Şimdi Ara

E.C.A. Confeo Plus Kombi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
959
Cevap
28
Favori
309.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Allah utandırmasın...Hayırlı olsun...İyi günlerde kullanınız...Bu topikte 15 ekimde Valliant servis hikayesi yazdım lütfen okuyunuz.. ECA KOMBİN için 30 gün içerisinde ek garanti yaptırabilirsin...Kısaca 3 yıllık ücretsiz garantin var...İlave olarak 3 yıla kadar ilave garanti yaptırabilirsin.. Toplam 6 yıl her türlü servis, parça, yılda bir kez yıllık bakım dahil...Hepsi içerisinde.....Fiyatı çok fazla değil...Bilginiz olsun.... ECA KOMBİSİ OLUP GARANTİSİ DOLANLAR İÇİN....Garanti Yıldızları uygulaması var...Belli bir ücret karşılığı 1 - 2 - 3 yıl garanti yaptırabiliyorsunuz.. Servis, parça ve her yıl bakım dahil... içinde.... İşte onlar....İşte bizimkiler.... Yerli markalar.....Karar sizin...Para sizin....Saygılarımla...

    ne kadar bir ücret ödemek gerekiyor bu sisteme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtn1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: ogün_topcu


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtn1905

    Merhaba arkadaşlar

    Önümüzdeki haftalar içerisinde yeni evime kombi almayı düşünüyorum. Bir kaç seçenekten en güçlü aday E.C.A. Confeo Premix S Yoğuşmalı 30KW lık kombi.

    Şimdi sormak istediğim bir soru var. Bu kombinin fiyatı 1800-2000 arası buna alternatif bosch kombinin fiyatı 3600 tl. Bu aradaki inanılmaz fark kalitenin farkı mıdır?
    Bu cihazların kullanılan standart ürünleri nelerdir?
    Hemen hemen tüm değerleri birbirine yakın olan bu kombilerdeki uçurum fiyat farkının temelinde yatan şeyi merak ediyorum.
    Biri BMW diğeri de Opel mi? :)

    Nihayetinde öğrenmek istediğim BOSCH 'a bu kadar para vermeye değer mi?

    Saygılar

    Eca c. Premix 30 kw yogusmaliyi tavsiye ederim. Tum teknik sorularinizi birdan yoneltebilirsiniz. Eca ile bosh da kullanilan malzemelerin hepsi neredeyse ayni. Sadece markaya para veriyosunuz.

    Muhtemelen eca alacagim. Bu fiyata yakin diger markalarda ornegin baymak cok sorunlu urunleri olduguna tanik oldum. Yani forumda gezerken gozume en fazla baymak takildi. Ariston italyan oldugu icin soguk bakiyorum. Italyanlar muhendislikten anlamiyor. Sadece estetik olarak cok iyiler.
    Velhasil kelam F/P eca iyi bir tercih gibi duruyir.peki internetten almak mantik li mi sikinti yasandiginda muhatap bulmak ne derece kolay olur.
    Satis sonrasi tek destek servisten mi gelecek?

    tanıdık ve yakından almanız daha mantıklı bence.
    aldıktan sonra servis gelip ücretsiz montaj ve ilk çalıştırmayı servis yapacaktır.zaten makul bir fiyatla beş yıla uzatılabiliyor. satış sonrası destek servslerden gelmekte ve EMAR satış sonrası hizmet olarak geçmekte.
    bilmiyorum ama türkiyede ilk üçe sokarım satış sonrası hizmetlerde EMAR ı
  • ECA yı türk mühendisler tasarlayıp üretiyor.
    Vaillant, Viessmann, Bosch gibi bu konuda uzman markaların ürünleri de eğitim sistemi bizden farklı okullardan mezun mühendisler, kalite yönetim ve kontrol sistemleri bizden farklı işleyen şirketlerde kalitesi avrupa standartlarında olacak şekilde üretmekteler.
    Ben ECA confeo plus kullanmaktayım, ürün kesinlikle 'çok iyi' değil; iyi denebilir.
    Kullanma suyu temininde sıcaklık dalgalanması çok büyük problem mesela..
    Sadece kombide değil diğer bütün tüketim ürünlerinde en azından düzgün ürünü en iyi taklit edebilen yerli markayı tercih etmek lazım. O da varsa.
  • paylaşım için tşkler
  • Merhaba 4-5 aydan bu yana kullandığım eca confeo plus kombim var
    bugün su basıncını kontrol ettiğim de çalışırken 1,2-1,3 aralığında olduğunu,
    Kombiyi kapatıp bir süre beklediğimde çalışmadığı zaman ki basıncınında 0,9-1,0 aralığında olduğunu farkettim

    Kombiyi tekrar çalıştırıp su doldurma vanası basıncı yükseltmek için açtım fakat kombi bir türlü su almıyor çalışma basıncı 1,2 civarında kalıyor ve
    su basıncını bir türlü yükseltemiyorum.
    Birde bu kombi son zamanlarda aşırı derece sesli çalışmaya başladı.

    Sorunum ne olabilir ? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • Tesisatınızda kaçak vardır peteklerı kontrol edin bir yerden sızıntı varki kombinin basıncı düsüyor. Sesli calismasina gelınce normalde olmaması gerekıyor suan butun kombıler sessiz calısır , sadece alev moduna gecerken ses yaparlar ondada cok ses yapıyorsa kesınlıkle servis cagırın..
  • Herkese merhabalar bende uzun zaman kombi araştırdım hatta bu forumu baştan sona okudum ve nihayetinde E.C.A. Confeo Plus 23,4 Kw Kombi almaya karar verdim ve aldım 2 gün oluyor. Bu forumda bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bende bir iki deneyimimi burada paylaşmak istedim. İlgilenen arkadaşlara örnek olması açısından. İstanbulda oturuyorum Dış sıcaklık 8 derece ve Confeo plus'ımı min 40 derecede çalıştırdım. 4 dakika çalıştı ve 49 dereceyi görünce kapandı ve 22 dakika sustu ve aynı peryodu 1-2 kere daha gözlemledim, sonuç aynı. Evim 85 metrekare 2 odamın petekleri açıktı 1.5 metreden 3 metrelik petek açıktı umarım bu bilginin faydası olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayon

    Herkese merhabalar bende uzun zaman kombi araştırdım hatta bu forumu baştan sona okudum ve nihayetinde E.C.A. Confeo Plus 23,4 Kw Kombi almaya karar verdim ve aldım 2 gün oluyor. Bu forumda bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bende bir iki deneyimimi burada paylaşmak istedim. İlgilenen arkadaşlara örnek olması açısından. İstanbulda oturuyorum Dış sıcaklık 8 derece ve Confeo plus'ımı min 40 derecede çalıştırdım. 4 dakika çalıştı ve 49 dereceyi görünce kapandı ve 22 dakika sustu ve aynı peryodu 1-2 kere daha gözlemledim, sonuç aynı. Evim 85 metrekare 2 odamın petekleri açıktı 1.5 metreden 3 metrelik petek açıktı umarım bu bilginin faydası olur.


    4 dak. çalışıp 22 dak. beklemesi enteresan...

    beklemedeyken pompa duruyor olmasın, 22 dak çok uzun bir süre hem de dışarısı 8 dereceyken...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelstina

    ECA yı türk mühendisler tasarlayıp üretiyor.
    Vaillant, Viessmann, Bosch gibi bu konuda uzman markaların ürünleri de eğitim sistemi bizden farklı okullardan mezun mühendisler, kalite yönetim ve kontrol sistemleri bizden farklı işleyen şirketlerde kalitesi avrupa standartlarında olacak şekilde üretmekteler.
    Ben ECA confeo plus kullanmaktayım, ürün kesinlikle 'çok iyi' değil; iyi denebilir.
    Kullanma suyu temininde sıcaklık dalgalanması çok büyük problem mesela..
    Sadece kombide değil diğer bütün tüketim ürünlerinde en azından düzgün ürünü en iyi taklit edebilen yerli markayı tercih etmek lazım. O da varsa.

  • Bir ay kadar önce confeo plus kombi taktırdık. 2 hafta önce kullanmaya başladım. Sıcak su akışında problem yaşıyorum. Bu kombide ılıklaştırma yapılmadan kullanmam gerektiğini söyledikleri için sadece sıcak suyu açarak kullanmaya çalışıyorum. ılıklaştırmaya çalıştığımda kombi devreden çıkıyor ve soğuk su veriyor. Kombinin sıcak su ayarını 35 dereceye getirmeme rağmen kombi 47 derecede sabitliyor suyu. Su akışını azalttığım zaman ise suyun ısısı 55 derecelerde sabitleniyor. Servis bugun evimdeydi birçok parçayı değiştirdi sürekli aynı proıblemle karşılaştık en sonunda evinizin tesissatının basıncı yetersiz dedi ölçtü 3 bar civarında çıktı bu da normal dedi sorunu çözemedi anlıayacağınız.

    Bu kombiyle sorunsuz sıcak su kullananlar kullanma alışkanlıklarını anlatabilirler mi? Ilıklaştırarak mı kullanıyorsunuz sürekli suyu çok açarak mı kullanıyorsunuz v.s.
    sıcak su sorunu yaşayanlar sorunlarını nasıl çözdü?
  • merhaba
    yeni taşındım ve ilk defa kombi kullanacağım . oturduğum evde olan combi confort plus... genel olarak forumu inceledim ve almak istediğim çoğu sorunun cevabını aldım... aklıma takılan bir iki soru var bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

    kombide bir basınc göstergesi var bende 1.8 gösteriyor bu değer normalmidir bu değer nereden değiştirilir....
    ikinci sorum ise yakıt tasarrufu için peteklerin vanasının sonuna kadar açılmaması gerektiği yarım tur çevirmemisin yeterli olduğunu söyledi bir tanıdık. ama bu tanıdık biraz ahmak olduğundan başka bilgi sahibi olanlardan yardım almanın dha uygun olduğunu düşündüm.
    peteğin vanaları normal termostatlı felan değil yarım tur açma ile sonuna kadar açmanın ne gibi bir tasarruf sağlayacağını anlayamadım gerçekte böyle birşey varmıdır. komb isıcaklığını kaç dereceye ayarlamam gerekir acaba ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sihirb

    Bir ay kadar önce confeo plus kombi taktırdık. 2 hafta önce kullanmaya başladım. Sıcak su akışında problem yaşıyorum. Bu kombide ılıklaştırma yapılmadan kullanmam gerektiğini söyledikleri için sadece sıcak suyu açarak kullanmaya çalışıyorum. ılıklaştırmaya çalıştığımda kombi devreden çıkıyor ve soğuk su veriyor. Kombinin sıcak su ayarını 35 dereceye getirmeme rağmen kombi 47 derecede sabitliyor suyu. Su akışını azalttığım zaman ise suyun ısısı 55 derecelerde sabitleniyor. Servis bugun evimdeydi birçok parçayı değiştirdi sürekli aynı proıblemle karşılaştık en sonunda evinizin tesissatının basıncı yetersiz dedi ölçtü 3 bar civarında çıktı bu da normal dedi sorunu çözemedi anlıayacağınız.

    Bu kombiyle sorunsuz sıcak su kullananlar kullanma alışkanlıklarını anlatabilirler mi? Ilıklaştırarak mı kullanıyorsunuz sürekli suyu çok açarak mı kullanıyorsunuz v.s.
    sıcak su sorunu yaşayanlar sorunlarını nasıl çözdü?

    Aynı problem bende de var problem olduğu belli ama ben çözüleceğini düşünmediğim için servise göstermedim. Çözersen haberimiz olsun bizde o yoldan devam ederiz:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtn1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: sihirb

    Bir ay kadar önce confeo plus kombi taktırdık. 2 hafta önce kullanmaya başladım. Sıcak su akışında problem yaşıyorum. Bu kombide ılıklaştırma yapılmadan kullanmam gerektiğini söyledikleri için sadece sıcak suyu açarak kullanmaya çalışıyorum. ılıklaştırmaya çalıştığımda kombi devreden çıkıyor ve soğuk su veriyor. Kombinin sıcak su ayarını 35 dereceye getirmeme rağmen kombi 47 derecede sabitliyor suyu. Su akışını azalttığım zaman ise suyun ısısı 55 derecelerde sabitleniyor. Servis bugun evimdeydi birçok parçayı değiştirdi sürekli aynı proıblemle karşılaştık en sonunda evinizin tesissatının basıncı yetersiz dedi ölçtü 3 bar civarında çıktı bu da normal dedi sorunu çözemedi anlıayacağınız.

    Bu kombiyle sorunsuz sıcak su kullananlar kullanma alışkanlıklarını anlatabilirler mi? Ilıklaştırarak mı kullanıyorsunuz sürekli suyu çok açarak mı kullanıyorsunuz v.s.
    sıcak su sorunu yaşayanlar sorunlarını nasıl çözdü?

    Aynı problem bende de var problem olduğu belli ama ben çözüleceğini düşünmediğim için servise göstermedim. Çözersen haberimiz olsun bizde o yoldan devam ederiz:

    Yok çözemedim en son kullandığınız bataryaların ağzı küçük el duşunun delikleri küçük dediler. O dairede değilim sorunla alakam kalmadı.
  • Arkadaşlar,kiracı olarak yeni bir eve taşındım.Burda Eca confeo plus kombi takılı.Banyo da suyu kullanırken su çok sıcak akıyor,soguk suyu acıncada sıcak su yerıne soguk su akıyor.En düşük olan 35c ayarlamama rağmen kombi kendini 46-47c sabitliyor.Resmen yanıyoruz.Bu kronik bir sorunmu yoksa bu kombidemi sorun var?Yardım edecek varmı benim soruma
  • -)KraL(- kullanıcısına yanıt
    Uzmanı değilim ama sizde arıza var gibi duruyor. Servis çağırın. Isı sensörlerde hata var muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -)KraL(-

    Arkadaşlar,kiracı olarak yeni bir eve taşındım.Burda Eca confeo plus kombi takılı.Banyo da suyu kullanırken su çok sıcak akıyor,soguk suyu acıncada sıcak su yerıne soguk su akıyor.En düşük olan 35c ayarlamama rağmen kombi kendini 46-47c sabitliyor.Resmen yanıyoruz.Bu kronik bir sorunmu yoksa bu kombidemi sorun var?Yardım edecek varmı benim soruma

    Bu kominin bi ozelligi aslinda +-8 dereceye ayarlidir.ornegin 35 dereceye ayarladin +8 derece ekle 43 dereceye kadar calisir ve isi durur.sonra -8derece dusus yapar yani 35-8:27 derece olunca su isitmak icin tekrar devreye girer bu calisma aslinda cok ekonomiktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpercanxxx


    quote:

    Orijinalden alıntı: -)KraL(-

    Arkadaşlar,kiracı olarak yeni bir eve taşındım.Burda Eca confeo plus kombi takılı.Banyo da suyu kullanırken su çok sıcak akıyor,soguk suyu acıncada sıcak su yerıne soguk su akıyor.En düşük olan 35c ayarlamama rağmen kombi kendini 46-47c sabitliyor.Resmen yanıyoruz.Bu kronik bir sorunmu yoksa bu kombidemi sorun var?Yardım edecek varmı benim soruma

    Bu kominin bi ozelligi aslinda +-8 dereceye ayarlidir.ornegin 35 dereceye ayarladin +8 derece ekle 43 dereceye kadar calisir ve isi durur.sonra -8derece dusus yapar yani 35-8:27 derece olunca su isitmak icin tekrar devreye girer bu calisma aslinda cok ekonomiktir.

    Yanıom la;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -)KraL(-


    quote:

    Orijinalden alıntı: alpercanxxx


    quote:

    Orijinalden alıntı: -)KraL(-

    Arkadaşlar,kiracı olarak yeni bir eve taşındım.Burda Eca confeo plus kombi takılı.Banyo da suyu kullanırken su çok sıcak akıyor,soguk suyu acıncada sıcak su yerıne soguk su akıyor.En düşük olan 35c ayarlamama rağmen kombi kendini 46-47c sabitliyor.Resmen yanıyoruz.Bu kronik bir sorunmu yoksa bu kombidemi sorun var?Yardım edecek varmı benim soruma

    Bu kominin bi ozelligi aslinda +-8 dereceye ayarlidir.ornegin 35 dereceye ayarladin +8 derece ekle 43 dereceye kadar calisir ve isi durur.sonra -8derece dusus yapar yani 35-8:27 derece olunca su isitmak icin tekrar devreye girer bu calisma aslinda cok ekonomiktir.

    Yanıom la;)

    O olay sıcak su hazırlamada geçerli değil.
  • Sıcak suyu ulıştırayım derken bi dünya su bosuna akıyor,halbuki dd böyle değildi.istediğim derece oldumu kapanırdı;(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -)KraL(- kullanıcısına yanıt
    Servis çağırın arıza vardır.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.