Şimdi Ara

e-Sim | Strateji Oyunu | Erepublik Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beta sürecinin ardından web tabanlı siyaset oyunları piyasasına hızlı bir giriş yapan E-sim yeni yurttaşlar bekliyor.

Oyun, Eylül 2011 itibariyle beta sürecini bitirmiş ve oyunseverlerin hizmetine sunulmuştur. Henüz Türkçe dil desteği bulunmasa da tüm menülerin Türkçe çevirisi yapılmıştır. Oyun, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Başlangıçta sıradan bir vatandaşken başbakan, bakan, general, holding patronu, gazete yazarı gibi pek çok alanda kendinize yer bulabilirsiniz. Bu bahsettiğim vasıfları kazanabilmeniz için oyuna başladığınız tarihin hiçbir önemi yoktur. Gündelik hayatta sık sık karşılaştığımız ve müdahale etmek istediğimiz ticari, siyasi, askeri ve politik olayların içerisinde bu simülasyon sayesinde yer alabilirsiniz.

Oyunun genel durumundan bahsetmek gerekirse ülkemiz şu an Bulgaristan'ın işgali altındadır. Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz'i kaybettik. Bulgaristan'ın neredeyse iki katımız nüfusa sahip olması bu olayların gerçekleşmesinde büyük etken olmuştur. Şu an Ege ve Doğu Anadolu'yu korumaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra Polonya, Brezilya, İngiltere, Slovenya, İran, Endonezya ve Bulgaristan gibi ülkeler sınırlarını genişletmiş ve güç dengelerinin değişmesine sebep olmuşlardır. Değişen güç dengeleri 1. Dünya Savaşı'nın yaklaştığını göstermektedir. Büyük savaş başlamadan önce toparlanmamız ve dengeleri değiştirecek güce sahip olmamız için yardımına ihtiyacımız var.

Oyuna kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Günlük en fazla yirmi dakikanızı ayırmanız ve gelişmeleri takip ederek cephelerde yerinizi almanız bile yeterlidir.

Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz!

Rehberler

İlk Adımlar
    IRC Kanalına Giriş
    Savaş Bilgileri

Kayıt (Referanssız.)
    Kayıt (Referanslı.Eğer bu linkten kayıt olursanız level 6'da 5 gold yerine 7 gold kazanırsınız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellsgate -- 12 Aralık 2011; 22:57:37 >

• Up...
  • Up...
  • Hadi ama kimse sevmiyor mu bu tür oyunları ?
  • http://e-sim.org/lan.16645/

Erepublik V2ye geçtiğinde benim gibi sizde bu oyunu bırakanlardansanız e-sim bence tam size göre.

Önemli bir hatırlatma: Oyuna başladığınızda Türkiye'yi seçerek başlamayınız. Bulgaristan topraklarında oyuna başlıyorsunuz. Tavsiyem Makedonya'da oyuna başlamanızdır. Refimden kayıt olursanız oyundan bilmek istediğiniz her şeye cevap verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaantongelci

http://e-sim.org/lan.16645/

Erepublik V2ye geçtiğinde benim gibi sizde bu oyunu bırakanlardansanız e-sim bence tam size göre.

Önemli bir hatırlatma: Oyuna başladığınızda Türkiye'yi seçerek başlamayınız. Bulgaristan topraklarında oyuna başlıyorsunuz. Tavsiyem Makedonya'da oyuna başlamanızdır. Refimden kayıt olursanız oyundan bilmek istediğiniz her şeye cevap verebilirim.

Oyundaki adın nedir ?
  • Hadii ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundaki adım MovieScout. Litvanya'nın Great Poland bölgesinde başladım. Ve yeni başlıyacaklar için Litvanya'yı tavsiye ederim. Maaşlar güzel, ürün fiyatları az.
  • http://e-sim.org/profile.html?id=10926
    nick orgazmator

Beyler toplu vuruşlar için uçuk bir şekilde silah ve ekmek biriktirdim eğer ihtiyacınız var ise söylemeniz yeterli.
  • Beyler ref linkim(arkadasda vermis linkini ordanda olabilirsinz):
    http://e-sim.org/lan.527/

Isyanlari actik bulgur isgalinden kurtuluyoruz...

nick:smecherturk
  • Moviescout fakat Litvanya bizim düşmanımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

Moviescout fakat Litvanya bizim düşmanımız.

Düşmanımız fakat yaşam standartları ortalamanın kat kat üstünde..Bende şu an Litvanyadayım ve yeni başlayanlar için öneririm..Zamanı gelince kolayca vatandaşlık değiştirir ticketinizi alır Türkiye adına vurusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Düşmanımız fakat yaşam standartları ortalamanın kat kat üstünde..Bende şu an Litvanyadayım ve yeni başlayanlar için öneririm..Zamanı gelince kolayca vatandaşlık değiştirir ticketinizi alır Türkiye adına vurusunuz

Onun yerine Türk vatandaşı olup gelen 2 tane q5 bilet ile litvanyaya gitseniz daha iyi olmaz mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Onun yerine Türk vatandaşı olup gelen 2 tane q5 bilet ile litvanyaya gitseniz daha iyi olmaz mı ?

Arada ki fark ?
    Ayrıca bir aralar Türkiye yoktu Bulgarların elindeydi hatırlatırsam arkadaş o ana denk gelmiş olabilir ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arada ki fark ?
    Ayrıca bir aralar Türkiye yoktu Bulgarların elindeydi hatırlatırsam arkadaş o ana denk gelmiş olabilir ;)

Arada bir fark mı olması lazım ? Ben TR'de başlayıp sonra Polonya'ya gitmiştim ve halimden memnunum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arada ki fark ?

Arada bir fark mı olması lazım ? Ben TR'de başlayıp sonra Polonya'ya gitmiştim ve halimden memnunum.

Söylediğimi belli ki tam idrak edememişsin ya da heyecandan tüm mesajımı okumadan cevap vermişsin belli ki arkadaş TR nin bulgar işgalinde olduğu zamanda başlamış o zaman Türkiye yoktu Bulgaristan tüm topraklarımıza sahipti hatırlatırım

• Neyse tartışmayı keselim.Yeni ülkeler geliyor.Bunlar Hindistan,Hollanda ve Avustralya.
  • Açıkçası oyunda ne güzel gidiyordum. Multi account açtım 1 kaç tane ama. 2 hafta sonra çaktılar banladılar. Demekki neymiş, multi hesaplarının hepsine aynı resmi koymıyacakmışsın.
  • Abi sen baya bi farkettirmişsin. Benimde bir tane vardı multi anlamışlar contract gönderdiler o hesapdan kaç gold aldıysam geri ödedim.
  • Up...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.