Bildirim
E-5 e noluyo böyle

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
metrobüs geldi ortalığın içine etti türkçesi bu -
metrobüs için yol yapmaya çalışıyorlar bu yüzden trafiği mafettilerquote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
metrobüs geldi ortalığın içine etti türkçesi bu
quote:
Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
-
metrobüs için devamlı yol calısmaları olmaktadırquote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
metrobüs için yol yapmaya çalışıyorlar bu yüzden trafiği mafettiler
quote:
Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
Alıntıları Göster
buda trafik olmasına neden olmaktadır
mtrobüs tamamen bitsin trafik en azından birazda olsa rahatlıycak
-
quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
Eskiden akşam işten çıkıp 1 saatte eve gidebiliyodum, şimdi 1.5 saatte anca gidebiliyorum. Güzergahım mecidiyeköy bakırköy. Noluyo anlmaıyorum son zamanlarda iyice tıkandı bu allahın cezası yol
Çok yorgun oluyorum, bi de 1.5 saat dur-kalk çilesi
sen gene iyisin ben 2.5 satte anca geliyorum isyerim silivride ev besiktasta
-
Ben sabah(9:00) akşam(16:15) hergün okula e-5 üstünden gidip geliyorum. O yolun bir kere su gibi aktığını görmedim...quote:
Orijinalden alıntı: PhılBoatwrıght
metrobüs için devamlı yol calısmaları olmaktadır
buda trafik olmasına neden olmaktadır
mtrobüs tamamen bitsin trafik en azından birazda olsa rahatlıycak
Alıntıları Göster -
bugün giderken metrobüse baktım, millet balık istifi olmuş yine. Allahım bomboş yol, yetmiyosa koy 100 tane otobüs. yazık günahtır. Şu işi bari düzgün yapın da vatandaş rahat etsinquote:
Orijinalden alıntı: maniavolkan
Ben sabah(9:00) akşam(16:15) hergün okula e-5 üstünden gidip geliyorum. O yolun bir kere su gibi aktığını görmedim...
Alıntıları Göster -
Ben hergün Acıbadem-Merter arası gidip geliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
bugün giderken metrobüse baktım, millet balık istifi olmuş yine. Allahım bomboş yol, yetmiyosa koy 100 tane otobüs. yazık günahtır. Şu işi bari düzgün yapın da vatandaş rahat etsin
Alıntıları Göster
Bu nedir yaa ayıp! -
sahile inip sahil yolunu kullansan daha hızlı varabilirsin diye düşünüyorum varacağın yerequote:
Orijinalden alıntı: jaskelainen
Ben hergün Acıbadem-Merter arası gidip geliyorum.
Bu nedir yaa ayıp!
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Ceper
sahile inip sahil yolunu kullansan daha hızlı varabilirsin diye düşünüyorum varacağın yere
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ceper
sahile inip sahil yolunu kullansan daha hızlı varabilirsin diye düşünüyorum varacağın yere
sabah zaten sahilden gidiyom ama akşam pek iyi bir fikir değil. Beşiktaş kilit oluyo. Sahil yolu yenikapıdan sonra açılıyo ama yenikapıya varman çok zor oluyo. Ama denemeye değer, sahil yolu daha keyifli e-5 e göre.
-
herkez her şeritte kafasına göre araç kullanıyo. e sağda 50 km, ortada 80 km, solda 120 gidilebilse.quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinellquote:
Orjinalden alıntı: Ceper
sabah zaten sahilden gidiyom ama akşam pek iyi bir fikir değil. Beşiktaş kilit oluyo. Sahil yolu yenikapıdan sonra açılıyo ama yenikapıya varman çok zor oluyo. Ama denemeye değer, sahil yolu daha keyifli e-5 e göre.
Alıntıları Göster
sürücüler hızlarına uygun şeritlerde yol alsalar trafik çok daha akıcı olacaktır. ama nerde en soldaki sağdakinden daha ağır gidiyo.
-
e5 te en hızlı en sağ şerit akıyor aklınızda bulunsun..özellikle havalanı katılımından bahçelievlere kadar + yanyol cevizlibağ a kadar çok hızlı akıyor...ama cevizlibağa gelmeden merter de yan yoldan çıkın..rampaya geldiğiniz zaman..quote:
Orijinalden alıntı: SHINOBI
herkez her şeritte kafasına göre araç kullanıyo. e sağda 50 km, ortada 80 km, solda 120 gidilebilse.
sürücüler hızlarına uygun şeritlerde yol alsalar trafik çok daha akıcı olacaktır. ama nerde en soldaki sağdakinden daha ağır gidiyo.
Alıntıları Göster
-
bazen ders aralarında otururken arkadaşlarla yola bakıyorum da;gerçekten bu yolu kullananlara sabır diliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: header
e5 te en hızlı en sağ şerit akıyor aklınızda bulunsun..özellikle havalanı katılımından bahçelievlere kadar + yanyol cevizlibağ a kadar çok hızlı akıyor...ama cevizlibağa gelmeden merter de yan yoldan çıkın..rampaya geldiğiniz zaman..
Alıntıları Göster
sizler yine iyisiniz.
bir de otobüslerle yan yolu kullananları düşünün?
normal e-5'ten zor da olsa gidiyorsunuz;ama otobüsler,minibüsler özellikle ş.evler kısmında bir beklemeye başlıyor;tamam artık!
resmen çile!
-
ben her gün beylikdüzü - merter arası gidip geliyorum. sabah sorun olmuyor çünkü sabah 5 te yola çıkıyorum. ama akşam felaket. sürekli zeytinburnundan sahil yoluna çıkıyoruz. oradan havaalanına menekşe sahilinden avcılara varıyoruz. avcılardan sonra E - 5 e çıkıyorum. yol ortalama 1 saat 15 dakika sürüyor. ama bıktım usandım artık bu trafikten.quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
bazen ders aralarında otururken arkadaşlarla yola bakıyorum da;gerçekten bu yolu kullananlara sabır diliyorum.
sizler yine iyisiniz.
bir de otobüslerle yan yolu kullananları düşünün?
normal e-5'ten zor da olsa gidiyorsunuz;ama otobüsler,minibüsler özellikle ş.evler kısmında bir beklemeye başlıyor;tamam artık!
resmen çile!
Alıntıları Göster
-
çok kalabalığız çok toplu taşıma kullansan onlarda yer yok araba alsan trafikte yer yok hayırlısı...quote:
Orijinalden alıntı: SISU
ben her gün beylikdüzü - merter arası gidip geliyorum. sabah sorun olmuyor çünkü sabah 5 te yola çıkıyorum. ama akşam felaket. sürekli zeytinburnundan sahil yoluna çıkıyoruz. oradan havaalanına menekşe sahilinden avcılara varıyoruz. avcılardan sonra E - 5 e çıkıyorum. yol ortalama 1 saat 15 dakika sürüyor. ama bıktım usandım artık bu trafikten.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
çok kalabalığız çok toplu taşıma kullansan onlarda yer yok araba alsan trafikte yer yok hayırlısı...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: garfield24
çok kalabalığız çok toplu taşıma kullansan onlarda yer yok araba alsan trafikte yer yok hayırlısı...
Tek çözüm helikopter almak galiba
-
Büyükçekmece-Taksim arası 6. yılım gidip geliyorum:quote:
Orijinalden alıntı: ottocuquote:
Alıntıları Göster
6 yılda sürekli yol çalışmaları vardı, ve hep trafik felçti...
Bu zihniyet, şu trafiğe hiç dokunmasa toprak yol olsa trafik daha çok akar.....
Cahil adamları çapsız adamları belediye başkanı yaparsa halk müetehaktır...
Size diyi bu millet hiçbişi haketmiyor, ömrüm geçti yollarda...
Metrobüsü yapanın aklını ben burda.... neyse...
Zaten yol yetmiyor, üste Avrupada ki gibi üstten giden yol yapacaklarına yolu daralttılar, oradan seyrek seyrek otobüsler geçsin diye...
REzalet...
Fiyasko...
SU için yatırım yapmadılar, ama zammı döşediler, yüzde 135... Vatandaş maşrapayla yıkanacak artık...
Yağurda yağdı, daha da yağacak ama o zammı geri almayacaklar....
Ama bu millet hakediyor...
Fırsat bulursam kaçıyorum bu ülkeden, ya sev ya terket mantığı....
Bu ülke Avrupa Birliğine girsin, Türkiyede kimse kalmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 17 Ekim 2007; 22:37:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottocuquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ottocu
quote:
kargo uçagi anca yeter bize
-
anadolu yakasında pek sorun yok gibiquote:
Orijinalden alıntı: SAİM.quote:
Orjinalden alıntı: ottocu
quote:
kargo uçagi anca yeter bize
Alıntıları Göster
-
bu trafik aslında ülke meselesi gibi algılanmalı bıktık artıkquote:
Orijinalden alıntı: Harun
anadolu yakasında pek sorun yok gibi
Alıntıları Göster
belediye beceremiyo kardeşim emniyet şeridi bile kalmadı
birinin aracı arıza yapsa yandık anasını satim istanbul felç oluyo
çıldırmamak elde değil
Benzer içerikler
- passat b8 lastik ebatları
- boyaya işleyen leke
- led far muayeneden geçer mi
- kırmızı ışıkta 3 saniye kuralı
- 1. viteste silkeleme
- en iyi navigasyon uygulaması
- tesla envanter tarihleri
- togg şarj süresi
- peugeot 308 fiyat listesi
- yeni transporter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X