Şimdi Ara

Duvara uv baskı hakkında anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, duvara uv baskı yapmak için makine almayı planlıyorum. Ancak kafamda soru işaretleri var. Evinizde ya da yerinizde bir duvara bu şekilde bir baskı yaptırır mısınız ?

Bulunduğum şehirde bu işi yapan henüz kimse yok. Pr ve tanıtım işlerini doğru yürütebilir isem iş yapabilecegimi düşünüyorum. Sizlerden ricam böyle bir iş yaptirir mısınız?

Bilgileriniz için teşekkür ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Makinenin ücreti ne kadar zarar edersen ne kadar zarar edersin satın almadan kullanmayı öğrenebilirmisin kullanimı kolay mı ön siparis toplayıp sonra ürün satın alma imkanın var mı.

Fen bir girişim gibi durmuyor bence çalışabilir tek sorun iş bulmada kulaktan kulağa yayılıp trend olursa zaten önünü alamazsın ama olmazsa hic te olmayabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Makine için arabamı satıp ise girisecegim babamın arabaları var bir süre onlarla idare edebilirim. Kullanmayı biliyorum baskı sektorundeyim zaten ama bu işi yapmadım hiç.

Evet trend olabilirsem önünü alamam biliyorum, reklam ve pr işleri içinde 100 bin civarında bütçe ayırmam gerekecek.

Tutturur isek güzel ama tutturamazsak tutarız:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Hocam alete baktım nedense bana pek güven veremedi ülkemizde pürüzsüz duvari gectik düz duvari bulmak bile zor.Bir çok değişken var alet tama güzel pro duruyor ama bir yandanda bu kadar değişken için sanki önlemler yetersiz gibi geldi bu işi yapamamakta var.
    Ve rakibi kanvas tablolar biliyorsunuz kanvaslarda bayağı büyük üretilebiliyor ayrıca kiracı durumlari için kalıcı değil kanvastan avantajlı olması zor gibi geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sticker Baskı Hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.