çok sağlam oyunlar görürdük EA ile çalışanın hazin sonu işte. Sony'nin bünyesinde olan geliştiricilere bakıyoruz ''akıyorlar'' maşallah :)

    EA, Respawn'ı da satın aldı onun bünyesinde artık, eski Call of Duty oyunlarını yapan elemanlar hep orada Titanfall 3 geliştiriliyormuş + yeni bir oyun yapıyorlarmış büyük ihtimal bu oyunlarda EA'nın çıta altında olduğu için baya gömülecek gibi hissediyorum. Online odaklı oyunlara önem veren şirketleri hiç sevmiyorum umarım EA'nın sonunu bir gün görürüz..

    Microsoft EA'yı satın alıcaktı haberler dolaşıyordu umarım alır en azından Microsoft kendi platform için oyun yaptırır rekabet olsun birazcık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 23 Şubat 2018; 20:51:40 >
  • Batmasına pek batmaz ama böyle tepki çeker sadece. Biz her ne kadar Senaryolu oyunları seviyoruz diyoruz ama aslında bizim gibiler azalıyor.

    Piyasada artk saçma sapan online oyunları şuursuzca oynayan çoluk çocuk ve gençlerle doldu. COD, PUBG, BF, MMO lar vs aslında adamlar zaten bunların şuursuz akıllarından kan emerek kazanıyorlar.

    Sorun yayıncıda değil, Bizim gibi senaryo oyunlarını sevenlerin azalmasında. Yeni nesil şuursuz sözde oyuncularda, sadece cs go, lol, dota, pubg, oynayanlar kendilerine "oyuncu" diyorlar.

    SONY olmasa bizim gibi senaryo seven hardcore oyuncuların hali yaman zaten.
  • aynen hocam sony , CDPR ,bethesda ve R* olmasa bizim gibi senaryolu oyunlar seven oyuncular dogru dürüst oyun bulamayacak piyasada Pubg den csgo dan lol den ne anlıyorlar bu nesil hiç anlamıyorum valla 100 kişi bir adaya düşüp silah toplayıp ordan oraya koştuğun oyun düşünülmüş incelenmiş senaryolu muhteşem oyunlardan çok satıyorya en çok ona üzülüyorum
  • Cyberpunk 2077, The Witcher 3'ten çok daha iddialı olacak

    CD Projekt Red'den iddialı açıklama.

    Cyberpunk 2077 ve The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED, Cyberpunk etrafında yeni bir evren kurmakta iddialı. Pareto Securities Gaming Seminar'da konuşan CD Projekt RED CEO'su Adam Kicinski, Cyberpunk 2077 için "Yeni Witcher 3'ümüz, ama çok daha iddialısı" dedi.

    Bu sadece oyunun büyüklüğü olarak değil, genel olarak CD Projekt RED'in finansal açıdan beklentisinin büyük olduğu bir oyun. Geçtiğimiz günlerde CD Projekt RED'in Cyberpunk 2077'yi The Witcher 3'ten daha pahalıya satacağını belirtmiştik. Bu da firmanın kendisini finansal açıdan büyütmek istemesinin ilk adımlarından biriydi. Cyberpunk 2077'yi "Gerçek bir RPG" olarak değerlendiren Kicinski, oyundan beklentinin büyük olduğunu belirtti. "Yeni ve teknolojik bir evren içerisinde çalışıyoruz. Bunun sadece RPG oyuncularının değil, tüm oyuncuların ilgisini çektiğini düşünüyoruz. Witcher 3'ün daha olgun bir versiyonu olacak. Elle yapılmış, detaylı, tabi ki açık dünya ve tamamen özgür oynanış." açıklamasında bulunan CEO, oyuna bir hayli güveniyor.




  • Witcher 3 den daha iddiaalı demesi merak katsayımı arttırdı bak şimdi,umarım e3 te görürüz bişeyler. Rpg sevmeyen oyuncularıda hedef kitleye almışlar anlaşılan, genele hitap eden bi oyun olacak.
  • Oyunun genele hitap etmesi şarttı zaten Witcher 3 gibi rpg sistemi olsun, karakter geliştirme biraz daha iyileştirilsin, biraz daha çeşitlilik arttırılsın. Mesela Witcher 3'de oynadığım zaman öyle aşırı item değiştirdiğimi hatırlamıyorum ben.

    Bu oyundan beklentim çok yüksek. Oynanış+Hikaye+dünyası+atmosfer+mekan çeşitliği ve yan görevlerin bir witcher 3 kalitesinde olması. Ana görevlerden şüphem yok. Benim asıl ana karakteri sevecek miyiz? Geralt kadar bağlanacağımız bir karakter yaparlar umarım. Sadece ana karakter değil, yan karakterler de çok önemli bir rol oynuyor. Witcher 3'de hemen hemen her karakteri çok sevmiştim.
  • Artık Battlefield 5 zamanı geldi geçiyor. Battlefield 4 ü hala ilk günkü heyecanla oynayan biri olarak heyecanla bekliyorum. Tamam eski dönemlerin savaşlarını konu almak eskiye gidip nostalji yapma anlamında güzel ama çeşitlilik ve kalite bakımından modern savaşların tadını vermiyorlar şahsen bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioware'in kesinlikle bir silkelenmesi ve kendine gelmesi gerekiyor. DAO gibi Mass Effect gibi yeni efsaneler beklerken onlarda devasa online işine girdiler. Sony'de ister istemez bu pazara girecek hatta kendi firmalarını bunu yöneltecektir. Kabul edelim yada etmiyelim maalesef oyuncu profili artık bu yöne doğru kayıyor, Sony'de buna kayıtsız kalamaz.

    Tek kişilik oyunlar asla bitmez ama eskisi kadar oyun firmalarının vazgeçilmezi değiller. Öncesindede söylemiştim bunlar daha iyi günlerimiz.

    EA kolay kolay batmaz sadece Fifa serisinden bile devam etseler onlara yeter. Fifa şuan pazarda tam anlamıyla rakipsiz ve her oyunu çok iyi satış rakamlarına imza atıyor. Battlefield ve arada çıkan yapımlarlada çarkı rahatça döndürüyorlar. Ms'in alması ise dengeleri çok değişir bildiğin deprem etkisi yapar.

    Cyberpunk 2077'e gelirsek ise adamlar büyük konuşuyor. Witcher 3'ün bile tadı hala damağımdadır. Bu sefer ondanda iyi olacak diyorlar. Kajuları hazırla :)




  • Sonuna kadar hak veriyorum hocam size devir çok değişti, biz eski kafalılar maalesef bu online işini sevmiyoruz, ama gel gelelim gerçeklere bu bir gerçek artık online daha çok oynanılıyor, single yavaş yavaş ölüyor. Bunun en büyük sebebi tabi ki yeni nesil oyuncular.

    Onun dışında Bioware gibi bir şirket nasıl EA ile çalışıyor anlamıyorum git Bethesda dağıtıcılığın üstlensin anlaşın ikisinin de kafası uyuyor nasıl olsa RPG tür yapıyorlar. Akıl var mantık var şimdi EA ile hiç uyuyor mu? ben anlamadım bu işten..

    Detroit geliyor, GOW geliyor kajuları stokladım şimdiden.

    Daha ne isteyelim hocam ya bu yıl on numara görüyorsunuz..




  • Gameumentary tarafından Darksiders 3 hakkında bu ay içerisinde bilgiler gelicekmiş Youtube üzerinden. Bakalım neler bunlar? bu saatten sonra çıkış tarihi+sağlam doyurucu trailer bekliyorum.

    ''anlatmaya gerek yok görüyorsunuz''

    E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 2 Mart 2018; 1:38:30 >




  • Çıkış tarihini E3 saklayabilirler öncesinde çıkmayacağı için ama güzel bi trailer gelir ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darksiders 2 güzeldi ama trailerdan gördüğüm kadarıyla bu oyun ilgimi çekmedi niyeyse ama yinede çıktığında görmek lazım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım şöyle içimizi rahatlatacak videolar da gelse güzel olur. Darkaiders serisi güzel oldu hep ama bu oyunun ilk videolarında herkes biraz duraksadı.



    çok erken yayınladılar oyunun eksik hali gibiydi ama umudum var bu oyundan da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bilgiler birde doyurucu bir gameplay yayınlasınlar. Önceki oyunların kalitesinde olsun tamamdır.

    Online oyuna karşı değilim. Halo 3'ün multisini az oynamadım yada Modern Warfare'ın ama bunun tek kişilik senaryolu oyunları öldürmesine karşıyım. Cod'un hem senaryosu hemde sağlam multisi vardı yada Halo'nun hem efsane bir senaryosu hemde canavar gibi bir multisi vardı. GTA 5'e bakalım senaryo süperdi ayrıca oyuncuların uzun süre oynadığı bir multisi var. Buna eyvallah ama iş sadece online'a odaklandığı zaman olmuyor.

    Bu saatten sonrada böyle gider hatta dahada azar devasa online oyun pazarı. Spor klüpleri bile artık E-Spor takımları kurmaya başladı ortada deli sponsorluk anlaşmaları dönüyor üstüne büyük para ödüllü turnuvalar var. Çocuğunu hiç okutma usta bir LoL oyuncusu yap küçük yaştan bütün geleceğini kurtaracak bir para kazanabilir ki bu cazip geliyor. Bu tür oyunlarda olsun eyvallah ve olmalıda ama dediğim gibi asıl sıkıntı odak noktası olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 2 Mart 2018; 10:56:52 >




  • Days Gone ile Spiderman %99 E3 konferansına kaldı.

    Spiderman Q3 (Temmuz, Ağustos, Eylül)
    Days Gone Q4 (Ekim, Kasım, Aralık)

    Spiderman Temmuz-Ağustos olursa tadından yenmez. Days Gone atmosfer olarak Sonbahar ayına daha uyumlu geldiği için Kasım diyorum.
  • şöyle bir dmc 5 duyurusu gelse keşke.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.