Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.467
Cevap
32
Favori
78.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dying Light 2 için 26 dk uzunluğunda bir oynanış videosu paylaşıldı.Techland'ın Twitch kanalı üzerindeki yayınından videoyu izledim.Videoda genel olarak yeni parkur mekaniklerini ve hikaye ilerleyişimizde yapacağımız tercihlerin nasıl etki edeceği konusunda bilgiler paylaşıldı.Video sonrası bir ihtimal pre-order beklemiştim fakat pre-ordera açılmadı.Umarım pre-order için fazla bekletmezler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 26 Ağustos 2019; 21:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen tercihler ciddi ciddi çok şeyi değiştirecek galiba.. Ben stres oluyorum ilerleyişi etkileyen tercihlerde :D
  • Çok iyi duruyor. İlk oyunun hikayesinden bağımsız mı olacak ?
  • İlk oyuna göre oldukça gelişmiş oyun.Atmosfer şahane gerçekten.Ön sipariş yapacağım kesin.
  • Kendi mekaniklerine bağlı kalarak başarılı olduğu noktaları da geliştirmiş yapımcı firma. İlk oyundan 15 yıl sonrasını anlatıyormuş hikaye. Ama hala nasıl zombiler var anlamadım. Ne yer, ne içerler bunlar yahu.
    Şaka bir yana hikaye kısmında seçimlerin önemini bol bol üzerinde durarak anlattılar fakat ana lore'a nasıl bağlı kalacaklar merak ettim.
    Şehir yapısı ilk oyundaki ikinci map'e benziyor. Hani Eski-şehir mi neydi ismi. Birde uzak çizim mesafesini pek beğenmedim. Yapım aşamasında olduğu için düzeltilecek şeyler bunlar.
    Seçimlerin önemini anlattılar, o barajı açmasaydık peki sondaki sahne nasıl ortaya çıkacaktı merak ettim. Multiplayer'ın videosunda barajı açmazsak o su altındaki şehir ortaya çıkmıyor demişlerdi. Bu da oyunu tekrar oynanışa itiyor demişlerdi.
    Son olarak gözünü seveyim şu güzelim oyunu Controller ile oynamayın yahu tanıtımlarda. Klavye-mouse ikilisi ile tam akmalık oyun bu.

    Edit ;

    Ben de video sonunda pre-ordera açıldı falan demelerini bekliyordum. Güzel fiyattan geleceği inancımı hala koruyorum. Ne oyun, nede fiyatlandırma üzmeyecek bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 26 Ağustos 2019; 22:39:38 >
  • bende ön sipariş düşünüyorum ama kararsızım halen. türkçe gelirse hiç düşünmeyecem ama direk ön sipariş geçerim. 4k da akacam
  • Oynanış videosunu 4K kalitede tekrar izledim ve videodan yola çıkarak bahsedecek olursam oynanış süresince en ufak bir frame düşüşü göze çarpmıyor,henüz geliştirme aşamasında olan bir oyun için oldukça iyi bir gelişme,ilk oyunda bana göre teknik ve görsel açıdan başarılıydı yeni oyunda bu çizgisini bozmadan akıcı bir oyun deneyimi sunacak gibi görünüyor.

    Genel görsel kalite ilk oyuna göre çok farklı durmuyor,elbette bu videonun kayıt alındığı cihaza ve oyun sürümüne bağlı olarak olarak değişkenlik gösterebilir fakat gölge kalitesinin ilk oyunun gerisinde olduğunu,uzak çizim mesafesi ve bazı sahnelerde AA eksikliğini gözlemledim.Elbette bunlar videonun başındada yazdığı üzere geliştirme aşamasında olan bir oyun için düzeltilebilir durumlar ve tam sürümüne kadar genel kalite değişiklik gösterecektir.

    Parkur mekanikleri ise gayet akıcı görünüyor,ilk oyundaki sistemi birkaç yeni mekanik ile geliştirmişler.Sadece mekanikler değil muhtemelen yeni zombiler ve bunlara karşı kullanacağımız yeni silah ve araçlarda olacaktır.Oyundan beklentim yüksekti oynanışıda gördükten sonra geriye ön siparişe açılmasını beklemek kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 26 Ağustos 2019; 23:49:34 >
  • Game of the year olmaya aday olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözden kaçıranlar için şu röportaja Türkçe altyazı eklenmiş durumda.

  • bu oyun kesin türkçe gelecek emınim tannıtımlar hep türkçe
  • Az önce izledim demoyu mükemmel gözüküyor. 1440p 60 Fps izleyeyim dedim efsane ortam yeminle. Önsiparişe açılması için neyi bekliyorlar hala acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

    bu oyun kesin türkçe gelecek emınim tannıtımlar hep türkçe
    Yıllar sonra ilk oyuna da Türkçe dil desteği geldi. 2. de Türkçe olacaktır. Makul bir fiyatı da olursa düşünmeden elimi cüzdanıma atarım
  • Birinci oyuna göre devrim olmuş desem havada kalmaz.Parkur mekanikleri sosyal çevre hem utopyasal bir şehir hemde gerçekçi bir tem sunmuş. Daha fazla hissedebilecegimiz ekip atmosferi:kulaklıkla yönlendirilme,bağlantıda olma güzel oturtulmus.Bu sefer zombi olay orgusunden biraz da muhalif grupların elinde bulundurduğu kaynakların üstünlüğü ele alınmış. Hem zombi hem sosyal yapıdaki grupların olay örgüsü ile harmanlanmasi monotonluktân kurtarmis.Seçimler ise oyunun gelişme ve sonuç kısmına kadar etki edecek bir seçenek olursa,inanılmaz bir senaryo olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Yıllar sonra ilk oyuna da Türkçe dil desteği geldi. 2. de Türkçe olacaktır. Makul bir fiyatı da olursa düşünmeden elimi cüzdanıma atarım

    Alıntıları Göster
    kesinlikle alınır kardeşim 30 saati aşan bir hikayesi olacaktır destek verip almak gerek
  • Sordum bakalım ne yanıt verecekler daha doğrusu verecekler mi

    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk politik cevap vereceklerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Direk politik cevap vereceklerdir.
    Belli de olmaz hocam gerçi Steam sayfasın da Türkçe ibaresi yer almıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket politikaları farklı işliyor. Oyun çıkışında Türkçe olarak yer alacaksa çoktan bir firma ile anlaşılmış, çevirinin yapılıyor olması gerek. Ama şuanda daha pre-order'a açılmadığı için küçük bir hype yaratmak istemiyorlardır. Hatırlarsınız Kingdom Come: Deliverance için Oyun Çeviri resmi olarak Türkçe olacak diye o kadar reklam yapmıştı ama firmaya sorduğumuzda yok öyle bir şey diyorlardı. Ama biz Türk Topluluğunun bize verdiği değeri biliyoruz falan diye politik cevaplar veriyorlardı.
  • Haklisin dostum dün soruma cevap vermişler tüm dilleri eklemeye çalışacağız diye :) eger ki tr gelirse muhteşem olur ilk oyunu 3 kere bitirdim şu izlediğimiz oynayış videosu gibi gelirse varya goty olmaya aday net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.