Şimdi Ara

Duster yalıtım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Aracıma kendi çapımda bazı yalıtım uygulamaları yapmak istiyorum. Tecrübesi ve tavsiyesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
    Ülkenin sanayisi bile dolandırıcı ve sahtekar kaynar olduğundan sanayiye gitmem. Duster ın 14 15 model araçlarında 0 yalıtım olduğu için otoyolda 80 i geçince sanki aracın kapıları yokmuşcasına gidiyorum öyle bir ses geliyor.. sanayiye gidip komple bir yalıtım yaptıramam 1500 tl den aşağı yapmıyorlar.

    KENDİ YAPACAKLARIM ŞUNLAR:
    İlk olarak kapı fitillerini desteklemek için (çünkü çok ince ve yumuşak bir fitil var ve burdan kapı arasına rüzgar girip ses yapıyor) terazi hortumu denilen hortumdan kapı fitili arasına sokarak fitili kapı kapanmasını zorlaştırmayacak şekilde destekliycem..
    İkinci olarak araç içeriye çok fazla motor sesi alıyor. Ne kadar etkiler bilemem ama kaput altına da bir miktar yalıtım süngeri çekmeyi düşünüyorum..
    Üçüncü olarak bagaj kapağına extra ses gelecek yerleri bir şekilde kapatıp bagaj havuzunu ve döşemesini sökerek altına yalıtım süngeri çekicem.

    Döşemeleri sökemem o yüzden söküp altına yalıtım yapamam. Bana sadece kapıdan camların kenarlarından ve motor bölümünden gelen sesleri kesmek için tavsiye laızm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.