Şimdi Ara

DxRacer vs Aerocool oyuncu koltugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akortek Aerocool'un yeni oyuncu koltugunu Turkiyeye getirmis. DxRacer'in bir cok modeli olmasina karsin Aercool'un oyuncu koltuguna en cok benzeyen ve en ucuz modeli olan DxRacer Formula Serisi 29% indirimli 1189 tl, buna karsin Aerocool'un Ac120 oyuncu koltugu 1069tl (Akortek'in sitesindeki fiyat muhtemelen urunun gercek fiyati, digger sitelerdekiler daha dusuk fiyatin sebebi urunun ilk defa Turkiyeye girisinden dolayi sinirli sayidaki promosyonu oldugunu dusunuyorum).

    Simdi iki urununde birbirine gore avantajlari ve dezavatajlari var.

    Aerocool un avantaji daha ucuz olmasi, dezavataji ise Akortek gibi bir firmanin elinden satiliyor olmasi ve garantiyi servisini Akortekin saglamasi.(bilen bilir)

    Dxracer avantaji firmanin sadece koltuk uretmesi, buda dxracer'in bu alanda daha tecrubeli ve profesyonel oldugunu gosterir, bununla birlikte kullanilan malzemenin daha kaliteli olabilcegi gercegidir. (elime alip incelemedigimden malzeme ile ilgili bir sey soylemem orn: kullanilan deri). Dezavantaji ise fiyatinin daha pahali olmasidir.

    Yorum sizin, elinizdeki butce ile birini almak zorunda olsaniz hangisini tercih edersiniz?







  • hepsiburada 999 tlden satışta lakin bi koltuk için çok fazla degilmi ?


    herkes dx alıyor sen farklılık yarat Aerocool al :P
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Fazla gibi gorunuyo ama lakin bu tarz koltuklarin fiyatlari her fitmada ayni. N11'de yerli bir firma buldum XDrive diye. Yani en azindan yerli olduklarini soyluyorlar( isim bir garip ama) oda ayni Dxracer, Aerocool ile ayni fiyatlarda. Birde Xdrive ismine tezat, koltuk modellerine 1453, Atak, Altay gibi isimler koymuşlar :)
  • yurtdışından almanı söylicemde daha pahalıya gelicek o yüzden incelemelere filan bak dx ve Aerocool'un. alınca yazda bene alırım belki geçen gün plastik sandelyem kırıldı :D

    diğer türk malına ise birşey demiyorum madem %100 türk malı diyorsun adam gibifiyat verde alsın millet ne garip milletiz illa bi yerden sömürcekler
  • ürün açıklamasını, videosunu filan izleyince aslında fena değilmiş genelde fiyat-performans odaklı bir firma akortek bildiğim kadarıyla.

    http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/oyuncu-koltugu/aerocool-ac120-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kirmizi.html
  • 860TL'lere gelmiş Aerocool'un koltuğu, bence on numara fiyat. İşte şimdi alınır
  • kolçakların üstü plastik olan almayın, dirseklerinize yazık.
  • Aerocool koltuk 1.80'den fazla boyu desteklemiyor sanırsam 1.85 boyum var Aerocool almak istiyordum ancak boy uymaz diye vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.