Şimdi Ara

Duşta ya da elimi saçımda gezdirirken(nadiren) saç dökülmesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Duş alırken şampuanı falan saçıma yaydırırken elimle saçıma masaj yaparken birkaç tel saç geliyor elime. Daha çok duş alırken oluyor.Bugün yaklaşık 10-15 arası kısa saç teli döküldüğünü tahmin ediyorum(duşta) Ama normalde saçım kururken falan elimi gezdirirken pek fazla gelmiyor. Çok nadiren geliyor.Uzmanlar araştırmama göre günlük 50-100 arası saç dökülmesinin normal olduğunu söylüyor. Bu doğru mu ? Günlük saç dökülmemin bunu geçtiğini hiç sanmıyorum.Sadece korkuyorum saçım erkenden dökülücek diye. Yaşım 18. Bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum ama merak ediyorum. Dediğim üzere daha çok duşta oluyor ve saçlarımı 2-3günde bir yıkıyorum ve çok fazla şampuan dökmemeye dikkat ediyorum ayrıca 1 kez yıkıyorum saçımı. Saçımı ıslattıktan sonra şampuanlıyorum. Masaj yaparken elime birkaç tel geliyor.genellikle birkaç gün geçince saçım yağlanmaya başlayınca falan yani saçım sertken elime birkaç tel geliyor. Bazen de gelmiyor. Yani saçım kuru iken her elimi attığımda gelmiyor.,arada geliyor Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.

• Saçın uzun mu? Uzunsa gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rakitsky

Saçın uzun mu? Uzunsa gayet normal.

Hayır aşırı uzun değil ama eskisine göre daha gür. Şöyle söyleyeyim üstler uzun yanlar daha kısa. Kuaföre öyle kestirmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1-2 aydır hissediyorum. Aslında bi ara saçlarımın sağ yanında çizgi gözüküyodu sol tarafa saçımı atarım genelde sağ taraf boşluk oluyordu 4-5 kere yağ bakım uyguladım şimdi daha iyi oldu saç teli çıkmaya gürleşmeye başladı. seyrelme falan yok şuan ama dediğim gibi korkuyorum. çok araştırdım 50-100 dökülme normal yazıyor, genetik olarak sanmiyorum zaten... saçım ıslakken dökülüyo en çok o da en fazla 10-15 oluyodur. bu da bugün oldu ama saymadım emin değilim. bide çok kısa tel elime geldi 1-2 cm falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre193 -- 23 Haziran 2014; 21:01:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.