Şimdi Ara

Duş takımı için ek parça nerede yaptırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimin tadilatında banyoya adam gibi duş takımı alayım dedim ve pahalı bir model aldım fakat duvarın durumunu hesap edemediğim için takamadım. Sorun şu ki; duş kısmında su bataryasının 20cm kadar üstünde duvarın altından su boruları geçtiği için monte edemiyoruz. Daha yukarı monte edersek duvarın üstündeki kiriş çıkıntısına denk geliyor. Bu sebeple duş takımının en mantıklı takılacak yeri üstten kirişe, alttan da 4cm çapında 9cm uzunluğunda bir aparat ekleyerek monte etmek. Fakat bu aparatı nereden ve ne kadara yaptırabilirim? Üzerini bataryanın renginde krom kaplama yapabilirler mi sırıtmaması için?



  • Buna göre ürün yok yani daha doğrusu üretilmiyor diye biliyorum fakat iş görebilecek bir parça temin edebilirsiniz ama çirkin durabilir bence alt kısımdaki duvara monte edilecek yerin boyunu uzatmak daha mantıklı yani dahada açarsak bu ana çubuğun üst ve alt kısmında monte çıktıları var ve kirişten monte deceğiniz için üste dokunmadan alt çubuğun boyunu uzattırabilirsiniz demirci veyahut plastik ise plastik boru kaynaklarıyla ek parça yapıştırıp bir zımpara sonrada kromla 10 numara olur.Krom olayıda Sultançiftliği tarafında yaygın diye biliyorum.Saygılarımla
  • Duvara montelenen sabunluklar oluyor camdan. Onlardan alıp ayak kısmını biraz modifiye ederek krom kaplama aparatını kendin de yapabilirsin. Mesele düzgün, istediğin özelliklere sahip ayağı olan sabunluk bulmak. Bunun içinde nalburları, yapı-marketleri falan dolaşacaksın artık.

    Kastettiğim şeyler şunlar.

     Duş takımı için ek parça nerede yaptırılır? Duş takımı için ek parça nerede yaptırılır? Duş takımı için ek parça nerede yaptırılır?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.