Şimdi Ara

E sigara kanser korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün e sigara içerken 10. Dakikada falan aşırı bir yanık ve plastik içime çektim içim inanılmaz yandı ölüyorum sandım ve bu 2 defa oldu. Normalde sigara ve e sigara içmeyen biriyim yani ciğerlerim sağlıklı sizce bu 2 defalık hata yüzünden akciğer kanseri vb. Gibi Bişeye yakalanma ihtimalim nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Normalde birşey içmiyorsan e sigaraya neden başladın?



    En. Sağlıklısı oksijendir öneririm, kullanmıyorsan hiç başlama. Ciğerlerine oksijen dışında çektiğin her nefes zararlıdır ister sigara gibi 4000 zehir olsun ister esigara gibi 4(artık kaç ise) ikiside duman/buhar yani normal birşey değil. Millet bırakmaya uğraşıyor sen yeni başlıyorsun bence yapma bu eziyeti kendine :). (6-7 ay oldu sigarayı bırakalı. Alışkanlık/bağımlılık çok kötü birşey)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce e-sigaranın içindeki likiti buhara ceviren coili ve içindeki pamuğu yakmışsın (ne kadar asıldıysan artık :D). Alioreh in dediği gibi, eğer sigara içmiyorsan neden buna heves saldın?
    Ve sorunun cevabı; eğer içmeye devam ederim dersen büyük olasılıkla bu hatayı daha fazla yapacaksın, yani yakalanma ihtimalin normalden daha fazla olur. Yok daha kullanmayacağım dersen, cevabı anladın artık. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.