Şimdi Ara

E-FATURA Sayfasına ne oldu? Mail neden gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği gibi, tek şifresi olmayan veya Online İşlem Merkezi kullanmayan TTNET aboneleri sadece Hizmet No ve ADSL Hat no girerek e-fatura kutusuna giriş yapabiliyorlardı. Bunun için;

https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura/login.do
    ....sayfasının altında yer alan "Birden fazla adsl aboneliğine sahipseniz E-Fatura Posta kutusuna giriş yapmak için tıklayınız." linkine tıklayınca yönlendirilen sayfa olan aşağıdaki adres nedense artık açılmıyor:

https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura2/login.do
    ...."404 sayfa bulunamadı hatası veriyor!"

Ayrıca ayın 20'si olmasına rağmen e-fatura ayarlarımda kayıtlı olan ttmail.com mail adresime de HALÂ e-faturam gelmedi. Geçen ayda mail gelmemişti 4440375'e ilettim ama hala mail gelmemiş. Mail gönderme sistemlerinde hala hata var ve 4440375'deki sesli yanıt sistemi üzerinden tutarını bildiğim Ağustos faturam nedense artık ve hala e-fatura olarak mail adresime gelmiyor. Üstelik spam olarak da yer almıyorlar.

Ayın 20'si itibari ile (bugün 19) yukarıda adı geçen ikinci link üzerinden erişim sağlayamayan ve mail adresine Ağustos faturası henüz gelmemiş arkadaşlar var mı?

Yorum ve yanıt bekliyorum, iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ağustos 2012; 19:11:28 >

• web sitesi düzenleniyor yani yenileniyor belki o kısımda bakımdadır yeni hali aktifleşince bu tür sorunlar ortadan kalkacaktır

Orijinalden alıntı: LongTurk

web sitesi düzenleniyor yani yenileniyor belki o kısımda bakımdadır yeni hali aktifleşince bu tür sorunlar ortadan kalkacaktır

İnşallah bir an önce düzelir ve hizmet no ile e-fatura erişimi iptal edilmez. Tam fatura çıktığı günlerde yapılacak iş mi bu yenileme!...

Hayır yani, mail olarakda atmaya üşeniyorlar, atsalar o da kabül. Ne üşengeçlik bu böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ağustos 2012; 22:07:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: srvt71

evet kardeşim benım faturamda gelmedı maile onlıne işlemlerde gözüküyo ama mail atmadılar daha

Sence ne zaman göndermeye tenezzül ederler maili dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvt71

valla gun gectıkten sonra yollamazlarsa ıyı :)

İnşallah. Dh Ttnet desteğe mesaj attım, henüz dönen olmadı.

• online işlemleri kullanıyorum benim de faturam gelmedi bakalım altından ne çıkacak.
  • Bu akşam aradılar, sorunu detayıyla anlattım. Sorunun farkında değiller galiba lakin görüyorum ki birçok kişi e-faturadan muztarip, hala gelmemesinden özellikle. Sözde konuyu not aldılar.

Neyse en son, adam manuel olarak mail attı faturayı. İnşallah gelecek ay bu tarz saçmalıklar olmaz.

• Konuyla ilgili hiçbir gelişme, düzeltme ve ilgilenme yok. Saygısız TTNET!

Güncelleme: Bu sabah erişimi düzgün sağlayabildim, umarım tekrar bozulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Eylül 2012; 12:25:06 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.