Herkes iq’n yüksek ama eq’n çok düşük diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düşük iqlu olmadığıma dair tek bi işaret gösterin.

-
-
Bu IQ'yu ben seçmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seninki de pek yüksek değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalamadan gayet yüksek olduğunu düşünüyorum. Sebebiyse kimsenin göremediği şeyleri görebiliyorum.
Şizofrenler de kimsenin görmediği şeyleri görüyor.
Mesela Kemik görsen nasıl tepki verirsin?
Kimsenin görmediği şeylerden kastım fırsatlar. Ben çoğu fırsatı görüyorum ona göre oynuyorum.
Ha bana şizofren diyorsan maraz ilk kendi haline bak. 28 Yaşındasın ağzın açlık kokuyor hala elinde hiçbir şey yok.
Ben şizofren olsam şu an elde ettiklerimi asla elde edemezdim.
Ben değerimi arttırıyorum. Radikallikle şizofren olmayı çok karıştırıyorsunuz benim bazı fikirlerim çok radikal.
Fakat bu benim şizofren olduğum anlamına gelmez. Sabah akşam özel kutuma mesaj atıp öykü de öykü diyorsun laf edeceğine git kendine bak.
Elimde hiçbir şey olmayabilir ama en azından dgs gibi kolay bi sınavı yıllarca kazanamama ve şişman bi kıza 3.5 senemi verme rezilliğine imza atmadım.
Sınava çalışmak için fırsat mı var? Aile baskısından odaklanamadık.
Şişman kız diyorsun, sabahtan akşama kadar paralı ilişki yaşıyor ondan bile dehleniyorsun.
Kendi haline bak öyle konuş. Ben parayı bulup eğitimimi tamamlarım ama sen 35 yaşına da gelsen pilot olsaydım diye kıvranacaksın.
Para ödediğin kadınlar bile seni ciddiye almıyor. Kendi haline yan.
Ne birikimin var ne geleceğini kurtarma çaban var. Varsa yoksa hazır yiyicilik.
Ben parayı bulup aile evinden, iş baskısından kurtulup kafamda olan şeyleri gerçekleştirme peşindeyim.
Bugüne kadar sorunlarımın tek sebebi paraydı ve bunu da bulmak üzereyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 15 Mayıs 2025; 14:45:47 >
kadınların beni ciddiye almaması benim suçum mu?
Beni ciddiye alıyorlar?
Buna bir işaret gösteremem fakat düşük iqlu olduğuna dair bir çok işaret gösterebilirim
Bu tipi ben seçmedim.
Leb demeden lebleyi veya ötesini anlayamamak ta düşük zekalılık bence. Hatta düşük Sosyal Zeka diyelim ... Orada eleştirdiğin kişi farklı bakış açılarına sahip değerlendiriyorum diyor ... Bu bence bir zeka ürünüdür ... Şizofrenler sadece görselde değil başka duyularda da olmayanı kendilerince idrak ederler ... 5 Duyu organıyla ... Neyse ....
Duygusal Sabite de var ( EQ ) önemlidir ...
Yüksek IQ esasında bir anlamı yoktur. Sen kullanabiliyor musun ve bunu kendi hedeflerin doğrultusunda kendine ve başkalarına hayrın var mıdır da ...
İronik dramatik bir örnek vermek gerekirse : Amerikalı bir garson çok yüksek IQ de sanırım 160 üstü adamın hayatına bakınca bence düşük IQ lülerden farklı yok ....
Benimki de 25 yıl önce 146 idi. Bu tespitler ve sayılar yıllara göre de değişebiliyor ... Şuanki kaç benimki harbiden merak etmiyorum ... Vaktinde ben değil benden istenmişti ...
Yüksek IQ lular DH forumuna takılmaz :) .
-
Senin derdin belli oluyor ... Kadınlar da varmış ... Bakış açından baya baya sorunların var.
Tavsiyem uzman bir psikologtan terapiler al gidişhatını da oradaki süreçlerin belirleyecektir...
Bir ipucu bulunduğun ortamı değiştir. Ülkeyi değiştir ... Değer vs görmüyorsan karşı cins veya başka konularda etrafındakileri değiştir yani bulunduğun alışkanlıklarını vs kır göç et derim ...
-
iq kaç la,
-
Hocam psikolog sana yürüyen çirkin kızlara şans ver diyor boş yapıyor.
gümledim
-
Bu da saçma bir mantık. Dış güzelliğe bakan kadınlar da sorunlu. Para kazanmaya bak diyenler de sorunlu. Bu sefer de paran için kendi konforu için ... Gerçi gizliden de iş pişirenleri vardır ...
Bu kadar dert edilecek kadarsan ülke değiştir. Egzotik olabileceğin ülkelere git.
Ruslarda esmer el üstünde tutulur gibi ... Her ülkede vardır bazı şeyler. Sen sana yatkın olan ülkelere bakacaksın.
Şaka değil ...
Trump gibi tipsiz sarışınlar da Asya da rağbet görebiliyor ....
Gibi gibi ...
Ama çok az bir kesim de erkekte de kadında da dış görünüşe bakmayanlar vardır. Bu biraz zor demek senin için özellikle Türkiye de olsun dersen.
-
hocam kızlar paraya bakmasın tipe bakmasın evliya mı bunlar
ah salak kafam ah.. öykü şu an jeep'e biniyor o kızı kaçırmamalıydım
Benzer içerikler
- under armour boykot mu
- sakın cünüp uyumayın
- 175 erkek
- yaratıcı iddia fikirleri
- 3 günde bir büyük tuvalete çıkmak
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X