Şimdi Ara

Duyuru: Asus Bilgisayarımı Ateşle 2017 Başlıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
12
Favori
22.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Oturdum sırf eğlencesine videoları izliyorum
  • https://youtu.be/9WaQcXaqO5I


    herkese bol şans

  • Evet 10 yaşındaki yeğenim ile kısa ve öz bir çalışma yaptık.Kendim 26 yaşındayım.Burdaki amaç ne kendimizi acındırmak,nede yalan dolan şeyler ile ilgi çekmekti.Samimi şekilde yapacağım şeyin sadece oyun oynamak olduğunu anlattık.Bazı arkadaşlar gerçekten kırıcı yorumlar yapıyor.Yok berbat,yok iğrenç,yok ses kötü,yok kağıda bakıp okuyorlar vs.

    Bizim videomuz 1080p'de gayet kaliteli,ses sorunu olmayan bir çalışma.Ayrıca yeğenim olan İsmail Efe'nin üzerinde GTA5 tişörtü o gün sadece tesadüf eseri giydiği bir tişörttü.Ve bu yarışmayı görünce gaza geldik kısa bir video çektik...Biz ne acitasyon peşinden koştuk,nede özel birinden yardım aldık.Dürüst bir biçimde bilgisayarımızın eski olduğunu ve GTA5'i oynatamadığını söyledik..

    Sizleri sıkmamak adınada hızlı ve seri şekilde "Saygımızı ve sevgimizi" sunarak videomuzu kapattık...

    Burada yazılan haksız yorumlara katılmıyorum,genelleme yaparak konuşmanız gerçekten kırıcı.Videomuz 500+ kere izlenmiş 26 kişi beğenmemiş canınız sağolsun bundan sorun yok,ama insanların yaptığı,emek verdiği şeylerle alay etmek kimseye yakışmıyor...Evet herkesin hayalini kurduğu bir bilgisayar.İnşallah içimizden ihtiyacı olan birisi kazanır...Beğenen beğenmeyen izleyen herkese teşekkür ederiz yeğenim ve kendim adına...Hayırlı bayramlar ve iyi şanslar...
    https://www.youtube.com/watch?v=QT6hxPtZzFA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih145306 -- 2 Eylül 2017; 3:1:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: leocorte

    Kesin kazanıyorum. C. Nolan biraz el atacak bu çalışmama...

    Dur tahmin edeyim; Interstellar muzigi calacaksin :D Benim de yapmayi planladigim sey bu ama iyi bir kameram veya edit programim yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yasinda 15 yasinda cocuklara bu sistemi verirseniz oyun oynamaktan hayatlari kayar kesinlikle dusuk yas olmamali bu sistemin sahibi.



    10 yasinda 15 yasinda cocuk gezsin dolassin futbol oynasin spor yapsin monitor basinda programlama nedir o yasta?



    Her seyi bir kenara birakalim.Cocugun elinde binbir cesit oyunu oynatacak bir makina olursa o cocuk ne derslere odaklanabilir ne de projelere.İster kabul edin ister etmeyin sonucta o bir cocuk kendini bir proje icin ne kadar kasabilir,ne kadar sorumluluk sahibi olabilir?



    Yasi 20den dusuk olupta ders icin proje icin bu kasaya ihtiyacim var diyen arkadaslarin elenmesi onlarin gelecegi acisindan daha hayirlidir.



    Bu kasa olmadan hali hazirda proje yapan 15 yasinda eleman bu kasayi aldiktan sonra oyunlardan ne proje dusunur ne de baska bir sey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakin iste sorun burada bu kasayi aldiktan sonra sevdiklerine ailelerine daha fazla zaman ayiracaklarini iddia eden guzel kardeslerim bunu yapmayacaginizi kendinizde biliyorsunuz.Bu kasadan sonra yuzunuzu gorenin cennetlik olacagini bal gibi biliyorsunuz.Yapmayin boyle seyler.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • insanları ve gençleri aşağıladınız çok yazık altüstü bir bilgisayar için genç kardeşlerimize laf attınız kötü şeyler söylediniz bu ülke böle gelişmez zaten ülkenin kanını emenlerden bıktık bide gençlerin hayalgücünü yıkan dislike atan insanlar çıktı note8 5000tl gidin alın sömürülmeye devam edin arakanda yemende afrikada güney sudanda... vb kardeşleriniz perişan olurken siz insanların gençlerin hayalgücünü kırınki yardım edecek gücümüz kalmasın.

  • Hz.Ali diyor ya:
    "asla sahip olmadığın şeyler için üzülme!..
    kismetinde varsa,onlar seni bulur zamanı gelince..."
    her şey gelip geçici ey gönül.Bak az önce aldığın nefes bile geldi geçti.
    Allah'ım,ömrümüzün kalan kısmını,geçen kısmından hayırlı eyle...

  • Video editleme işinden anlamadığımdan katılmayı pek düşünmüyordum ama aklıma güzel olduğunu düşündüğüm bir fikir geldi ve bu fikri değerlendirmek istiyorum. Şu an senaryo ve kullanacağım programlar üstünde çalışıyorum. Kardeşlerimle beraber birkaç dakikalık kısa film tadında eğlenceli bir çalışma olacak diye düşünüyorum. Teoride güzel ama pratikte nasıl olacak haftaya belli olacak. :)

    Önemli olan katılıp eğlenmek ama diğer katılımcılardan da ricam video çekmeden önce hazırlayacağınız videoyu kafanızda canlandırın ve kendinizi jüri yerine koyup videonuzu eleştirin ve videonuzu diğerlerinden farklı kılacak şeyleri düşünün. Şu an paylaşılan videolar çoğunlukla hiç emek harcanmadan ajitasyon ve kamera önünde konuşma odaklı. Ben jüri olsam bu tarz videoları es geçerim. Daha uzun zamanınız var. En azından bir hafta boyunca kafanızda plan kurun ve hazırlık yapın. Sonra elinizden gelenin en iyisini yapın ve hem jürinin hem de izleyenlerin eğleneceği bir video hazırlamaya çalışın.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

    Toplu blok konusu resmen.

    aklımdan tam olarak bu geçiyordu valla.
  • DropOld D kullanıcısına yanıt
    Bak bu güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DONANIM HABERİN YARIŞMASINA KATILIYORUM ( ASUS BİLGİSAYARIM ATEŞ EDİYOR )

    Yarışma katılım videosu :https://www.youtube.com/watch?v=LpyRP79FkdU

    NOT:KISA FİLM / BİLGİSAYAR İLE KONUŞAN ÇOCUK adlı katılım videosudur .Fan sesi için özürler , lütfen yuksek sesle dinleyiniz..Bu üçünçü videodur ilk video,ikinci video ve üçünçü aynı youtube kanalında mevcuttur .Video editlerken oluşan sorunlardan dolayı vıdeo görüntü ve ses kalitesinde düşüşe uğramıştır . Bu sorundan dolayı jüri ve katılımcılardan özür diliyorum. Başarılar .

    Muhammet KARACA





  • Asus Bilgisayarımı Ateşle !https://www.youtube.com/watch?v=vQ4Ek6gdq08&feature=youtu.be
    Herkese İyi Bayramlar. Katılan Arkadaşlara Başarılar Diliyorum.
    Saygılarımla.

  • https://www.youtube.com/channel/UCWu9bqMrhv7DlErhak_umvA

    Bu kanalda bulunan 3 video yarışma için çekilmiştir. Video süreleri 3 dk, 8 dk, 9 dk olmak üzere 3 e ayrılır . Lütfen video sürelerine takılmayın ilk video sonrası ikinci video olarak soru cevap şeklinde daha açıklayıcı bir video yapılmıştır ve son olarak kısa film cekilmiştir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DropOld

    https://youtu.be/7Yzh2cX4OuI

    şuana kadar en iyisi bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuhammetKARACA

    https://www.youtube.com/channel/UCWu9bqMrhv7DlErhak_umvA

    Bu kanalda bulunan 3 video yarışma için çekilmiştir. Video süreleri 3 dk, 8 dk, 9 dk olmak üzere 3 e ayrılır . Lütfen video sürelerine takılmayın ilk video sonrası ikinci video olarak soru cevap şeklinde daha açıklayıcı bir video yapılmıştır ve son olarak kısa film cekilmiştir.

    Kardeş hoşgeldin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdisahin

    Asus Bilgisayarımı Ateşle !https://www.youtube.com/watch?v=vQ4Ek6gdq08&feature=youtu.be
    Herkese İyi Bayramlar. Katılan Arkadaşlara Başarılar Diliyorum.
    Saygılarımla.

    Kardeş hoşgeldin




  • Ukba Yolcusu kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk :)
  • Herkese Merhaba
    Ben Ömer Can GÜNDÜZ video mu hazırladım fakat şu an liste dışında tutuyorum linki ekleyip sizlere sunacağım eğer beğenmediyseniz NEDEN BEGENEMDINIZI bana iletin lütfen videodaki açıklamayı okumayı unutmayın
    NOT: Ben çekerken çok eğlendim umarım sizde izlerken eğlenirsiniz.
    İyi Günler Iyi Bayramlar.
    https://youtu.be/QrnyTdMIeZ8

  • Çektiğim videoyu içim sinmediği için sildim,bununla katılmaya karar verdim (:

    Düzeltme : Outro eklemeyi unutmuşum,tekrar yükledim.
    https://youtu.be/4T5nrvwvDv8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter Hearst Helmsley -- 2 Eylül 2017; 23:38:53 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.