Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
1
Favori
90.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet adım adım husnuweb'in verdiği linkten ulaşarak cebimdekipc'nin dosyalarını uyguladım ve hala çalıştıramadım.of ya neden herkeste çalıştı bi tek bende çalışmadı anlamıyorum.kingston 256 mb flash ve de j-tech mini laser usb mouse.bunlar standart ürünler bunlarda çalışmayacak ta neyde çalışacak anlamıyorum.of ben bu etenin tüm mühendislerini ve tüm akrabalarını bol bol anıyorum....ayrıca bu durumu belirten bir mail'i ultravizyon'a yazmıştım haftalar geçti cevap bile gelmedi.ikinciye yazamadım çünkü özellikle bu aralar korkunç zaman darlığı çekiyorum.neyse artık vazgeçtim bi ara tekrar bakarım.yani çok güzel bir cihaz ama bi de maddi olarak gördüğümüz usb host ve irda gerçekten uğraşmadan çalışsaydı nolurdu.ne de olsa sağlam para veriyoruz.piyasanın en iyisi olması nedeniyle (bence hala alternatifi yok.q tec s 200 yaklaşamıyor bile) satın aldım ama dediim gibi eksikler de olmasaydı daha bi memnun olacaktım..herkes güle güle kullansın... bi de ben şu kullansaydım şu flash belleğimi..




  • arkadaslar bu alette alarmı nasıl kapatıyoruz ?? kapatıyoruz derken alarmı ayarlayıp çalma zamanı gelip alarm çalmaya başladığında nasıl kapatıyoruz diye soruyorum. ayarlar okey ekran ışığı titreşim falan ama alarm çalmaya başladığında bir türlü kapatamıyorum, oda vazgeçinceye kadar kendi kendine çalıyoo :) e haliyle bütün alarmları sanırım hafızasında tutuyor ve ne zaman soft reset atsam bütün bu benim kapatamadığım alarm seslerini yaklaşık 2 dakika boyunca hiç durmadan ve birbirinin üstüne bindire bindire çalıyo. çok uyuz bi durum bilmiyorum sizin başınıza geldimi, birde bu alarm sesleri mesaj bildirim seslerini falan değiştirme şansımız varmı ? sadece telefon çalma sesini değiştirebildim ben. konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim. saygılarla, bu arada arabada kaset adaptoru ile bağlantı yapabildiğim çevirici kabloyu 2 ytl ye buldum arabası olanlara tavsiye ederim. birde scandisk, scandisk ultra ve scandisk ultra 2 arasındaki farkı söyleyebilirseniz çok sevinirim hangisinden almalıyım ? şimdiden teşekkür ederim. saygılar.




  • sandiskten uzak durda ne yaparesan yap.5 yıl garantili diye sattıkları 2 gb kartım 2 ayda gitti.garantiye göndermek istedim faturasını kaybettim diye muhattap bile olmak istemediler.gönderme bakamayız dediler.belkide kartın basit bir problemi vardı am asinirden iki parçaya ayırdım ve çöpe gitti.ayrıca sandisklerin yüzde doksanı sahte.bunu bizzat teset ettim.hatta distribütörün elindekiler bile sahte.haberiniz olun ve siz siz olun gidin piyasadaki en ucuz en kalitesiz malı alın yine sandiskten iyidir.kısaca SANDİSK ÜRÜNLERİNE HAYIRRRRR
  • Bence sandisk ultra II PLUS al. Teknosadan m600+ alınca yanında 512 mblık hediye geldi bana. Çok hızlı ve kartın ucunu büküp usb bellek olarak kullanılabiliyor. Yani bilgisyardan prog yüklemen gerektiğinde illaki kabloya ve activesync e ihtiyacın kalmıyor. İstediğin yerde usb yi tak keyfine bak.

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=945&productid=bd46172



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenc -- 6 Kasım 2006; 18:43:04 >
  • usb flash disk tipinde kart okuyucularda sanırım aynı işi görüyor.Yani her türlü çözümü düşünün ama sandisksiz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: marshal

    arkadaslar bu alette alarmı nasıl kapatıyoruz ?? kapatıyoruz derken alarmı ayarlayıp çalma zamanı gelip alarm çalmaya başladığında nasıl kapatıyoruz diye soruyorum. ayarlar okey ekran ışığı titreşim falan ama alarm çalmaya başladığında bir türlü kapatamıyorum, oda vazgeçinceye kadar kendi kendine çalıyoo :) e haliyle bütün alarmları sanırım hafızasında tutuyor ve ne zaman soft reset atsam bütün bu benim kapatamadığım alarm seslerini yaklaşık 2 dakika boyunca hiç durmadan ve birbirinin üstüne bindire bindire çalıyo. çok uyuz bi durum bilmiyorum sizin başınıza geldimi, birde bu alarm sesleri mesaj bildirim seslerini falan değiştirme şansımız varmı ? sadece telefon çalma sesini değiştirebildim ben. konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim. saygılarla, bu arada arabada kaset adaptoru ile bağlantı yapabildiğim çevirici kabloyu 2 ytl ye buldum arabası olanlara tavsiye ederim. birde scandisk, scandisk ultra ve scandisk ultra 2 arasındaki farkı söyleyebilirseniz çok sevinirim hangisinden almalıyım ? şimdiden teşekkür ederim. saygılar.




    Alarm çalarken sol aşağı köşede dismiss yazması lazım, ona tıklarsan alarm kapanır, bunun dışında tarih bölümüne tıkladığında alarm sekmesi bulunuyor, oradan istediğin ayarı yapabilirsin..

    Mesaj Melodisi değişimi için ise Start/Settings'ten Sound&Notifications simgesine tıkla, oradan Notifications sekmesine geç ve Event seçeneğinin yanındaki listeden ''Gelen Kutusu: Yeni Kısa Mesaj'' yazısını seç. Altında beliren melodi listesinden istediğin melodiyi ayarla..

    Eğer mp3 vb. melodiler eklemek istiyorsan RingMobile türü programlar ile bunu yapabilirsin..




  • verdigin bilgiler icin tesekkurler, fakat benim cihazda dismiss çıkmıyor, çıksa :)
  • Arkadaşlar her cihazın içeriği farklı mı.Yukarıda ki arkadaşlardan birinin cihazında dismiss çıkmadıgını söylüyor diğerinde olduğu söyleniyor.Bu farklılık neden kaynaklanıyor.Cihazı kargodan heyecanla bekleyen yeni m600+ kullanıcısı olarak bilgi verirseniz çok sevinirim.Ayrıca bir kaç arkadaş program yükleyebilecegimiz sitelerle ilgili bilgi vermiş çok teşekkür ederim.Başka program sitesi bilen varsa paylaşımlarını bekliyorum.herkese saygılar
  • Dismiss --- Menude bir komut!
    Paket içeriği değil!

    Bu arada en iyisi SPB TIME gibi bir program kullanın.
    Standart WM 5.0 ile gelen alarm ayarları çok basit ve işlevsel değil bence...

    Bu forumda bahsi geçen sitelerde mevcut.
    Programı download etmek içinwww.spbsoftwarehouse.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 7 Kasım 2006; 16:57:51 >
  • Bilgin için teşekkür ederim peki nereden bulabilirim bu spb time'i?
  • Yazmışsın zaten görmedim.Bir soru daha sorucaktım.Bu dosyalar bilgisayara indirildiğinde zipli haldeo oluyor.bunları ppc e yükleyince mi açmamız gerekiyor yoksa ilk yüklediğimizde extraxt yapıp öyle mi ppc e atmamız gerekiyor.
  • vee bir soru daha:) bu ürünler süreli ürünler.register etmek için bir yol var mı?
  • Nakfire,
    Kanımca biraz araştırma yapmalısınız. Forumda pek çok cevap hazır!
    Ve ilgili sitelerde de gezerseniz bilgiler var!
  • Teşekkür ederim!

     E-ten M600+ Kullanıcıları
  • Haftalardır araştırma yapıyorum zaten.Bu cihazı sipariş etmeden baya bir araştırma yaptım.Ancak merak ettiğim konuyu forumda aramak çok zamanımı alacak o yüzden sormuştum...
  • İndirdiğiniz program veya oyun gibi uygulamalar 2 formatta yer alır, .exe uzantılı ise cihazınızı bilgisayarınıza usb kablo ile bağladıktan sonra activesync gibi bir program yardımı ile senkronize edersiniz ve .exe uzantılı dosyayı bilgisayarınızda çalıştırıp yüklemeyi sağlarsınız, ardından cihazınız otomatik olarak kendi üzerinden de yükleme yapacaktır..

    .cab uzantılı dosyalardan oluşuyorsa cihazınızla pc bağlantısını kurduktan sonra activesync programından explore diyip cihazınız hafızasını görüntülersiniz ve de bu dosyayı cihazın herhangibir noktasına kopyalarsınız (bazı uygulamalar için belli dizinlere kopyalama gerekir, bu da uygulama da belirtilir.) Ve cihazınızın bağlantısını kopardıktan sonra rom'da yer alana file explorer programı ile kopyalanan dizini bulup yüklemeyi cihaz üzerinden yapabilirsiniz..

    Bazı uygulamalar pc üzerinden bazıları da cihaz üzerinden yüklenebilir şekilde yer alır, bazıları için ise iki seçenek te mevcuttur..

    Sürümleri full yapmak için ise yanında verilen reg key'i program yüklenirken veya yükledikten sonra çalıştırırken sorduğunda girebilirsiniz. Yanında verilmiyorsa demo yazılımdır..

    http://pocketpc.serialz.to/

    gibi adreslerden kendiniz kodlarını temin edebilirsiniz.. Veya yanında keygen'de verilebilir, bu keygenlei pc üzerinen çalıştırıp kodu alıp cihaza girebilirsiniz..




  • Çok teşekkür ederim.Zaman ayırıp bilgilerinizi benimle paylaştınız.Gerçekten çok faydalı oldu çünkü.Cihaz yarın elimde olacak sabırsızlıkla bekliyorum.İyi günler,saygılar...Bir şey daha sormak istiyorum rar uzantılı dosyaları kullanabilirmiyiz peki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakfire -- 8 Kasım 2006; 9:48:55 >
  • Pocket RAR....

    Ama hala araştırmaya zaman ayırmanız konusunda ısrarcıyım!
    Zira bizlerin de zamanı olmuyor yoğun tempoda...

    Hem bu konular çok temel konular! Ve genellikle işletim sistemi ile ilgili.
    Bu topic daha ürüne özel konuların detaylarını içerirse karışıklık az olur ve gerçekten ihtiyacı olan aradığını kolaylıkla bulur.

    Özel bir durum olsa zaten elimizden geleni yaparız.
    Örneğin usb belleklerin cradle üzerinden E-ten m600+ a tanıtılması gibi...

    www.cebimdekipc.com gibi forumları da inceleyin. Faydalı olacaktır.
  • Teşekkür ederim verdiğiniz forumu da inceleyeceğim.Saygılar
  • Evet cebimdekipc.com gerçekten çok faydalı bir mobi PC sitesi..

    Her türlü bilgi problem çözümü, program, oyun ve tema gibi uygulama ve bilgi paylaşımı yeterli seviyede.. Cihazımı edinmeden önce de sürekli takip ettiğim bi siteydi, yeni başlayanlar veya başlayacak olanların bu siteyi takip etmelerini tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.