Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.466
Cevap
60
Favori
790.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kanal geçişleri dediğiniz gibi televizyonun hızı ile alakalı. Sanırım görüntüyü de sadece televizyon etkiliyor bu modüllerde.
  • -spawn- kullanıcısına yanıt
    Dijital kablo alıcısı (DVB-C Tuner) televizyonun içinde olduğu için dediğiniz mantıklı. Halbuki STB'larda alıcı STB içinde, o yüzden kullanılan STB'a göre görüntü kalitesi değişebiliyor.
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    Anladım üstat teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhabalar lg 32ld350 modelinde dvb-c tuner mevcutmu internetden özelliklerine baktım bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammurat -- 2 Eylül 2015; 22:12:19 >
  • Arkadaşlar merhaba . LG 49 UF 8507 model televizyonum var. Teledünya yayınlarını bu kart ile izleyebiliyor muyum acaba.

    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-49UF850V
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakkas

    Arkadaşlar merhaba . LG 49 UF 8507 model televizyonum var. Teledünya yayınlarını bu kart ile izleyebiliyor muyum acaba.

    Bahsettiğiniz cihaz 4K üst seviyede bir cihaz. Hem DVB-C tuneri olduğu, hem de CI modül yuvası bulunduğu için piyasadan bir modül alıp içine Teledünya kartını taktığınız taktirde STB (Dijital Yayın Alıcısı) kullanmaya gerek olmadan Teledünya yayınlarını seyredebilirsiniz.
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar smit conax modülüm bir anda çalışmaz oldu samsung televizyon modülü görmüyor ve şifreli yayın şeklinde kalıyor. Hologramlı ürün bunun tamiri yada bi kontrol şekli varmı ?

    ürün bunun aynısı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk
    Arkadaşlar smit conax modülüm bir anda çalışmaz oldu samsung televizyon modülü görmüyor ve şifreli yayın şeklinde kalıyor. Hologramlı ürün bunun tamiri yada bi kontrol şekli varmı?

    Modülü yerinden çıkartmış mışdınız? Belki yerine tam oturmamıştır veya modül içine giren pinler yamulmuş olabilir.

    Yakınlarda modülle Teledünya kullanan biri varsa modülü onun televizyonuna takarak bir deneyin. Başkasının modülünü kendi televizyonunuza takarak da deneyebilirsiniz. Böylece arızanın modülde olduğundan emin olursunuz.

    Halledemezseniz Dark Türkiye sitesinin destek veya iletişim bölümünden firmaya ulaşarak problemi bildirip ne yapmak gerektiğini sorun.




  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, 2 farklı televizyonda denedim modül bir anda gitti. Dark ve akortek sanırım aynı yer nuamaraları aynı aradım mail atmamı istediler detaylı yazdım umarım destek olurlar.
  • Rica ederim sonucu buradan bildirirseniz sevinirim. Benim gibi modül kullananların da her an başına gelebilir.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, geçmiş olsun. Sonuçtan forumu haberdar ederseniz iyi olur, başımıza gelirse bilgimiz olmuş olur.
  • Merhaba arkadaşlar yeni taşındığım evde kablo tv alt yapısı var mutfakta kullandığım tv samsung 22td390 linkteki kullanma kılavuzuna baktığım zaman sayfa 23'te bağlantılar kısmında CI veya CI+ kartı kullanma diye bir başlık görüyorum sanırım modül alıp kullanabilmem için uygun.

    Şu an kablo tv abonesi bile değilim fakat kablo tv'nin kablosunu tv takıp arama yaptığımda az bir kanal buldu ve bunların görüntü kaliteleri kötü.
    Modül alıp teledünya aboneliği yaptırdığım zaman bu tv de sorunsuz şekilde kullanabilir miyim.

    http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201405/20140523145534127/BN68-06025S-01-TUR-0523.pdf




  • renji kullanıcısına yanıt
    Önceki abonenin bağlantısı kesilmiş olabilir. O yüzden kanal bulunamamış olabilir. Ayrıca Kablo TV (analog) seyredebilmek için CI modül girişi gerekmez, dijital Teledünya yayınları için gereklidir.

    Cihazınız linkini gönderdiğiniz kullanma kılavuzunun 86. sayfasında yazıldığına göre DVB-C tunere sahip, bu sayede Teledünya abonesi olursanız bir modül satın alarak Set Top Box gerekmeden Teledünya yayınlarını seyredebilirsiniz.
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. toplam 30 tane kanal buldu ve hepsinin görüntü kalitesi sıkıntılı sadece show tv'nin görüntüsü biraz iyi o da normal değil bu şekilde teledünya almadan ve modül takmadan kablo tv aboneliği yaptırsam heralde görüntüler düzelir.
    İnternet alacağım için paketin içerisinde uydunet bulunmakta benim endişem arıza olması yine böyle görüntü almam. Öyle bir şey olduğunda da zaten kendileri hallediyorlar sanırım.
  • renji kullanıcısına yanıt
    30 tane kanal bulduysa kablo TV bağlantısı çalışıyor demektir. Eskiten kablodaki kanal sayısı 50 kadar vardı ama son zamanda 30'lu rakamlara düştü. Kablo TV'nin çözünürlüğü zaten düşüktür. Yani harici antenle alınan görüntü gibidir. O yüzden Full HD ekranlarda bozuk görünebilir. Ama gene de çok kötü olmaması gerek. Belki sinyal kalitesinde problem vardır. Abone olduktan sonra Türksat'tan teknik servis isteyip sinyal seviyesini ölçtürürsünüz. Elemanlar cihazla ölçüp gerekli ayarları yaparlar.
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz cvevaplarınız için çok sağolun. Dediğiniz gibi abone olup kurulum için gelenlerle bu işi hallederim. sonrada modül alıp teledünyadan izlerim.
  • son olarak hangi modülü tavsiye ediyorsunuz?
  • Arkadaşlar yakın zaman LG 50LF650V aldım, CONAX modül kullanabilir miyim ? Eğer kullanabilirsem, kurulum vs. nasıl yapabilirim ??

    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50LF650V/technical-specifications
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shnkrc

    Arkadaşlar yakın zaman LG 50LF650V aldım, CONAX modül kullanabilir miyim ? Eğer kullanabilirsem, kurulum vs. nasıl yapabilirim ??

    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50LF650V/technical-specifications

    DVB-C desteği var kullanırsınız. Ben de modülle izliyorum. Modülün içine kartı takıyorsunuz. Onu da cart slot yeri var oraya takıyorsunuz. Ülke seçimi yapıyorsunuz. LG önceki modellerden dört beş yıl önce almıştım. O zaman ülkeyi Finlandiya seçmek gerekiyordu. Türkiye seçince de buluyordur zannederim. Kısaca yayınları sorunsuz izlersiniz.modülün markası önemli değil ama garantili bir yerden almaya bakın. Sorun olmasın diye.




  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.