Şimdi Ara

e22w8x64.sys hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 mart ayında teslim aldığım imzamdaki özelliklere sahip orjinal windows 8 ve driver cd ndeki driverları kurulmuş bilgisayarım. belirli aralıklarla "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (e22w8x64.sys) hatası vererek restart yapıyor. 1 oldu 2 oldu hatadır dedim ancak artık kendini tekrarlamaya başladı ve burada bir sorayım dedim. yaptığım ufak çaplı araştırmayla sorunun killer ethernet kartından dolayı olabileceği yazılmış. bilen arkadaşlardan özelliklede ömür beyden yardım talep ediyorum.

    hayırlı ramazanlar.

    @omur@fokusshop.com



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kavil

    2013 mart ayında teslim aldığım imzamdaki özelliklere sahip orjinal windows 8 ve driver cd ndeki driverları kurulmuş bilgisayarım. belirli aralıklarla "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (e22w8x64.sys) hatası vererek restart yapıyor. 1 oldu 2 oldu hatadır dedim ancak artık kendini tekrarlamaya başladı ve burada bir sorayım dedim. yaptığım ufak çaplı araştırmayla sorunun killer ethernet kartından dolayı olabileceği yazılmış. bilen arkadaşlardan özelliklede ömür beyden yardım talep ediyorum.

    hayırlı ramazanlar.

    @omur@fokusshop.com

    Sn. Kavil

    Bu konuyu göz gezdirmenizi rica ediyorum. Skype ve benzeri iletişim programlarımınız var ise ayarlarını kontrol etmeniz faydalı olabilir
    http://community.skype.com/t5/Windows-8-from-Windows-Store/error-driver-irql-not-less-or-equal-e22w8x64-sys/td-p/1376562

    Saygılarımla,




  • Arkadaşlar hortlatmış gibi oldum ama aynı sorun bende de var. Skype kullanıyorum win8. Üstteki linki anlayamadım ingilizcem yetmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.