Şimdi Ara

dvd lazeri lozlandı nasıl temizlenicek?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cd'yi takıyorum tekrar bana geri veriyor benle inatlaşıyor sanki ben atıyorum o veriyo...

    sonra taktım cdyi ağzını parmağımla kapadın dvd'den taktaktak sesler geldi dedim bunun işi bitti en sonunda..

    ama elimi bi çektim tekrar attı cd'yi.. manyadı iyicene. [pssd] inatlaşıyo benle... bunlar konuşurda bi süre sonra [lamer]
  • abi hareketli parçalarda en küçük bi arıza çıktı mı bilki yönünü çöplüğe vermiştir. teyplerde bile mekanik aksam bozuldumu bi daha iflah olamıyodu.
  • arkadaşlar bana kalırsa aseton, kolanya gibi maddeler zarar verir lense. ben müzik setini temizlemiştim.. uçtu:) hiç okumamaya başladı. zannedersem lens plastik gibi bişeydi. erime gibi bi sorun oldu. az okuyan set hiç okumuyo artık.. bi de cd'yi aynen geri veriyosa başka bi sorunu olabilir. arkadaşımın creative infra cd sürücüsü vardı. cdyi geri veriyodu. açtık içini bi de baktık cdyi hiç döndürmüyo bile. bi akşam aldım her yerini parçaladım. ve en sonunda sorunu buldum. kapağın kapandığına dair bi buton koymuşlar adamlar.. o kadar dandik ki bozulmak için yapılmış. kapak kapanınca butona basılmıyodu. düzelttim hatayı taktım canavar gibi çalıştı. bi de başka arkadaşımın cd sürücüsü okumuyodu. onun da lazeri tozdan sıkışmış. aşağı yukarı hareket edemiyodu zavallıcık.. temizledim o da çalıştı..
    yani sadece lensin kirliliğinden de yapmıyo bu olayı bunlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.