Şimdi Ara

Duştan sonra..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilhassa uzun sacli arklardan yardim istiyorum.....

:)
    Simdi mesela dus aldin cikdin saclari
    havlu ile kuruladin ve saclarina
    bakiyorsun...

O ani gozunun onune
    getir ..

Simdi ben o zaman ki saclarim
    tam istedigim gibi duruyo o goruntuyu
    kurudukdan sonra nasil
    yakalarim :):):) ???

• Hadi ama kimsemi o istek olmuyo ¿¿
  • Saç spreyi al kurut.
  • aynen yahu saçlarım o haliyle dursa 10 numara olcak valla varmı bi yolunu bilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber42 -- 21 Mart 2012; 19:26:41 >
  • Biryantin ile olmamı? Araştır bir yada herhangi bir kuaför-berberden yardım iste.

Yalnız başlık sakat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 21 Mart 2012; 19:28:25 >
  • Valla kardeşim ben yıkandıktan ancak 3-4 gün sonra saç kendine gelebiliyor.Senin ilacın şöyle olabilir : saçını istediğin "pozisyon"a getirirsin.Saç kurutma makinesini alırsın en kısık güçte ve en yüksek sıcaklıkta yavaş yavaş bozmadan kurutursun.Ama yattıktan sonra o saçtan eser kalacağını sanmıyorum..Saygılar
  • o haldeyken wax sureceksın ama dıplerıne degıl saclarının ucuna ucuna elını yawasca gezdırerek waxın mat ve doğal seçenekli olanını al egos öneririm 9.50 tl baya gidiyor
  • Hemen o haline jöle sür... Ben öyle yapıyorum on numara oluyor... Hatta jöleyi biraz seyrelt daha güzel oluyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Hemen o haline jöle sür... Ben öyle yapıyorum on numara oluyor... Hatta jöleyi biraz seyrelt daha güzel oluyo...

dostum hemen o hal diyince islak fln oluyomu o zaman ?
  • Konu hakkında değil ama neden şiir yazar gibi yazdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Valla kardeşim ben yıkandıktan ancak 3-4 gün sonra saç kendine gelebiliyor.Senin ilacın şöyle olabilir : saçını istediğin "pozisyon"a getirirsin.Saç kurutma makinesini alırsın en kısık güçte ve en yüksek sıcaklıkta yavaş yavaş bozmadan kurutursun.Ama yattıktan sonra o saçtan eser kalacağını sanmıyorum..Saygılar

Dostum saclaeim omuzlarima geliyo normalde tac takiyorum ama o dedigini yapsam ise yararmi cidden ? bide tam o siradami yapicam islakken kurutmadan ve kurutma yapicak miyim ?

• Saçlaırm nerdeyse sırt hizasında hiç bir zaman saç kurutma makinesi kullanmıyorum . Kabartır bozar bir şekil yapar saçı Jöle işe yarıyor ama beraberindeki kepeği ve saç dökülmesini göze alıyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Konu hakkında değil ama neden şiir yazar gibi yazdın ?

dostum telden yaziyorum hic farkinda degildim :)

baslik egzotik olmus isteyen istedigi yere ceker ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Saçlaırm nerdeyse sırt hizasında hiç bir zaman saç kurutma makinesi kullanmıyorum . Kabartır bozar bir şekil yapar saçı Jöle işe yarıyor ama beraberindeki kepeği ve saç dökülmesini göze alıyorsan

Valla o dediklerini goze almam :) yokmu onlarsiz yolu ;)

• mesajım bulunsun
  • Benim saçlarım henüz o kadar uzun değil ama mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurqlp

quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Saçlaırm nerdeyse sırt hizasında hiç bir zaman saç kurutma makinesi kullanmıyorum . Kabartır bozar bir şekil yapar saçı Jöle işe yarıyor ama beraberindeki kepeği ve saç dökülmesini göze alıyorsan

Valla o dediklerini goze almam :) yokmu onlarsiz yolu ;)

Wax denen lanet de yağ yapıyor biraz bende Zaten saçlarım boyadan ötürü biraz cansızlaştı :D
    En iyisi fön çekmek

• quote:

Orijinalden alıntı: onurqlp

quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Valla kardeşim ben yıkandıktan ancak 3-4 gün sonra saç kendine gelebiliyor.Senin ilacın şöyle olabilir : saçını istediğin "pozisyon"a getirirsin.Saç kurutma makinesini alırsın en kısık güçte ve en yüksek sıcaklıkta yavaş yavaş bozmadan kurutursun.Ama yattıktan sonra o saçtan eser kalacağını sanmıyorum..Saygılar

Dostum saclaeim omuzlarima geliyo normalde tac takiyorum ama o dedigini yapsam ise yararmi cidden ? bide tam o siradami yapicam islakken kurutmadan ve kurutma yapicak miyim ?

Dostum şimdi şöyle : duş aldıktan sonra saçlar çok iyi şekil alıyor ya,istediğin şekli verip ki saç hala ıslak ufak bi rüzgar esintisi gibi saç kurutma makinesini üzerinde dolaştır saç zaten bir süre sonra kurumaya başlar.Biraz uzun sürebilir saçların uzunsa zaten.Oynasan bile bozulmayabilir ama dediğim gibi yatarsan ertesi sabaha Halil Sezai gibi çıkabilirsin :)

• bi arkadasima soyledim kopuk kullan dedi. Ne kopugu anlamadim.
  • hazır konusu acılmısken sorayım, saç spreyi kullanan varmı,
    saçlara sıkıyoruz ama saça bi zararı olurmu ilerde ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.