Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.466
Cevap
60
Favori
790.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Modül kullanan arkadaşlardan bazıları smartcard tanımlamasının bir haftalık veya 2 günlük yapıldığını ve yayının bu sürenin sonunda şifrelendiğini söylemişti.

    Ben de yeni abone oldum TD'ya ve kartın başlangıç ve bitiş tarihleri CA menüsünde 17.08-18.08 olarak görünüyordu. Doğal olarak 19.08 günü yayın şifrelenmişti.

    Hemen arıza kaydı verdim ve merkezle konuştum. Bana yaptıkları açıklama şu oldu.

    """Tüm kartlar 2 günlük tanımlanır fakat daha sonra yayın üstünden kartın geçerlilik tarihi değiştirilir. STB olanlarda böyle bir sorun yok, fakat siz modül kullandığınız için geçerlilik tarihi güncellemesi yapılamamış. Size şimdi STB ile arkadaşları yolluyoruz, kartı STB üstünden güncelleyip modüle takacaklar."""

    Bu açıklama üzerine ben de TV'nin conax menüsündeki her yeri dolaştım. Bir takım yerler var hem CI-Modül hem de Conax başlığı altında. Hepsine girdim çıktım, update falan yapmaya çalıştım fakat hepsinde hata verdi. Sonra bir daha bakayım şu tarihlere dediğimde başlangıç tarihi 01.08 bitiş tarihi 31.08 tarihi olarak güncellenmişti.

    Yani sanırım bir şekilde yayın üstünden güncelleme yapmayı başardım ama hangi işlemle bunu başardım henüz bilmiyorum. Tüm yaptığım işlemler hata vermişti dolayısıyla olayı henüz çözemedim.

    Şimdi son durumda merakla 01.09 tarihini bekliyorum. O tarihte şifre devreye girecek mi, yoksa güncelleme otomatik yapılacak mı? Eğer bunu her ay ben kendim yapacaksam, bu iyi bir şey değil.

    Modül ile TD izleyen arkadaşlar.
    Sizde durum nasıl? Kartın geçerlilik tarihi şu anda ne görünüyor? Üye olduktan sonra yayını kesilen arkadaşlar bu durumu nasıl çözdüler? Bilgilerimizi paylaşalım ve bu konuyu açıklığa kavuşturalım.



    Saygılar




  • Hiç böyle bir sorun yaşamadım, aldığımdan beri sürekli çalışıyor TD... Güncellemeden haberim bile yok...
  • Peki kart menüsüne girer misin? Geçerlilik tarihi ne yazıyor bakar mısın?

    quote:

    Orijinalden alıntı: deepkurt

    Hiç böyle bir sorun yaşamadım, aldığımdan beri sürekli çalışıyor TD... Güncellemeden haberim bile yok...
  • Ben bakıyorum o menüye.Zamanı gelince otomatik değişiyor.Bir sorun yok şu an için.
  • Arkadaşlar merhaba ,
    Lg 42LH7000 tv'm var. Bu tv ile conax modül kullanan var mı ? Kablo tv abonesiyim. Elimde 7-8 yıl önce uydu işlerinde kullandığım "Irdeto - Access" modül var. Bu modül ile conax modülü birinden yada bir yerlerden kafa kafaya yada üstüne az bir para vererek değiştirme imkanım var mı sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bagetlord

    Arkadaşlar selam,

    Samsung B650 serisinde Teledünya ile ilgili olarak Trt kanalları ve SHOW ile yaşanan sorunları aşmak için;

    Manuel kanal kayıt kısmında aşağıdaki değerleri girerek arama yaptırırsanız, bu kanallar açılıyor...
    Bizzat denenerek test edildi.

    530000 Mhz, 256 Qa, 6900 hız

    (meteahh kullanıcısına teşekkürler.)

    Saygılar..




    samsung 32b651 model tv kullanıcısıyım.bugün itibari ile teledünya ailesine katıldım.az önce kurulum tamamlandı.Hepsidigita sitesinden conax modülümü edindim,teledünya kartımı modüle takıp tv deki yuvasına yerleştirdim.ilk taramayı 121000mhz 64qa 6900 hız ile gerçekleştirdim.sadece 7 kanal hariç tüm kanalları buldu.TRT1 de bozuk gösteriyordu.onun dışında hiçbir kanalda ne ses ne görüntü problemi vardı.yukarıdaki mesajı dikkate alarak 53000Mhz 256qa ve 6900 değerleri ile ikinci bir tarama yaptım ve eksik olan herşey yerine oturdu gibi,TRT1 de cam gibi oldu.HD yayınlarda da hiçbir problem yok.
    Sonuç olarak samsung 32b651 TV , orjinal conax modül ve teledünya kart aboneliği ile ortaya müthiş birşey çıktı.Görüntü ve ses gerçekten başarılı.Gelecek vaadeden bir platform bence.


    Son olarak birkaç kanalda ''Şifreli Sinyal'' diye bir uyarı çıkıyor ve kanal açılmıyor bu normalmidir acaba ? bu uyarıyı veren kanallar : AB Moteurs,animaux,escales,encyclopedia
    Radyo kanallarında da ''Servis Yok'' uyarısı çıkıyor.Bu uyarıyı veren kanallar : TRT FM,Power FM ,Powerturk FM

    bu konu hakkında bilgisi veya bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.




  • Ben samsung 40a615 tv almıştım,bu tv ile conax modülü ve teledünya kart abonesi olup HD yayınları izleyebilirmiyim?Bu konuda çok fazla bilgim yok ve açıkcası kafam karıştı,umarım yardımcı olabilirsiniz.
  • arkadaşlar şimdi bizde 40e4000 sony fullhd lcd var.tuner özelliği var.conax modül kesin almak zorunda mıyım?100 tl kesin vermek zorunda mıyım?2. el falan alsam sorun çıkar mı?
  • Bu arada, net'te dolaşırken Technisat'ın yeni bir kartını gördüm ve şeytana uyup sipariş ettim.

    http://www.eibmarkt.com/cgi-bin/eibmarkt.storefront/EN/Product/NS2000018

    Kart hem Conax crypto hem de Crytoworks crypto çözüyor. Yani sadece abone kartı değiştirerek farklı kriptotalama teknikleri kullanan operatörlerin yayınlarını izlemek mümkün. Kart henüz elime ulaşmadı ama gelince daha detaylı bilgi iletirim.
  • TV'nizde DVB-C tuner varsa modülle izlersiniz, ama bildiğim kadarıyla 40A615 modelinde DVB-C yok. Dolayısıyla sizin set top box (STB) almanız gerekiyor. HD yayınları izleyebileceğiniz STB'nin fiyatı 210 TL. Sadece SD yayınları izlemek isterseniz 85 TL'lik STB almanız yeterli.


    quote:

    Orijinalden alıntı: oem

    Ben samsung 40a615 tv almıştım,bu tv ile conax modülü ve teledünya kart abonesi olup HD yayınları izleyebilirmiyim?Bu konuda çok fazla bilgim yok ve açıkcası kafam karıştı,umarım yardımcı olabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bariskayi

    Bu arada, net'te dolaşırken Technisat'ın yeni bir kartını gördüm ve şeytana uyup sipariş ettim.

    http://www.eibmarkt.com/cgi-bin/eibmarkt.storefront/EN/Product/NS2000018

    Kart hem Conax crypto hem de Crytoworks crypto çözüyor. Yani sadece abone kartı değiştirerek farklı kriptotalama teknikleri kullanan operatörlerin yayınlarını izlemek mümkün. Kart henüz elime ulaşmadı ama gelince daha detaylı bilgi iletirim.



    Sana toplam maliyeti ne oldu ?




  • 40b653 ümü yeni aldım, teledünya abonesi olmak istiyorum, bu tv ve conax modül ile sorunsuz izlenir mi?

    abonelik
    conax modül vs toplam ne kadara mal oluyor fiyatları bilen varmı?
  • Evet, izlersiniz.
    Modül 130TL, abonelik aylık 9,5TL.


    quote:

    Orijinalden alıntı: turkel2001

    40b653 ümü yeni aldım, teledünya abonesi olmak istiyorum, bu tv ve conax modül ile sorunsuz izlenir mi?

    abonelik
    conax modül vs toplam ne kadara mal oluyor fiyatları bilen varmı?
  • Crossfire,

    Kapıda ödeme seçeneği ile 50 Euro'ya geldi, kredi kartıyla alırsan 45 Euro'da bitiyor. Almanya'da bir tanıdığa teslim ettireceğim, o da Ekim'de bana getirecek. Cazip olan 2 farklı kripto desteği olmasıydı, buna rağmen Türkiye'deki Conax'lardan daha hesaplı


    B.
  • Ben de dün Kaya İletişim'den sipariş vermiştim Conax modul az önce geldi, Yarında teledünyacılar gelecek inşallah. Şimdi bu biberli tarafı duvara mı bakacak bize mi bakacak takarken TV'ye(Gerçi herhalde sadece tek bir şekilde oturuyodur yuvaya ama) ve teledünya kartının hangi yüzü biberli tarafta olacak acaba kullanan arkadaşlardan rica?

    Ayrıca teledünyacılara başka soracak edecek filan bişeyler var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bariskayi

    Crossfire,

    Kapıda ödeme seçeneği ile 50 Euro'ya geldi, kredi kartıyla alırsan 45 Euro'da bitiyor. Almanya'da bir tanıdığa teslim ettireceğim, o da Ekim'de bana getirecek. Cazip olan 2 farklı kripto desteği olmasıydı, buna rağmen Türkiye'deki Conax'lardan daha hesaplı


    B.


    bu kart ile teledünya dışında hangi yayınlar çözülür, mesela digiturk+(hd) yada smart hd çözülürmü abonesi olsak?
  • Biberli taraf duvara bakacak, kartın da chipli yüzü biberli tarafta olacak. Modülün yarıya yakın kısmı yuvanın dışında kalıyor.www.teledunya.tr.cx sitesinde gerekli açıklamaları bulabilirsiniz.
    Teledünyacılar modülden fazla anlamıyorlar, size formları doldurtup gidiyorlar. Ama zaten kendiniz rahatlıkla takarsınız, sorun olmaz.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Forever1907

    Ben de dün Kaya İletişim'den sipariş vermiştim Conax modul az önce geldi, Yarında teledünyacılar gelecek inşallah. Şimdi bu biberli tarafı duvara mı bakacak bize mi bakacak takarken TV'ye(Gerçi herhalde sadece tek bir şekilde oturuyodur yuvaya ama) ve teledünya kartının hangi yüzü biberli tarafta olacak acaba kullanan arkadaşlardan rica?

    Ayrıca teledünyacılara başka soracak edecek filan bişeyler var mıdır?




  • Arkadaşlar bu arada benim bir problemim vardı. Çözüldü.

    Tanımlı tarihler otomatik güncellenmemesi sebebiyle yayınım kesilmişti. Ben menüde dolaşırken bir şekilde problemi çözmüş, 01.08-31.08 tarihleri arasında tanımlama yapılmıştı.

    Ben de merakla 1 eylül'ü bekledim. Acaba yayın kesilecek mi diye merak ediyordum ama kesilmedi. Artık güncelleme otomatik olarak yapılıyor.

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuce75

    Biberli taraf duvara bakacak, kartın da chipli yüzü biberli tarafta olacak. Modülün yarıya yakın kısmı yuvanın dışında kalıyor.www.teledunya.tr.cx sitesinde gerekli açıklamaları bulabilirsiniz.
    Teledünyacılar modülden fazla anlamıyorlar, size formları doldurtup gidiyorlar. Ama zaten kendiniz rahatlıkla takarsınız, sorun olmaz.



    Teşekkür ederim; ancak bakmak için fırsatım olmadı foruma maalesef işteyken, biraz önce aradılar gelip bağladılar. Dediğiniz gibi modül olayını pek bilmiyorlardı deneye deneye bulduk artık

    Hakikaten süpermiş ama yayın kalitesi, (özellikle HD kanallar elbette) işe dönesim gelmedi
    Show ve TRT1 de yayın yoktu onun için önceki sayfalarda manuel olarak frekans girilmesi tavsiye edilmişti halen geçerli dimi bu durum?




  • Sony kdl 40s3000 hd ready tv im var conak modül alsam settop box almadan TD kanalarını seyredebilirmiyim aacaba şifre konulmadan önce dijital tuşyla arama yaptırdığımda çoğu kanalı izliyebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim eğer izliyemiycek boşuna kart almak istemem
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.