Şimdi Ara

E-TİCARET MAĞAZASI İÇİN ÖNERİ VE TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin gibi teknolojiyle iç içe yaşayan arkadaşların fikirleri benim için çok önemli.Elektronik ürünler satacağım ürünlerime güveniyorum fakat ben genelde yaşayabileceğim sorunlar üzerinde kafa yormak istiyorum
    Öğrenmek istediğim online alışveriş yaptığınız bir mağazadan beklentileriniz neler. ?

- Ücretsiz kargo olmalı yada belirli bir tutarın üstünde ücretsiz kargo durumuna nasıl bakıyorsunuz ?
    - Aldığınız ürün iade sürecinde beğenmediğiniz yönler neler oluyor genelde, satıcı size hangi konuda olumsuzluk yaşatırsa üründen ve firmadan soğuyup bağlantıyı kesersiniz.
    - Taksitlendirme seçeneklerinde tüm bankalar olmalı mı ? Havale ve Eft seçeneklerim de olsun mu ?
    - Kampanyalar yapmalımıyım sözde kampanyalardan bahsetmiyorum o ürün belirli tarihlerde gerçekten kar marjımı çok düşürürek satacağım.Bu hoşunaza gidermiydi ?
    - Ve benimde bir dh kullancısı olarak en çok önem verdiğim nokta aynı gün kargo.Kargolarımı siparişi günü çıksam sizce de daha iyi olur değil mi ?
    - Cayma hakkı durumlarında ürün eğer sağlamsa koşulsuz iade alsam bu da hoşunuza gidermiydi ?

Neden böyle soruyorum derseniz ben çok sorun yaşadım online alışverişlerimde ve hep karşı taraf haksızdı şansıma.
    1000TL'ye alıp kutusunu açmadığım ekran kartını vatan bilgisayar iade almadı servise gönderip öyle alabiliriz dediler v.s.Bu sorunları yaşadığım için başkalarının da uraşmasını istemiyorum.

• İlk ve sürekli olarak ücretsiz kargoya bakarım. Nedensizce bir antiliğim var kargo ücretine.

Aide süreciyle alakalı, hızlı bir iletişim önemli yani sürekli biri o bilgisayarın başında olmalı diye düşünüyorum.
    Sürekli nakit&tek çekim yaptığımdan bunu cevaplayamayacağım.
    Valla o senin bileceğin iş, zarardan ölmeyecek ve müşterileri sana bağlayacak fikirlere bağlı.
    Bu zaten giderek iyileşiyor, hatta bazı satıcılar aynı dakika kargoya veriyorlar. Anlaşmaları var heralde en son siparişim garip şekilde erken geldi.
    Son soru için mecbursun zaten diye biliyorum, internette hakkımız daha fazla.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.