Şimdi Ara

E-kitap Yazarak Para Kazanabilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet kazançları hakkında araştırma yapan biriyseniz bu tür bir yazıyla ilk defa karşılaşmıyorum diye düşünebilirsiniz. Ancak kesinlikle yanılıyorsunuz!

    İnternet kazançları yöntemlerinin bazıları size uçuk bazıları ise imkansız gelebilir. Evet internet kazançları konusunda ilk defa araştırma yapan biri için haklı görülebilirsiniz. Öncelikle davulun sesinin uzaktan hoş geldiği bir gerçektir. Diğer bir gerçek ise internet kazançları konusunda kafanızda ön yargınız var ise hiç bulaşmayın derim.

    Öncelikle şunu bilin internet kazançları havadan para kazanma yöntemi değildir. Bir çok gelir modeli mevcuttur. Bu yazımda sizlere pasif gelir kazanç yönteminden söz edeceğim. Yani e-kitap hazırlama ve yayınlama konusuna gireceğim.

    Pasif Gelir Nedir?

    İnternet kazanç yöntemleri başında gelen pasif gelir sanıldığı gibi emeksiz şekilde para kazanma yöntemi değildir. Pasif gelir modelinde öncelikle ortaya bir ürün çıkarılır. Bu ürünler ise fiziksel veya dijital ortamda satılarak kazanç sağlanır. Bu ürünlerin oluşturulması oldukça emek ve zaman alan süreci kapsar. İşte bu adımları düşündüğünüzde bu işin çalışmadan olmadığını kavrayabiliriz. Hazırladığınız ürünü çeşitli platformlarda satışa çıkarabilir ve sürekli şekilde gelir elde edebilirsiniz.

    Pasif Gelir Modeli : E-Kitap

    Dünyada en çok tercih edilen pasif gelir modelidir. Kanıt olarak size herkesin bildiği Amanda Hocking örnek verebilirim. Amanda 26 yaşında ve yazdığı e-kitabı amazon üzerinden satışa sunarak milyoner oldu. Peki bu tek örnek mi tabi ki değil.

    Ülkemizde e-kitap sektörü halen gelişme aşamasındadır. Özelikle mobil kullanımı arttıkça bu pazar daha fazla gelişme gösterdi. Fiziksel kitap yerine artık e-kitap tercih edilir oldu. Tabi ki en başta dağıtım veya basım masrafı olmadığından ekonomik olması etkili oldu. Bununla beraber yanınızda taşıyabileceğiniz kitap sayısı sınırlı iken e-kitaplar sayesinde binlerce kitabı taşımanız mümkün oldu.

    Pazarın büyüklüğünün anlaşılması için yukarıdaki açıklamaları sundum. Şimdi ise asıl konumuza yani “E-kitap yazarak siz nasıl kazanç sağlayacaksınız?” sorusunun yanıtına geçelim.

    Kaynak: İnternetten Para Kazanma Yollarını Anlatan Blog: E-kitap Yazarak İnternet Üzerinden Kazanc Saglanir Mi



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.