Şimdi Ara

düzeldi Format sonrası internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Formatdan sonra internete giremiyorum. Modemin tüm ışıkları yanıyo ama sol altta kırmızı çarpı işareti var.

Ne yapmam gerekiyo. Sorun gidere bastığımda, ağ bağdaştırıcınız için bir.sürücü yükleyin hatası alıyorum ..

İnternet yokki sürücü yüklüyüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 6 Eylül 2012; 10:21:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartın sürücüleri eksik ..yani etherneti kurmanız gerekiyor internete baglanmanız için ..anakartın sürücülerinin oldugu cd olmalı ..yoksa marka modelıne gore internete girebileceğiniz biryerden ındırıp kurmanız gerekıyor ..aygıt yöneticisinden baktıgınızda başında sarı ünlem olan butun suruculerı kurun .. bunların arasında ethernet lan usb ler v.s. hepsı vardır sanırım ..

Her imza mı kural dışı olur arkadaş? nasıl bir forumdur burası her şey politik her şey yasak, biraz özgürlük biraz ferahlık...

battlenet ID: Ger0nim0#2326 - Steam&Origin: Ger0nim0_86 - in DH since 2006
  • Sorun çözüldü anakartın tüm sürücülerini kurdum hallettim teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Formatdan sonra internete giremiyorum. Modemin tüm ışıkları yanıyo ama sol altta kırmızı çarpı işareti var.

Ne yapmam gerekiyo. Sorun gidere bastığımda, ağ bağdaştırıcınız için bir.sürücü yükleyin hatası alıyorum ..

İnternet yokki sürücü yüklüyüm

Aceba bilgisayarinda 2 adet eternet kartimi var birini formattan sonra taniyordur belki bozuk olabilir digerini tanimiyordur aygit yoneticisinden ag bagdastiricilarina bi bakmani oneririm.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.