Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony microsoft'un oyununa gelecekmi acaba?

Microsoft xbox x ile resmen pc dünyasına yaklaşarak konsol dünyası ile pc dünyasını yakınlaştırdı yıllardır konsol konusunda baş edemediği ve bence asla edemeyeceği Sony ile oyunu başka bir kulvara taşımak isteyen microsoft pc dünyasındaki hakimiyetini ve gücünü kullanarak Sony ile baş edebileceğini düşünüyor olmalı ki böyle bir adım attı.

Rekabet olsun diyen arkadaşlar bu rekabet belki yüksek teknolojiyi getirir ama bir konsola 2500-3000 tl vermeyi de gerektirecektir kesinlikle, umarım Sony bu oyuna gelmez.

Ex. oyunlar her zaman bu sektörün en olmazsa olmaz ve en güzel tarafıdır bence Sony bu yolda yürümeli. (DLC saçmalığına da son verilmeli resmen yarım oyun alıp parça parça tamamlıyoruz. Gerçi ben hiç dlc almadım.)
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    unchartedı hala oynayanlar var. Horizon zero down iyi bir oyundu güzel bir deneyim yaşattı ama kusura bakmada efsane bir oyun değildi. Ama bir gow bir tlou bir uncharted serileri öyle değil işte.
  • Son bir saat Nintendo için, ümitliyiz bu sene takipte kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Tatminle ilgisi yok o oyunların hiç biri piyasada değil hepsi yeni zaten, geçen sene resmi olarak duyurulan oyunların bu sene ne kadar gelişip ne hale geldiğini oynanış görüntüleri ile göstermiş oldular. Bu oyunlar yeni zaten, çıkmamış oyunlar hepsi. Her sene E3'te aynı şeyler yaşanmıyor muydu, önceki yıl tanıtılan oyunun son halinden görüntüler koyup çıkış aralığını netleştiriyorsun.

Öte yandan multiplatform oyunlar tanıtıldı tüm konferanslarda, piyasaya çıkması için hazırlık yapılan CoD olsun diğer oyunlar olsun onlarda gösterildi, elde başka oyun yoksa ne tanıtacak ki millet. Biliyorum Last of Us 2 falan var daha geliştirme aşamasında olan, onu koysalar Uncharted arka plana atılmış olacak mesela bir TLOU2 koy öncesinde ve sonrasında gösterdiğin bütün oyunlar çöp muamelesi görür onun yanında.

Harika bir şovdu değil, olası gerektiği gibiydi sadece. Artık 2018 başlarında bizi nelerin beklediğini çok iyi biliyoruz, bunu verebildikten sonra amaçlarına ulaştılar zaten.

Ben ek olarak Tomb Raider'ın üçüncü oyunu tanıtılır diyordum ama olmadı, demek ki daha göstermeye değecek kadar geliştirmemişler oyunu.

Yoo geçen seneki sony konferansı efsaneydi. Days gone, god of war, spiderman üç tane oyun tanıttı sony bu sene yine aynı oyunların gameplaylerini attı.

Topluluğun beklediği tomb raider 3, bloodborne 2, tlou 2, rdr 2 veya bir aaa kalite yeni bir seri.

• Yine hüsran

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutalLooter

quote:

Orijinalden alıntı: Buraktom1

Hala anlamadınız benim xbox u savunmadığımı ben sony i eleştiriyorum. Siz böyle gök üstünde tuttukça sony i ps now gibi ps4 Pro gibi her ay verdikleri aaa oyunlar gibi oyunu oynamak için ps plus isteme gibi oyun fiyatları gibi exc oyunlara altyazı getirmeme gibi şeyler devam edecek

Siz de beni anlamamışsınız ben de Sony'yi savunmuyorum veya gök üstünde tutmuyorum, Haksız bir eleştiriye karşı savunuyorum, Xbox oyunlarının PC'ye çıkmasına karşı PS Now bir savunma olamaz, tıpkı Xbox'ta online oynamanın X360 zamanından beri paralı olmasının PS Plus için bir savunma olmaması gibi.

Ben neyi haklı görüyorsam onu söylüyorum, Xbox konferansında millet çamur atarken ben Sea of Thieves'i oldukça beğendim bunu da açıkça söylerim ama Anthem,Metro gibi oyunların ilk kez Xbox konferansında gösterilmesi Xbox konferansını daha iyi yapmıyor çünkü bu oyunlar Multiplatform, adil davranmıyorsunuz, üstteki arkadaşlar da bunu belirtmiş zaten.

Ben öyle bir savunma yapmadım. Benim savunmam neden benim oynadığım platformun oyunları başka platforma çıkıyor o oyunlar bana özel değil mi?

O Oyunların xbox gösteriminde çıkmasının elbet bir sebebi vardır. Ps4 e önem verilmez veya ps4 e tomb raider'ın ikinci oyununun geç çıktığı gibi geç çıkarlar.

Üstteki arkadaşların çoğu psnow sistemini bilmiyorlar kullanmamışlar. Sony'den hisse ortakları onlar. Eleştirmezler ve eleştirmeye gelemezler.

• Holocost yaptı sony

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İco ps4 gelecek mi acaba herhangi bir haber var mı?

• Buraktom1 B kullanıcısına yanıt
    Bunları tanıtsaydı Playstation Experience da ne olacaktı? Hype'a ihtiyaç yok muydu?

Ayrıca yeterli sayıda oyun var şuanlık bunları alıp oynayamadık herkes daha fazla abi daha fazla ula çıksın oyunlar 2 sene önceden oyun duyurulunca millet mutlu oluyor E3 2016'da duyurulan oyunlar çıkmadı daha . Ne yani bu AĞABEY YENİ OYUN YOK. İşte Spider Man,GoW,Days Gone,Death Stranding,Detroit bunlar çıksın işte. Ne yani her E3'e yepyeni oyun koyamazlar ki? Adamların daha katılacakları 3-4 tane konferans var.

Abartmaya gerek yok ben bunları nasıl alacağım diye düşünüyorum yeni oyunu bunları oynadıktan sonra düşünürüz .
  • Valla bunlardan sadece bloodborne 2 duyurulmamış oyun. Yani ben xbox one x in duyurulduğu konferansta sonyden bişeyler beklerdim. Ama adamların umrunda değil nasılsa satıyoruz alıyorlar kafasındalar.
  • Sony geçen sene mükemmel bir iş başarmıştı. Bu sene yanına bile yaklaşamadı. Umarım Sony bir an önce kendine gelir.
  • OnurOnly kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim oyunun iyi veya kötü olması değil duyurukdukran kısa süre sonra çıkması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buraktom1 B kullanıcısına yanıt
    Geçen sene de öyleydi satıyorlardı zaten. Niye duyuracaklardı ki bu oyunları?
  • nintendo konferansını konsolüssü yayınlamıyor herhalde başka izleyebileceğimiz bir yer var mı?
  • halihazırda çıkacak 7 tane exc oyun var 1 tane de remake geliyor ne bekleniyor ben anlamadım, adamlar oyun mu yumartlasın. bir oyunun yapımı kaç sene sürüyor sonuçta. 2016 sonrası insanların beklentisi yüksek oluyor anlıyorum ama biraz da mantıklı düşünmek lazım. last of us ve death stranding çok erken aşamada demişlerdi zaten göstermeyeceklerini biliyordum. tgs ve ps experince sırasında bir iki yeni duyuru gelebilir from soft ve birkaç firmayla ilgili söylentiler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

Ben de anlamadım neden bu kadar saydırdılar, genel olarak iyiydiler. AC de iyiye benziyor tek problem Reveletionstan sonra hikayeden saptılar ve görünen o ki modern zamana geçiş yapacaklar

Adamlar milattan önceye gitti, ne modern zamanı.

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Syndicate ve unity deki kayıp hafıza bölümlerini kastettim.
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    remote playe mi diyorsun yada hatalarla dolu kullanışsız emülatöre mi anlamadım
  • Ubisoft konferansı çok güzeldi CEO çok cana yakın güler yüzlü, ayrıca sonda tüm çalışanları ve ailelerini birlikte kapattılar. Farcry 5 iyi görünüyor beğendim. AC Origins eski hatalarından ders çıkarmış gibiler ve güzel yenilikler yapmışlar. Ardından Beyond good and evil 2 patlattılar gayet iyiydi bence yarım saat AC Origins oynanışı yaptılar oyunun yapımcısıyla, oyunun yapımcısı arap galiba. Ashraf Ismail daha önce Black Flag oyununu yapan kişi, onuda belirtiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 13 Haziran 2017; 18:57:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat25617

remote playe mi diyorsun yada hatalarla dolu kullanışsız emülatöre mi anlamadım

alıntıladığın mesajdan bahsediyorsan ironi yapmıştım dostum
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.