Şimdi Ara

dvd player pc ye bağlanırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar slm acaba dvd player ımı pc ye bağlıyabilirmiyim eğer oluyosa nasıl yapabileceğim konusunda biraz açık bilgi verebilirmisiniz biraz acemiyimde bu konuda yrd.için şimdiden teşekkürler

• YOKMU ARKADAŞLAR BU KONUDA Bİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VALLA OLURSA AKŞAM DENİYCEM O YÜZDEN:)
  • Ekran kartında AV girişi varsa tabiiki bağlayabilirsin. TV'ye bağlar dibi bağlayıp izleme imkânın var.!
    Durum böyle ise? İzlemek için programada ihtiyacın olacak. Eğer TV kartı varsa onunlada izleme şansın var tabiiki.
    Kolay gelsin ve başarılar..
    Tip: Her oylamadan sonra, Temp dosyasındaki "Cookie:xxx@network54.com"u silerek istediğiniz kadar "OY" kullanabilirsiniz..
    BAŞKA TÜRKİYE YOK. Nu Mutlu Türk'üm Diyene..!!

http://www.network54.com/Votelet/29462
  • Abi Neden Olmasın Ki tv KartıN varsa Bağlanır Ama Vga İçin Denemedim Daha :P
  • slm tv kartının kullanma klavuzunda resimli anlatıyor sana bir kablo vermiş olmaları lazım radyo antenini taktığın yerin yanında bir yuva var oraya kabloyu takıp koblonun ucundaki girişleri dvd player ına takman lazım diye biliyorum ama yanlışım olabilir
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş yapacağın iş çok basit tv kartın arkasında video ın var (sarı renkte) dvd den çıkış al oraya besle.. bu kadar basit..kolay gelsin
    welcome to the real WoRLD
  • tv kartının arkasında kı,,

SARI gırıs e DVD player ın vıdeo out undan kablo ıle baglantı yap...
    bu kablo nun sende mevcut olması lazım..

ardından TV kartının PROGRAMI nı calıstır.. orda bır yerde, INPUT seceneklerını degıstırdıgın bı dugme olmalı, bundan kastım.

TV / FM / S video,, veya ayarlar kısmında da olabılır.. Goruntu gırıs kaynagını TV tuner ( yanı anten ) degılde S vıdeo olarak Ok lıcek sın.. DVD playerdan Play e basınca karsına goruntu gelecektır.. bunun daha acık bı anlatımı yok arkadasım..

ayrıca ses alabılmek ıcınde... DVD player ın ses cıkısından SES kartının MIKROFON yada LINE ın,, ama ben lıne ın ı onerırım. gırıslerıne sesı vermen lazım..

belkı DVD player ın ses cıkısı LEFT RIGHT olabılır.. onu STREO olarak bılgısayara gırmen gerekır. onun ıcınde,,
    bı ucu STEREO erkek JACK, ondan cıkan kablonun da IKI ye ayrılıp IKI tane TOS uc olması gerekır.. bu sekılde bı kabloya ıhtıyacın var.. elektronıkcılerde satılıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.