Şimdi Ara

dwd wrıter önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11-şubat saat 13 e kadar vaktim var katılan arkadaşların çoğunluğu ne derse onu alacağım ürün dual layer özellikli olacak dvd sinde okuma yada yazma problemi olan arkadaşlar öneri yapmazlarsa hem bana hemde bu topiği okuyan ve dwdwrıter a ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmuş olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budur -- 11 Şubat 2006 4:10:56 >

• dostum ASUS 1608P2 öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

dostum ASUS 1608P2 öneririm

Bugün bu dvd rw yi aldım .
    mavi bilgisayardan 90 ytl
    Daha denemedim ama.
  • Ben denedım gayet ıyı. hayırlı olsun gule gule kullan
  • öneriniz için teşekkür ediyorum şimdilik topiğe katılan arkadaşlara bakarsak ^ASUS 1608P2 ^ 1 numara
  • benq
  • PLEXTOR
    olmazsa NEC
  • nec 4550
  • sen ver dvd ben yazarım
  • ASUS 1608P2 asus ürünlerine verdiğin paraya her zaman değer
  • Lg SuperMulti oneririm sana,ben de yeni aldım çok hoşuma gitti,performanslı bir alet...
  • ben asus kullanıyorum memnunum ama necte ıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmastertr

sen ver dvd ben yazarım

hımmm ilginç

asus 1608 p yada p2 farkedermi hangisi olursa olsunmu? birde başka bir markada gördüğüm
    aşağıdaki özellik ne işe yarıyor önemli bir özellik mi? etiketleme olayını bilen varsa açıklasın
    LIGHTSCRIBE İLE CD/DVD ETİKETLEME ÖZELLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budur -- 12 Şubat 2006 1:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

quote:

Orjinalden alıntı: darkmastertr

sen ver dvd ben yazarım

hımmm ilginç

asus 1608 p yada p2 farkedermi hangisi olursa olsunmu?birde başka bir markada gördüğüm
    aşağıdaki özellik neişe yarıyor önemli bir özellikmi etiketleme olayını bilen varsa açıklasın
    LIGHTSCRIBE İLE CD/DVD ETİKETLEME ÖZELLİĞİ

bu özellik philipste var
    özelliği destekleyen özel medyaların yüzeylerine istediğin şeyleri yazabiliyorsun
    mesela dvdyi yazdın diğer yüzeyine içinde ne olduğunu istediğin yazı stiliyle yada şekille yazdırabilirsin
    benzer bir teknoloji necin son ürünü 4551de da var

yazıcı konusunda artık ürünler birbirlerine çok yaklaştı
    asus yada nec al çok da farkedeceğini sanmıyorum

• Bende 3-5 güne kadar bozulan nec marka dvd writerımı asus ile değiştirmeye karar verdim büyük ihtimalle öneriler doğrultusunda 1608P2 alacağım nec marka writerım bozulup cd okuyup yazmaz hale geldi bide asusu deneyelim bakalım
  • Kesinlikle mukemmel secım 1.5 yıldır kullanıyorum okuyamadıgım dvd cd
    yazamadıgı cd dvd gormedım
    KESİNLİKLE ASUS 1608P2

• ASUS 1608P2 almaya karar verdim yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum keşke bunda da LIGHTSCRIBE İLE CD/DVD ETİKETLEME ÖZELLİĞİ olsaydı iyi bir özellikmiş
  • ASUS ABİ ZAMANINDA BİZE DE DEDİLER NEC AL DİYE AMA SONRADAN NEC SORUN ÇIKARDI ASUS ÇIKARMADI TAŞ GİBİ ALET YAA
  • NEC kullanıyorum şu anda film izlerken adamı deli ediyor. SONY var arkadaşımda aynı dvd ler onda sorunsuz. Bu yüzden SONY almayı düşünüyorum ben. NEC i aklından çıkar bence
  • asus
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.