Şimdi Ara

Düşünmekten yoruldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım sonuçlar erken açıklanır.Cidden hayatımın dönüm noktası olacak bir sonuç.Direkt olarak hayatımı,geleceğimi belirleyecek.Acaba istediğim gibi gelir mi diye düşünmekten gerçekten yoruldum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Foruma göre oldukça düşük hocam ama yaşadıklarıma göre normal veteriner hekim olmak istiyorum ya ucundan kaçırıcam ya da ucundan tutacak gibi böyle olması çok geriyor beni.Gelirse istediğim mesleği yapacağım için hayatım olumlu anlamda çok değişir ancak gelmezse de tam tersi olumsuz olarak çok değişir.Gerçekten çok ihtiyacım var…

• hepimiz benzer durumdayız hocam. insanlar çok büyütme rahat ol dese de bu gerçekten hayat memat meselesi çoğu öğrenci için. ben de sınavdan beri düşünmekten yoruldum ama düşünmek hiçbir şeyi değiştirmeyecek. şu iki üç haftanın tadını çıkarmak lazım. inşallah hedefinize ulaşırsınız

Haklısınız hocam keşke düşünmeme olayını da uygulayabilsem bunun için uzman desteği de alıyorum ama fayda etmiyor.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.