|
Herkese selamlar iyi forumlar. 30 yaşını devirdik. Bu hayatta bazı şeyleri zor da olsa elde ettim ama bazı şeyleri elde edemedim. Artık bir umudum kalmadı. Kafamda zaten olmayacağını bilsem de son bir kaç denemeden de sonra artık mental olarak Bir ilişkimin olamayacağına karar verdim. Bu konuyu yıllardır bir çok sebebe bağladım ve hepsini tek tek çözdüm. Para kazandım, yurt dışı ve yurt içi etkinlikleri ile renkli bir Instagram hesabı oluşturdum, farklı çevreler edindim, farklı insanlar tanıdım ama ne yaparsam yapayım romantik bir ilişki kuramadım. Aslına bakarsanız bu hayal bana birçok şeyi dolaylı olarak yaptırdı ve güzel anılarım oldu ama amacıma ulaşamadım. Şu an %5 oy almış siyasi parti gibiyim hiçbir şey değil ama bir işe de yaramıyor. Kafa da bu işin artık olamayacağına sorunun ne olduğunu bulmanın mümkün olmadığına karar verdim bir süredir bu modda devam ediyor olsam da içten içe hala içimde bir istek var. Her mutlu çocuk gördüğümde gözlerim doluyor, keşke benim de böyle bir ailem olsa diye içimden geçiriyorum. Eşime ve çocuklarıma ortalama üstü bir hayat yaşatabilecek gücüm ve entelektüel birikimim var ama maalesef artık bir eş bulacağıma inancım yok. Neyse lafı uzatmayalım ciddi ciddi kafada bitirdiğim bu işi duygusal olaraktan bitirmek istiyorum. Kolay yola girip xanax gibi antidepresan ilaçlar almak istemiyorum. Mutsuz değişim veya anksiyetem yok sadece aile kurma, bir ilişki sahibi olma gibi isteklerimi bastıracak bir yöntem istiyorum. Bunların spesifik hormonlar olduğunu ve bastırılabileceğini düşünüyorum. Direkt olarak testesteron bastırmak veya ostorojen basmakta istemiyorum vücudumdaki dengeleri bozmamak için o yüzden alternatif yollar arayışındayım. Bu konuyu daha önce araştıran eden var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt