Şimdi Ara

Duygularımı bastıracak bir ilaç veya tedavi var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar iyi forumlar. 30 yaşını devirdik. Bu hayatta bazı şeyleri zor da olsa elde ettim ama bazı şeyleri elde edemedim. Artık bir umudum kalmadı. Kafamda zaten olmayacağını bilsem de son bir kaç denemeden de sonra artık mental olarak Bir ilişkimin olamayacağına karar verdim. Bu konuyu yıllardır bir çok sebebe bağladım ve hepsini tek tek çözdüm. Para kazandım, yurt dışı ve yurt içi etkinlikleri ile renkli bir Instagram hesabı oluşturdum, farklı çevreler edindim, farklı insanlar tanıdım ama ne yaparsam yapayım romantik bir ilişki kuramadım. Aslına bakarsanız bu hayal bana birçok şeyi dolaylı olarak yaptırdı ve güzel anılarım oldu ama amacıma ulaşamadım. Şu an %5 oy almış siyasi parti gibiyim hiçbir şey değil ama bir işe de yaramıyor. Kafa da bu işin artık olamayacağına sorunun ne olduğunu bulmanın mümkün olmadığına karar verdim bir süredir bu modda devam ediyor olsam da içten içe hala içimde bir istek var. Her mutlu çocuk gördüğümde gözlerim doluyor, keşke benim de böyle bir ailem olsa diye içimden geçiriyorum. Eşime ve çocuklarıma ortalama üstü bir hayat yaşatabilecek gücüm ve entelektüel birikimim var ama maalesef artık bir eş bulacağıma inancım yok. Neyse lafı uzatmayalım ciddi ciddi kafada bitirdiğim bu işi duygusal olaraktan bitirmek istiyorum. Kolay yola girip xanax gibi antidepresan ilaçlar almak istemiyorum. Mutsuz değişim veya anksiyetem yok sadece aile kurma, bir ilişki sahibi olma gibi isteklerimi bastıracak bir yöntem istiyorum. Bunların spesifik hormonlar olduğunu ve bastırılabileceğini düşünüyorum. Direkt olarak testesteron bastırmak veya ostorojen basmakta istemiyorum vücudumdaki dengeleri bozmamak için o yüzden alternatif yollar arayışındayım. Bu konuyu daha önce araştıran eden var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, ayiptir sormasi aylik gelir ne kadar esi ve cocuklari ortalama ustu yasatabilcek?

Soruya gelirsek evet anti-depresanlar bu isi gorebilir, Xanax anti-depresandan ziyade sakinlestirici denebilir kabaca. bir psikiyatriste gorunebilirsin, ama ben pek dunyaya cocuk getirme arzusunu anlayamiyorum, muazzam bir risk, her sey yolunda gitse de asiri fazla sorumluluk omrun sonuna kadar.

Hayat arkadasi bulmak olabilir de daha yasamadigin baska zevkler var, onlari merak etmiyor musun / etmeyecek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 25 Temmuz 2023; 23:10:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Hocam banka hesabıma dolar yatıyor diyebilirim. Yurtdışında ki şirketlere danışmanlık veriyorum.

Mevzu çocuk sahibi olmak değil yuva kurmak. Bu hayatta yapılacak herşeyi yaptım diyemem tabi ama yapışabilecek birçok şeyi denedim ve yaptım ama ne olursa olsun bir ilişki sahibi olamadım. One night stand bile olmadı. Bu saatten sonra da olacağına dair umudum yok

Ama iste ceng'in kotu yani muhtemelen cok kisitli sosyal cevre. Simdi iliskin veya cok insan tanismisligin da olmadiysa evlilik gibi bi karar verirken yanlis karar verme riski cok yuksek. Zaten bence 40'tan once evlilik pek dogru degil. Hic kasma. Yanlis bi evlilik yapip o evliligin ve sonrasinda bosanmanin ve belki bir omur nafaka vs travmasi yasadigini dusun. Sorun yok.

Fiziginden max verim al, yani gelistir olabildigince, sonra daha etkilemenin kolay olacagi mutevazi kizlarla tanisabilecegin sosyal ortamlara gir. Kimsesiz cocuklar, sokak hayvanlari vs. O kadar cok kiz var ki 30'lu yaslarda veya yakin, gayet guzel fakat yalniz. Tipcilarin da avantaji o kizlara denk gelmek iste :D ama sikma canini, ben senin yerinde olmak isterdim..

kanka kadınlar sosyal ortamlardada takılmak istemiyor artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam tavsiyen için sağol aslında milyonlarca insanın benim yerimde olmak istediğini de biliyorum. Allah elimizden almasın bunları sizlere de mislini versin ama ilişki konusunda çok tavsiye okudum. Bunlar çözüm değil. Ben cidden bu işi duygusal olarak kökten bitirmek istiyorum bunun bir yolu olmalı. Lisedeyken steve jobs gibi dünyayı değiştireceğimi falan Ümit ederdim ama belli bir yaştan sonra bunun bir hayal olduğu ve pek mümkün olmadığını anladım ve bu istekten vazgeçtim. Şimdi sıra aynısını romantik ilişkilerim için yapmam lazım ama bunlardan duygusal olarak kopmak pek mümkün değil çünkü hergğn onlarcası etrafımda ve hormonal olarak Bir talep var. Bu işin tıbbi bir çözümü tedavisi varsa beni o konuya yönlendirirsen çok sevinirim

Görücü usulü evleneceğim kadın benim hayatıma uyum sağlayamaz maalesef. Ya ben yaptığım bir çok şeyi yıkmak zorunda kalırım ya da o. Kimseyi üzmekte istemem üzülmekte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Dedigim gibi bir psikiyatriste basvurursan, kendisi de uygun gorurse bir anti-depresan kullanabilirsin, ssri denen tur gibi bazi turler libidoyu da azaltiyor, yan etkisi senin isine gelebilir ama sertlesme sikintisi falan da yasayabilirsin ummadigin bir firsatta, ben olsam dogal yollardan cozmeye calisirim, o ise hic bulasmam ;)

Merak etmeyin hocam toplumda bizi gören yok

• 10 yıllık evliğini bitirmiş ve bir çocuğu olan biri olarak sana diyebileceğim şu ki hormonların ile karar verme ve duygularını bastır ne pahasına olursa olsun. Önceliğin kafanın dengi olan biri olmalı yaşadığın çevre olur yada ailenin bildiği, tanıdığı , kendine ve ailene uygun biri senin için en doğru kişi olacaktır çünkü güzellik gelip geçici şeyler . Zaten yazdıklarına bakılırsa kendini tanıyan birisin , istediğin kişi de yazdıklarınla az çok denk olmalı.

"Biz ki Mülük-i Turan, Emir-i Türkistanız: Biz ki Türk oğlu Türküz; Biz ki milletlerin en kadimi ve en ulusu Türkün başbuğuyuz!..." Timur Han
  • Duygularını ilaç ile bastırırsan vücudun reaksiyon verir. Sende bizim gibi painnnnn çekeceksin. Kaçmak yok ;)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.