Şimdi Ara

Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
4
Favori
16.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
170 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Ne kadar boş yaptığının farkında mısın acaba? Ben bu durumun yanlış ve yasak olduğunu kabul ettiğimi ancak türkiye şartlarında böyle olduğunu söylüyorum. Sen hala bana ne anlatrıyorsun? Ortalıkta "yenilenmiş ürün" ibaresiyle satılan ürün görmüyorsan eğer yenilenen ürünler sıfır gibi satılıyor demektir. 2 + 2 = 4

  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    yenilenen ürünler sıfır gibi satılıyor demektir. 2 + 2 = 4


    Evet, ayni seyi soyluyoruz, ben de bu duruma, kosulsuz olarak itiraz ediyorum, cunku YANLIS. O soyle bu boyle beni ilgilendirmez, ona da itiraz ediyorum.


    Kac kisinin'kurumun yanlis yaptigi beni ilgilendirmiyor diyorum. Yanlis yapanlar digerleri icin referans teskil etmez diyorum. Kimsenin yanlisini savunmak icin uydurdugu bahanelerini kabul etmiyorum diyorum. "Turkiye sartlarinda" boyle oluyorsa, Turkiye sartlarinin degismesi gerekiyor diyorum. Bunu degistirebilecek kisi ben degilim ama bu durumdan itiraz etmeme ya da sesimiz cikartmama engel degil.


    Her tuketicinin de "Turkiye" diye durumu kabullenmek ve diger yanlislari gostererek normallestirmeye calismak yerine gordugu yerde kosulsuz itiraz etmesi gerektigini dusunuyorum.

  • Hakem heyetinde çok yüksek ihtimalle haklı bulunursunuz.

    # Ama aşama aşama yazmissinizdir ve delillerle desteklemissinizdir umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 18 Ocak 2022; 21:33:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Acele yazsam da açıklayıcı oldu diye düşünüyorum. Ekran görüntüleriyle.

    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu öne çıkaralım. Bu arada Dyson ı önermiyorum diyen arkadaşlar olmuş. O zaman hangi markayı öneriyorlar merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egemen.online kullanıcısına yanıt
    Söylemeye dilim varmıyor ama Amazon Ana Konusu'nda bile kullanılmış veya iade edilmiş ürünü SIFIR (YENİ) olarak sattıklarını okumuştum. Rezalet mi, tabiki, dibine kadar.

    Böyle birşeyi anavatanları İngiltere'de yapmaya kalkalabilirler mi? Kan alırlar. Bu coğrafyada bir sorun var. Ülke sınırlarına giren kim olursa olsun her türlü sahtekarlığı veya işgüzarlığı kendine görev biliyor. Akıl alır gibi değil. Bu zincir bir noktada kırılır bir gün inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ocak 2022; 2:22:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Hocam Dyson elektrikli süpürge alma niyetim vardı. Bu başlığı görünce verilmiş sadakam varmış dedim. Ayrıca kur uçunca zaten bu düşüncem kendiliğinden ortadan kalktı ama yine de sorayım. Tavsiye edeceğiniz kaliteli ve mühendisliği iyi olan parasının hakkını veren ve halı emiş gücü çok iyi diyebileceğiniz marka var mı? (Şarjlı değil, klasik elektirik kablolu).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips maraton serisi çok iyi tavsiye ederim ben en eski sürümü 9201 galiba 15 yıl oldu hala kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Abd amazon (satıcı Amazon) saat aldım sıfır diye 2. El çıktı boyası atmış bi saat gönderdiler ama iade aldılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Yaşanmış olan hadisenin dışında dediklerinize katılmıyorum. 5 sene garantisi vardı vatan'dan aldığımda, 5 sene geçmiştir.

    hala ilk günkü performansında. İyi ki almışım diyorum yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt
    Arçelikten 10 da 1 fiyatına süpürge alıp 5 sene çok memnun olanda var,performansı düşmeyende var,süpürgelerin kullanım ömürleri zaten yanlış hatırlamıyorsam 10 sene.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Tüm markaların ne olduğunu, ne performans verdiğinden bi haberim. Dyson sadece soğutma ve elektrik süpürgesi işinde. Marka tartışmaya gelmedim. Herkesin bildiği kendine :)

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Samsung hocam. Toz torbasiz Tr de hangi modeli satiliyorsa gozunuz kapali alabilirsiniz. Ben TR deyken 2014 civari samsung almistim cok memnundem kanadaya gelince dyson aliim dedim inanilmaz kotu bir alet inanamadim iade ettim tekrar samsung aldim 5 yildir sorunsuz kullaniyorum. Ha param cok derseniz, rainbow oneririm supurgenin kralidir ama fiyatlari cok ucuk vede cok hantal alet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt
    O zaman birde vorwerk deneyin :) 25 yıldır hiç sorun çıkarmamış ve neredeyse aynı performansta hergün ev süpürülüyor. Sağlamlık ve kalite denince süpürgede akla ilk gelen markadır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu icerigini okuyunca guncellerim, şu an basligi okudum fakat yazmak istedigim sudur ki:



    Amazon usa da olan iade mallarin refunded diye bir miktar daha ucuza satilmasi olayi acilen Turkiyedeki tum e ticaret platformlarina gelmelidir. Devlet yapmali bunu. Saticilarin insafina kalirsak daha bunun hibi cok magduriyet goruruz ve asla sonu gelmez.



    O kadar iade mal gonderiyorlar bu e ticaret platformlarinin bircogunda. Nereye gidiyor bu iadeler? Tekrar rafa koyuyorlar tabii ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osiris34 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum ancak ilk önce şunu sormak gerekir. Amazon Usa "refunded" ibaresini ekleyerek bu ürünleri tekrar satışa sunarken Amazon Türkiye neden bunu belirtmiyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de bu satışa izin verilmiyor yasalardan kaynaklı.

    Uyarlarsa tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 19 Ocak 2022; 10:13:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pil bile alsam fatura istiyorum ben, e-fatura kullanıyoruz diye bir dalga uydurmuşlar ama fatura hiç çıkarmıyorlar, resmen faturasız/kayıt dışı ürün satıyorlar hemde çatır çatır. geçen aylarda quest 2 aldım, kargo geldi ortalıkta ne basılı ne e-mail fatura yok. ürünün kutusunu açmadan fatura istedim. bana verdikleri faturanın tarihi, benim istediğim gün, ürünü satın aldığım gün değil. yani adamlar benim satın alıma fatura çıkarmamışlar bile, istemesek 2-3 aysonra geç oldu diye çıkarmayacaklar belki de. kayıt dışı faturasız ve 2. eli tekrar satma işlerine resmi satıcılarda gayet girebilir, burası türkiye. bizimkiler geri gelen ürünü tekrar faturasız satar parayı doğrudan kendi cebine atar abi, yabancı dyson nereden bilecek kendi mağazası böyle birşeye yeltensin.

  • Hocam her türlü ekran görüntüsü ve kanıtlarla kronolojik olarak dosya halinde hakem heyetine sunarsan hakkını alacağını düşünüyorum. Ayrıyetten fatura kesmedikleri için kesinlikle e-devlet üzerinden ihbarda bulunmalısın. Ben bu tarihte aldım üzerinden 2 ay geçti fatura kesmediler sonra ben isteyince kestiler şeklinde. E-ticaret sitelerinin çoğunda fatura kesilmiyor.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.