Şimdi Ara

DxO mühendisleri OnePlus 5 için çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DxO mühendisleri OnePlus 5 için çalışıyor


    Son yıllarda akıllı telefonların kameraları önem kazanmaya başladıkça paralel olarak bir isim de yavaş yavaş ön plana çıktı. DxO bugün mobil kamera konusunda artık önemli otoritelerden birisi haline geldi ve raporları kullanıcı tercihinde belirleyici rol oynuyor.


     


    OnePlus’tan önemli hamle


     


    Aslında DxO fotoğrafçılık alanında 15 yıldır faaliyet gösteriyor ve konusunda uzman pek çok mühendisi kadrosunda barındırıyor. Akıllı telefon kameraları dikkat çekmeye başlayınca platform tecrübesini buraya da aktardı ve en iyi fotoğrafçılık tecrübesinin ortaya çıkması için çalıştı.


     


    DxO genelde yeni çıkan amiral gemi akıllı telefonları testlere tabi tutuyor ve kamera anlamında en iyi mi değil mi veya değilse ne tür alanlarda eksiklikleri var, bunları ortaya koyuyor. Son olarak HTC U 11 kamerasını en iyi olarak duyuran DxO ayrıca sensör geliştirmelerinde de yardımcı oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Android ekosisteminde grafik sürücüsü güncelleme dönemi başlıyor

    Çinli OnePlus tarafından yapılan duyuruda yeni amiral gemisi OnePlus 5 için DxO uzmanlığından yararlanıldığı ve en iyi kameranın ortaya çıkması için çaba gösterildiği ifade edildi. Yani OnePlus 5 modelinin en can alıcı tarafı kamerası olacak gibi görünüyor. Zaten firmanın çift sensör üzerinde çalıştığı gündeme gelmişti.


     


    Artık amiral gemi modellerinde donanım tarafı hemen hemen aynı olduğu için üreticiler farklı konularda uzmanlık geliştirerek ön plana çıkmaya çalışıyor. Ses teknolojileri, kamera teknolojileri veya arayüz teknolojileri bunlar arasında. OnePlus firması da yeni amiral gemisi için kamera tarafında yoğunlaşmış gibi görünüyor. Bakalım HTC U 11 veya Samsung Galaxy S8 gibi rakiplerinden nasıl farklılaşacak.


     







  • Çıktığı zaman ne hikmetse 91 puanla zirveye oturur...

  • Mi6 oneplus kapisirlar o zmn ama ne zmn cikacak iste??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DPReview gibi bu işin bir numarası varken kim ipler DxO'yu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biraz bu işin içinde para döndüğüne inanıyorum ayrıca her test yazılımına güvenmediğim gibi buna da güvenesim gelmiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.