Şimdi Ara

Düzce Domino's Pizza rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Düzce Domino's Pizza şubesinden sipariş ettiğim konyalım pizza, pişmemiş geldi. Üzerindeki etler pişmemişti. Aslında şöyle bi insanım. Bir yerde yemeğimde kıl çıksa sesimi çıkarmam, yemeği yemem, hesabı öder giderim. Utanırım kıl çıktı demeye sadece orada yemek yemem bi daha, Vs. Böyle bir yapıdayım. Olayı buraya taşımamın sebebi, bu şubenin benim gibi iyi niyetli birisine davranış şekli. Olaya gelecek olursak;
    Belki 100 kez sipariş vermiştimdir. O gün sipariş verdiğimde fiyat 24.70 tl falandı. Siparişimden yaklaşık 10 dakika sonra beni aradı şube yetkilisi. Gönderim bölgesi dışı orası, kola ekleyelim. Bende ona ben hep 25 tl ye bir çok kez sipariş verdim. Oda olabilir orası gönderim dışı 30 tl olması lazım dedi. E pekala dedim, peynirli ekmek ekleyin. Bana peynirli ekmek eklersek sipariş bekler diyo. (e ozaman siparişi ilk verdiğimde ara söyle bunu yani kabul etmesem ne yapacak anlamıyorum, o an aklıma gelmedi söylemek) e tamam ozaman dedim dediğiniz gibi kola ekleyin. Sorun yok dedim. Tamam dedi kapattı.
    Daha sonra siparişim geldi. Pizzayı açtığımda etlerin pişmemiş olduğunu gördüm. Pişmemiş et kokusu falan çok midem bulandırıcı.
    Normalde dominos 2 kere olmak kaydıyla, pizzayı beğenmeseniz bile yeni pizza gönderiyo yada para iadesi yapıyo.
    Ben bunu hiç kullanmadım. Beğenmesem bile yemem, kendimce ya ben burdan daha alışveriş yapmam. Böyle bi insanım.
    Aradım, dedim pizza yiyemiyoruz etler pişmemiş. Yani nası olur bizim pişme süremiz standart cevabı aldım. Bakın özel telefon ile beni arayıp 5 lira eksik kola ekleyelim diyorsunuz, atayım size WhatsApp dan görün dedim.
    Ben yetkiliye vereyim dedi. Yetkilisi aldı. Büyük ihtimalle beni ilk arayan kişi. Bakın etler pişmemiş diyorum, hayret diyip duruyor. Hayreti mi var, resim atayım diyorum. Hala evelemece gevelemece. Yani üç kuruşluk yiyecek, yalan mı söyleyelim. Ve şunuda demedim ben yeni pizza verin paramı iade edin demedim. Amacım kendisini düşünüyo. Bana peynirli ekmek ver dediğimde yok o olmaz yola çıkacak çocuk kola olsun diyo. E benim yiyeceğim pizzayı pişir yani.
    Tamam size aynı pizzadan yollayayım. Dedi.
    Acı çeke çeke söyledi.
    Sonra hiç bişey olmadı.
    Beni eleştiren arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Eğer hatalı beni görüyorsalar, gerçekten hiç böyle art niyetli bi insan değilim ödediğim siparişin yüzde 20 si kadar da bahşiş veririm böyle yaşca büyük abiler geliyo falan. Yani paranın pizzanın peşinde değilim arkadaşlar. Resimlere bakarsanız anlarsınız.


    Düzce Domino's Pizza rezaleti

    Düzce Domino's Pizza rezaleti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • franchisedan alırsanız böyle olur xocam
  • Etler gayet güzel gözüküyor. İştah açıcı doğrusu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2014turkish

    franchisedan alırsanız böyle olur xocam

    Bir daha asla almam. Bu kadar kötü niyetli insanlar para kazanıyor. Ama küçük dükkanında ismi markası olmayanlar kendini zor geçindiriyor. Sanırım burdan kendime çıkardığım sonuç bu. Domino's kesinlikle uğramayacağım bi yer artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet gibi rezalet, ssler gayet düzgün gibi ama yine de

    Rezalet puanım 8/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theVerge

    Etler gayet güzel gözüküyor. İştah açıcı doğrusu..

    Valla hocam ben pişmemiş sevmiyorum. İştahımı açmadı midemi bulandırdı sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Ferrum.

    Rezalet gibi rezalet, ssler gayet düzgün gibi ama yine de

    Rezalet puanım 8/10



    Hocam hiç normal değil, tamamen çiğ etti. Görmeniz lazımdı. Beklettim kurye görsün diye zaten ama gelmedi. Sonra resim çektim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.