Bildirim
düşük ligde taşımak çok kolay
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oynadığın hero neydi ? Irelia-cass gibi herolar kullanıyorum boost için,merak ettim senin hangi herolari oynadığını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ¯\_(ツ)_/¯ -
Gold elo cok da kotu degil ya. Bilen bir kisi olsa sen iyi oynasan kazanmak cok zor degil. Silver daha kotu. 16 sampiyonu olan kendine guvenip dereceli mac atiyo sonuc silver basliyor oyununuza geliyor. Vayne ile ciktim 20 macta felan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PagRyze
Oynadığın hero neydi ? Irelia-cass gibi herolar kullanıyorum boost için,merak ettim senin hangi herolari oynadığını.
ya çok zorlanmıyom kazanıyom genelde de bu oyun böyle oldu kapattım bi konu açayım dedim
topa xin alıyorum fena snowball oluyo şu aralar j4 de almaya başladım
adc kalista vrya jhin oynuyorum
destek sevmiyorum da kalırsa janna thresh
mid beceremiyorum hiç
ormana da xin j4 alıyomuşum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
peki tamam kasmayız low eloda _____________________________ Asus 170A DDR4-I5 6600K -EVGA GTX 1070 FTW-Kingston HyperX Fury 2x8GB-Evga B2 750W-SAMSUNG EVO 850 250GB-WD 1TB BLUE-HYPER 212EVO-AERO 800 -
Gold eloda taşımak kolay diyen kimse en az 2-3 pre giriyordur.
Gold elodaki oyuncu profili: anasının nikahına kadar lanei itip gank bekleyen ve karşı ormancının gelmesiyle ölüp flame yapan veletler, karşıda onca CC olmasına rağmen mide ezreal, topa khazix, adc ye kalista falan mekanüqz şampiyonlar seçip hasarı supportun bile altında kalan beyin yoksunu insanlar, kabiliyet, rün dizmeyi bilmeyen, build bilmeyen veya itemin üzerini bile okuma tenezzülünde bulunmayan ahmaklar dolu. Bir de ormana Lee Sin alıp bırak insec falan Q tutturamayan herifler var ki, anasına sövsen bile rahatlayamazsın.
Bunları kim taşıyabilir ki? Adama diyorum gank yiceksin, sadece 5 saniye sonra çok değil, ormancı geliyor ve skor veriyor yemin ederim 5 saniye önce uyarıyorum abanıyorum ss'e, chate. Adam ne laf dinliyor, ne takımla uyumlu oynuyor, üstelik flamer şerefsiz, bütün takımın moralini bozuyor, sustursan da bişey değişmiyor, kafasına göre oynuyor. 4 pre giriyorum, takıma öyle bir gerizekalı geliyor ki reelde bulup döve döve öldüresin gelir elemanı, öyle kanser, öyle yeteneksiz. Gold Elo oyunun en kötü elosudur, açık ve net._____________________________ &amp;quot;What is it you hope for, even though you are dying?&amp;quot;
-
quote:
Orijinalden alıntı: EternalFK
Gold elodaki oyuncu profili: anasının nikahına kadar lanei itip gank bekleyen ve karşı ormancının gelmesiyle ölüp flame yapan veletler, karşıda onca CC olmasına rağmen mide ezreal, topa khazix, adc ye kalista falan mekanüqz şampiyonlar seçip hasarı supportun bile altında kalan beyin yoksunu insanlar, kabiliyet, rün dizmeyi bilmeyen, build bilmeyen veya itemin üzerini bile okuma tenezzülünde bulunmayan ahmaklar dolu. Bir de ormana Lee Sin alıp bırak insec falan Q tutturamayan herifler var ki, anasına sövsen bile rahatlayamazsın.
Bunları kim taşıyabilir ki? Adama diyorum gank yiceksin, sadece 5 saniye sonra çok değil, ormancı geliyor ve skor veriyor yemin ederim 5 saniye önce uyarıyorum abanıyorum ss'e, chate. Adam ne laf dinliyor, ne takımla uyumlu oynuyor, üstelik flamer şerefsiz, bütün takımın moralini bozuyor, sustursan da bişey değişmiyor, kafasına göre oynuyor. 4 pre giriyorum, takıma öyle bir gerizekalı geliyor ki reelde bulup döve döve öldüresin gelir elemanı, öyle kanser, öyle yeteneksiz. Gold Elo oyunun en kötü elosudur, açık ve net.
Tr'deki hesabımı bronz 2'den 1 hafta gibi bir süreçte gold 5'e çıkardım ve aşırı kolay geçti fakat 2 haftadırda gold 5'deyim anlam veremiyorum sıkıntıdan westteki bronz 2 hesaba girip onuda gold 5 yaptım ama hala çıkamıyorum gold 5'den çıldırmak üzereyim artık_____________________________
-
adam sövdü oyununa bak dedim ben sinir hastasıyım dedi feedlemeye başladı
prem girmeden atmıcam başka
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrions
quote:
Bunları kim taşıyabilir ki? Adama diyorum gank yiceksin, sadece 5 saniye sonra çok değil, ormancı geliyor ve skor veriyor yemin ederim 5 saniye önce uyarıyorum abanıyorum ss'e, chate. Adam ne laf dinliyor, ne takımla uyumlu oynuyor, üstelik flamer şerefsiz, bütün takımın moralini bozuyor, sustursan da bişey değişmiyor, kafasına göre oynuyor. 4 pre giriyorum, takıma öyle bir gerizekalı geliyor ki reelde bulup döve döve öldüresin gelir elemanı, öyle kanser, öyle yeteneksiz. Gold Elo oyunun en kötü elosudur, açık ve net.
Tr'deki hesabımı bronz 2'den 1 hafta gibi bir süreçte gold 5'e çıkardım ve aşırı kolay geçti fakat 2 haftadırda gold 5'deyim anlam veremiyorum sıkıntıdan westteki bronz 2 hesaba girip onuda gold 5 yaptım ama hala çıkamıyorum gold 5'den çıldırmak üzereyim artık
Bende de aynı. Riot un eşleştirme sistemi gold da değişiyor bence. Çok kötü oyuncular gelmeye başlıyor._____________________________ I SEE YOU
-
Düşük eloda oyun bilgisi çok çok kötü oyuncular var benim mekaniklerim iyi değil oyunlara karşı çok yetenekli değilim ama oyun bilgisi kötü insanlarla oynamak kanser ediyor insanı
Low eloda her lanede oyunu carryleyebiliyorum da, yapamadığım bir şey var size de sorayım. Supportken Thresh olur, Alistar olur, Karma olur, Morgana olur, Lulu olur, Nami olur, olur da olur yani bunların hepsi ile oyun kontrolünü sağlayabiliyorsunuz. Ama janna ile nasıl oluyor bu iş? Janna oynarken kendimi etkisiz eleman olarak hissediyorum. CC'leri çok hafif CC'ler. Yapabildiği en ağır hareket leona E ile uçarken Q atmak, ya da aynı şekilde khazix rengar vs. Ben oynarken eğlenemiyorum da
edit: Anlatım bozukluğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 26 Mart 2016; 22:51:54 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CrashBone
Low eloda her lanede oyunu carryleyebiliyorum da, yapamadığım bir şey var size de sorayım. Supportken Thresh olur, Alistar olur, Karma olur, Morgana olur, Lulu olur, Nami olur, olur da olur yani bunlarla bile oyun kontrolünü sağlayabiliyorsunuz. Ama janna ile nasıl oluyor bu iş? Janna oynarken kendimi etkisiz eleman olarak hissediyorum. CC'leri çok hafif CC'ler. Yapabildiği en ağır hareket leona E ile uçarken Q atmak, ya da aynı şekilde khazix rengar vs. Ben oynarken eğlenemiyorum da
kuzenim sadece gragas ve janna oynayarak challenger çıktı hacı bence çok zevkli ve güçlü janna
Gold elo kelimenin tam anlamıyla lanetli. Efsane Leeşinlerimiz, Qalista Mayinler, Top Gravesler, Vayne'e can biçen kasan akıl yoksunu herifler hepsi bu eloda. Özentilik, yeteneksizlik, uyumsuzluk, flame, küfür, feed, afk hepsini barındıran tek lig. Emin ol bronzda falan daha çok gayret eden adamlar var. Yemin ederim karşımdaki lanede oynayan adamın hiç bi halt yemeden free win alması beni deli edecek, sinir hastası olmaya basladım iyice. Öyle herifleri taşırlar, bizi taşıyana da 900 oyunda bir falan rast gelirim. Riotun ta anasını kurucusunu gondikleyim ben _____________________________ &amp;quot;What is it you hope for, even though you are dying?&amp;quot; -
Son oyunda top lane yasuo geldi takımıma, 4. pickten aldı, tank gidicem dedi götümle güldüm tabi çünkü biliyorum özenti olduğunu, girdiği kabiliyet kumandanın kan hırsı (tank yasuo). Adamın karşısına renekton geldi. Yasuomuzun kastığı ilk item statik. Tank yasuoya ilk statik çıkılıyormuş bunu da öğrenmiş olduk çok şükür. Renekton en son tek komboda herkesi kesiyordu, çok da uzamadı maç zaten. Dediğim gibi kanser oyun, kanser bir topluluk. _____________________________ &amp;quot;What is it you hope for, even though you are dying?&amp;quot; -
tekrar başladığıma pişman okdum.durum o derece berbat yani
Gold elo kötüyü bile hak etmiyor, botlarla oynadığımı falan düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Sauron
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrions
quote:
Tr'deki hesabımı bronz 2'den 1 hafta gibi bir süreçte gold 5'e çıkardım ve aşırı kolay geçti fakat 2 haftadırda gold 5'deyim anlam veremiyorum sıkıntıdan westteki bronz 2 hesaba girip onuda gold 5 yaptım ama hala çıkamıyorum gold 5'den çıldırmak üzereyim artık
Bende de aynı. Riot un eşleştirme sistemi gold da değişiyor bence. Çok kötü oyuncular gelmeye başlıyor.
Riotun eşleştirme sistemi goldda değil gold 5 te değişiyor herhalde
çok sıkıntılı bir yer bir kurtuldum gerisi çok rahat geldi şu an gold 1 serilerindeyim oyun kalitesi yükselmeye başladı gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder
-
quote:
Orijinalden alıntı: HellTruant
Tamamen boş qq olmuş ben 3 senedir gold2 yim değişmedi hiç ama tamamen kendi yeteneksizliğim taşıyan taşıyor biz boşuna ağlıyoruz
Bence sorun sistem,yani plat 5 olmak için plat 3 gibi oynamak zorunda olman._____________________________ ¯\_(ツ)_/¯
Benzer içerikler
- pre ne demek
- shaco replikleri
- leylü nehar
- lol skin changer
- oyunda gördüğünüz en komik nickler
- afk ne demek oyun
- lol kaç gb
- cs2 ping düşürme
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt