Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 17 Mayıs 2022; 22:53:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• diger konuyu neden sildiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçede dakika faşistliği yapmaya gerek yok 1 saatte bitirmediğiniz sürece sıkıntı yok. tyt sosyal 11-15 arası netin akıl alır bi yanı yok bilgi istemiyor, en son sosyali çözüyosanız belki ama o da sosyaldeki netleri çöpe atıyosunuz demek. tyt mat netin güzel. fen ve sosyal, mateamtik ve türkçeye göre beleş net (bana göre değil objektif) ayt sözel hakkında bi şey demiyim. ayt mat fena değil doğruyu söylüyosan

• Türkçe 30 dakikada bitirmeye çaliş ki mata zaman arttır. Edebiyat da başla zaten mat konuların bitmiş. Sosyal de eaya göre düşük gibime geldi 15-20 arası iyi olur

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Matematik uzun sürdüğü için Türkçe'yi olabildiğince az sürede çözmeye alışmam lazım.

11-15 net arasında bilgi eksikliği çok etki ediyor. Zaten bu kısımlardan soru kaçıyorsa bilgi eksikliğinden kaçıyor. Son girdiğim denemede 16-4 yaptım. Yanlışlarım her dersten birer taneydi ve hepsi de direkt bilgi sorusuydu. O yüzden yapamadım. Zaten denemelerde tamamen yorum sorusu sormuyorlar ki? En basitinden felsefe ve dinden kavramlar çıkıyor. Bilmiyorsan soru gidiyor.

Sosyali 2. sırada çözüyorum. Matı sona bırakıyorum.

Niye yalan söyleyeyim hocam estağfurullah Amacım yalan söyleyip ego tatmin etmek olsa daha çok tyt mat üzerinden algı yaparım. Genel kitlenin sıkıntılı olduğu durum bu çünkü :)

Yorumladığın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 11 Ocak 2022; 18:51:7 >

• Boş verin hocam onu. Yeni bir beyaz sayfa açmak lazım

• peki dediginiz gibi olsun, iyi calismalar  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam ondan değil kimisi yanlış yapıyor evde mesela abi bunu doğru yapardım normalde diye +1.25 ekliyor kendine o yüzden dedim

• Vasatın üstü

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.

Bu da değişik bir tipmiş :D

• sinan hocam ?

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sana bi küfrederim var ya nefes alamazsın bu arada dinçer azaphana selamlar kendisi hasta galatasaraylıdır

• Kalpek

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Furkançk sen misin la valla çok merak ediom

• Yep

• ModelX kullanıcısına yanıt
    30 dakika benim için ütopik geliyor hocam. Bahsettiğiniz dakikalarda bitirebilmem için hızlı okuma kursuna falan gitmem lazımdı. 35 dakika altına sabitlemem kafi.

Edebiyata Şubat gibi başlamayı planlıyorum.

Evet hocam şimdilik düşük çünkü çalışmaya çok geç başladım. Ayt tarihi bitirince tyt sosyale ağırlık vereceğim.

• Size de

• Hocam orijinal ayt matematiğin zorluk seviyesine 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Ve 345 ayt matematikten ne kadar zor olduğunu da söylerseniz çok sevinirim.

• Tırınını Sinan kullanıcısına yanıt
    7.5-8 lakin fonksiyon, türev ve integral soruları 9'u zorlar gibi.

345'teki son testlerden 1-1.5 puan yüksektir.
    Orijinaldeki sarı testlerin içindeki bazı sorular 345'in orta-zor testlerinde bulunuyor. Orijinal soruları biraz dağıtmış gibi sanırım.

345'ten sonra direkt orijinal çözebilirsiniz. Yapılamayacak derecede saçma sorular yok. Hepsi güzel düşünülmüş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.