Şimdi Ara

Düzenli Mizah Videosu Yüklediğim Instagram Hesabım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Forumları aktif kullanan birisi değilim. Örneğin 5 yıl önce gösterimi paylaşmışım, ondan sonra hiç kullanmak aklıma gelmemiş :)

    Bugün buraya yazmamın sebebi, sizlerle instagram hesabımı paylaşmak.

    Uzun yıllardır standup komedisi yapmama rağmen, sosyal mecralara (youtube, instagram vs.) yeni yeni düzenli video yüklemeye başlıyorum.

    Amacım, içerikleri karşılıklı olarak geliştirmek, sizden gelen yapıcı eleştirileri, beğenileri, yorumları kendimi bir adım öteye götürmek amaçlı olmasını istiyorum.

    Hesabımın dev kitlesi yok, henüz 1000'in üstünü görebilmiş değilim. Bu algının verdiği negatifliği bir kenara bırakıp, cidden eğlenmenizi diliyorum. Sonuçta gerçek takipçi kitlem ne kadar yükselirse, bu algı o kadar pozitife döner. Ayrıca kişisel hesabım olduğu için çektiğim fotoğrafları, gitar bestelerimi, günlük fotoğraflarımı dahil paylaşıyorum.

    İşim mizah ve tek istediğim yaşadığım ülkede bunu hep bir adım öteye götürmek. Amacım şimdilik haftada her cuma düzenli video koymak ve aklıma geldikçe spontane hikaye atmak.

    Bu yüzden sizlerle paylaşmak ve biraz da olsun fazla kitlelere ulaşmak için buyurun instagram hesabım. Örnek olarak da son çektiğim videoyu ekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum :)








  • İkinci Onur Sermik vakasıdır diye girdim ama Teog videosuna güldüm, güzeldi
  • sirreddot kullanıcısına yanıt
    Onur Sermik de tanıdığım biridir sahnelerden. Şimdi senin dediğine teşekkür edemedim resmen ama şaka bir yana beğenmene sevindim sağolasın. Her hafta düzenli video atacağım. Mesela bugün de paylaştım "öfke ve bütçe" diye. Baya beğeniliyor göz atabilirsin :)
  • Barisbalkir kullanıcısına yanıt
    Benim Instagram hesabım yok. Karşıyım da ama girer arada bir bakarım profilinize.

    Hocam şimdi izledim ve bir şey fark ettim.

    Videonun mantığı çok güzel ama editle o aralardaki bekleme sürelerini atarsanız çok daha yüksek reaksiyon göstereceğimi düşünüyorum :D

    Mesela 4TL'lik şeyi hızlıca yere atarken aynı anda kameraya da motion blur yaptırabilirsiniz :D
  • sirreddot kullanıcısına yanıt
    Çok sağol agacım geri dönüşlerin için, ne güzel eleştirdin...

    Motion blur kısmını kendi imkanlarımla yapabilir miyim, henüz öğrenmedim bilmiyorum ama tık tık tık kes montajla kısmını anladım.

    Fakir ile röportaj diye bir videomda kullanmıştım. En çok beğenilen o olmuştu. Sanırım dediğinle tamamen aynı ve orada uygulayabilmişim.

    Ufak ufak adım atıyorum, çok yeniyim düzenli video işinde.

    Bu arada ben de bu işi yapmasam ben de hiç açmazdım sanırım instagram xD

    Çok teşekkürler tekrardan!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.