Şimdi Ara

DÜZ MANTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ygs geçen seneye göre çok kolaydı sınavdan sonra forumda 130 net yapanın ilk 10k ya giremeyeceği filan konuşuluyordu sıralamaların 2014 gibi olamayacağı çok daha düşeceği filan söyleniyordu. Sonra ygs açıklandı baktık ki hiçte öyle değil. Puanzaya göre 2014 de 1800 gelen sıralamam bu sene 2600 geldi. Sadece 800 kişi. Şimdi bu sene lys mat ve geo da çok daha kolaydı geçen seneye göre. Ama çok da basit diyemeyiz.Yine millet sıralamalar düşecek 2010 gibi olacak modunda. Bu sınavın ygs den farkı ne? Bence 2014 ile arasında aşırı bir oynama olmayacak yine ygs de olduğu gibi. Özellikle de mf3 için. Tabi bu benim düşüncem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya mf4 te cok oynayacak ama mf3 te inan oynamaz o kadar.Mat sinavinda 50 ler havada ucusurken en basite aldığımız kimyadan full cikaran gormedim.Büyük ihtimal 2013 ten sadece biraz kötü gelir.yani tiplar 455-460 civarindan başlar gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten mantıken düşündüğünüzde sizin sıralamalarınızda çok oynamaması normal,ama bir 20k 30k için aynı şeyleri demek mümkün değil bence.

• Nasil ygs sonuçları gelince baktık hiç de öyle değil? Benim siralamam 2010 ile ayni geldi

• Ya o zaman mf3 puanı 495 gelirse sıralama kaç olur 2014 yiginsalda 3k küsür gosteriyodu bu yıl 8kdan geri olmaz dimi hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.